Peace* -> RE: Alergija na mlecne proteine (30.6.2014 10:42:57)
|
IZVORNA PORUKA: little_one A ja kao manijak sve sto ima i sojin lecitin izbjegavam...danas mi mm donio sladoled rumenko jer je on sebi uzeo kapri, racunajuci da je to vodeni sladoled i ja ne budi lijena procitam sastav, rumenko sadrzi mlijecne proteine [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif] tako sam ja reagovala pre 2 god kad sam pročitala. I pisala sam ovde milion puta. Uzmi Calipso. Rosita, [sm=smiley31.gif] Ja sam danas zvala dr (kopiraću dole post iz druge teme da pročitaš razlog), i njen odgovor na dešavanja je bio da izbegavamo mlečno i dalje, ona ne bi Marku da daje mlečno pre 5te godine, a i tada KREĆEMO SA KISELO-MLEČNIM PROIZVODIMA! IZVORNA PORUKA: Peace* Bili smo na moru. Prvih 7 dana sam bila sa mamom i decom, a onda su došli moj tata i moj brat i doneli 3 kutije kolača koje je moja baka spremila. Pogledala sam, videla da je bundevara, sa jabukom i sa višnjama. Pošto nigde ništa nije bilo naznačeno, ja sam zaključila da su svi bez mleka. Marko je navukao na kolač sa jabukom, jeo je po 5-6 dnevno (i tako 7 dana). Juče stignemo kući, i ja kažem baki kako se Marku sviđa kolač, tek će ona PA TO NIJE ZA NJEGA! [sm=smiley3.gif] U kolaču ima oko 100ml mleka i 40gr putera. Iskrivila sam se od muke, iako njemu nije bilo ništa, toliko je u slast jeo! Danas sam zvala dr. Kaže ona da je super što mu nije bilo ništa, da to znači da mu organizam jača imunološki, ali da ne dajem, jer na taj način mogu podići nivo antitela, i unazaditi sve postognuto! Koliko sam srećna, toliko sam zabrinuta. Valjda nisam ništa zeznula. S druge strane, to znači nema bojazni da mu se nešto strašno desi ako se nešto zabrlja u vrtiću (valjda).
|
|
|
|