Yula -> RE: Alergija na mlecne proteine (19.2.2012 16:08:14)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ni jedna specijalna formula nije slatkasta, sve su odvratne, ne znam ni da kažem kakav ukus imaju. Dal su gorke, ili kakve već. Meni se skroz skupi nekako jezik, počne da me peče kada probam. [sm=smiley11.gif] Mene samo zanima da li će se Marku jednog dana, kada na to dođe red, dopasti obično kravlje mleko, ili će ga odbiti? Ako mu i dalje na bilo koji nacin ne bude prijalo, odbice ga. Ako ga bude odlicno podnosio, verovatno ce ga voleti. ja nikada nisma imala laergiju na km, a nikada ga nisam volela! Uh, sto mi je bilo gadno. tek od 18. godine sma pocela da volim mlecne proizvode, do tada kada cujem rec pavlaka, povracalo mi se. Sada su mi mlecni proizvodi osnovna namirnica. Maretu ce biti super i bez kravljeg mleka, vazno je da ce moci sireve i gogurtice da jede bez problema, mada vegetarijanci ne jedu ni to i zive superiska. Ovde cesto cujem pricu kako previse konzumiranja mlecnih proizvoda moze da bude fina podloga za kancere. Ne znam koliko je to tacno, ali malo, malo pa cujem kako narod to komentarise, culi na TV-u ili uopste u medijima da se prica. Toliko smaokupirana oko bebe i ovih namirnica i alergija, da nemam kad da malo istrazim tu temu.
|
|
|
|