Mariya -> RE: Razgovori mama 04/17[chat] (22.4.2017 23:25:00)
|
Veče mame! Mi tek sad u krevetu, bili smo na rođendanu kod kumića oa smo okasnili. devojčice su u turbo stanju, još uvek pričaju, pune su doživljaja. Mi završili prvu turu terapije, 8.maja počinjemo drugu, dotad odmaramo. Mislim odmaramo od odlazaka za Ns, jer ja njega i dalje moram da vežbam, 2 vrste po 3x dnevno. Inače smo svi slinavi, Lu i ja manje, H i L više. L mi se sinoć budio na 15-20 minuta zbog nosa, a sisao na 2 sata, pozelenela sam! I onda se do ujutro valjda toliko umorio da je spavao od pola 8 do pola 11 tako da se nije ni mrdnuo(a ja sam tad naravno već ustala). Bila mi je danas sestra, sutra leže u bolnicu, opet je primala teansfuziju jer se ks ništa nije poboljšala za više od 3 nedelje[sm=smiley19.gif] našli su joj neko zadebljanje na debelom crevu, to su gledali uz,pa će to da ispituju. A ja nemam vremena ni da proguglam šta bi to moglo da bude.. I mene nerviraju mame koje kukaju što im se život posle dece promenio, ali još više me nerviraju one što su rodile decu a ponašaju se kao da ih nemaju, izlaze i provode se 6 nisu sa decom. Skockice sta je bilo kod lekara, je li refluks? Mama jo, tema se zove mala razlika između dece ili slično, ukucaj u pretraživač, ne mogu sa tel.postavim link.
|
|
|
|