Rosita -> RE: Alergija na mlecne proteine (25.7.2014 15:01:55)
|
Lo, drzi nam se! Nadam se da cete posle bolnice imati vise informacija. Zao mi ih je kad se tako mali vucaraju po bolnici, ali kad mora sta ces, drzi se ti, raduje me sto si jaka i objektivno to sve sagledavas iako znam da ti je tesko. Ja ti mogu reci da se D u tom uzrastu apsolutno identicno ponasao po pitanju dojenja, ja mislim da je to bio pik njegovih tegoba, znaci vrhunac, ali drzalo ga je to sa sisanjem zadugo, do sest, sedam meseci je imao faze bas loseg sisanja... i isto sam kao ti isla na te trikove. Samo hrabro, slusaj svoj instinkt i ako ti taj gastro uliva poverenje, poslusaj ga. Mi posle testa kuburimo... bio je dobro pa je opet zaredjao sa katastrofa stolicama, isto jednom i malo krvi, nisam nista novo uvela ne pamtim, ama ima dva meseca sigurno, pedijatar je stava da je virus i da su mu creva bila vec naceta mlekom pa se sve to oteglo i proteglo, idemo jednom nedeljno kod pedijatra da ga pogleda, bas sam se smorila, a rastu mu zubi, i sam navlaci kojesta rukama... Ne kajem se zbog testa, ali cu dobrano razmisliti kada i kako cemo dalje oko testiranja. On jos sisa i pedijatar me ohrabruje da nastavimo jos i ne uvodimo nista, ne uvodimo formulu bar preko leta i da jos sisa. Videcemo... bas sam pricala o tome i sa milicicak, koju sam, btw, upoznala- divnoca od zene [sm=smiley1.gif] Pozdrav. LO [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|