Verus -> RE: Alergija na mlecne proteine (18.2.2012 6:28:21)
|
Tash hvala puno sto postavljas sve i svasta po temama, pomoci ce mnogima, a ima nas nazalost dosta... Adriana: ne mogu se setiti koliko dugo si bez mlecnih, ali sigurno vec znas da treba 2-3 nedelje da se ocisti iz naseg tela, pa samim tim i tvog mleka, i oko 1.5 do 2 nedelje da se ocisti iz tela beba. Oliveru je isto zapusen nos: ali to ide uz alergiju, tako da ne mora biti da je nos zapusen od prehlade-pa da to bude uzrok sluzave stolice, nego obrnuto: nos zapusen zbog alergije... Bas je sve to zapetljano...Ja sam odlucila da zaista pokusam i dam sve od sebe za ovu dijetu, ali evo pumpam na svaka 3 sata oko 150ml mleka-a sa Helenom sam uz normalnu ishranu, tj. bez mlecnih, pumpala duplo....KUkurzu je u SVEMU, soja je u svemu, tako da mi ostaje samo ono sto ja spremam da jedem, a malo mi je vremena da kuvam, bice lakse kad mi dodje mama kroz 10 dana.... Yula: videcu da li moze moje osiguranje nesto da pokrije za tu formulu... ako ne placamo dok ne dodjem u Srbiju-mada je i tu jako jako supo, ali sta da se radi, mora kako mora... Hocu vam reci da je Oliju SUPER na formuli, i lakse se muti u vec zagrejanoj vodi...
|
|
|
|