Snelle -> RE: Alergija na mlecne proteine (12.4.2012 22:29:20)
|
IZVORNA PORUKA: maslackic i po savetu dr a ja jela pavlaku...(rekla je da mogu sve mlecno sem samog mleka) jela sam tu glupu pavlaku prekjuce, juce je ceo dan plakala kada je sikila, i jutros u kaki malo krvavih koncica pop[sm=smiley35.gif]sam...evo danas sve ok..a sinoc histerisanje jede i place... Ooooo da, tako sam upravo i ja napravila problem svom detetu, pavlakom. Btw, nema odgovora od imleka [sm=smiley13.gif] A moj mail je glasio ovako: Poštovani, u nadi da ćete imati dovoljno strpljenja da ovaj mail pročitate do kraja, kao i da moj predlog uzmete na razmatranje obraćam vam se kao redovan korisnik vaših proizvoda, a pre svega kao majka deteta čiji problem me je naveo da vam se obratim. Naime, moje dvogodišnje dete je kao beba bilo alergično/intolerantno na protein kravljeg mleka. Alergija se manifestovala krvavim stolicama i velikim bolovima. Tragajući za rešenjem svog problema na netu, naišla sam na ogroman broj majki koji je imao idetičan problem sa svojom decom. Rešenje za naše probleme je bila kupovina AD mleka u kojima je bio izolovan kazein, međutim kako je njegova cena previsoka, a strandard u Srbiji kao što znate na nezavidnom nivou, mnoge majke to mleko nisu bile u situaciji da priušte svojoj deci. Iz tog razloga se upravo i obraćam vama. S obzirom da među svojim proizvodima imate Mleko bez laktoze, moje pitanje je – da li postoji mogućnost da proizvedete mleko iz koga bi bio izolovan kazein? Da li je to tehnološki izvodljivo? Nadam se da ćete moju ideju uzeti u obzir i da ćete mi odgovoriti, jer verujte, mnogo roditelja bi vam bilo jako zahvalno. Hvala na razumevanju i srdačan pozdrav, -ime i prezime- Odlučila sam, ako mi ne odgovore na mail, zovem ih telefonom, biću dosadna kao p..... [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|