Anoniman -> RE: Betanija Novi SAd (7.9.2008 0:58:38)
|
Sad kad me pitaš, posle 2god, nemam gadno sećanje. U principu sam super prošla. Porodila sam se carskim, pa sam bila 5 dana, znači oko 10 smena sestara. Samo jedna noćna je bila kriminal. Ove ostale su nas redovno prale, obilazile, dodavale, pomagale, čak sam imala i situaciju da sam se sestri požalila da mi se čini da mi se zapušila vena i da mi kroz braunilu ne curi infuzija. Ona je donela hladne obloge, masirala mi venu nekoliko puta. Pre nego što sam zaspala, imala sam još 2 pune boce da primim, kad sam ustala, poslednja je bila pred kraj. Ostale ženice iz sobe su mi rekle da me je sestra obilazila svakih pola sata, da je bila jako pažljiva da me ne probudi. A ta jedna noćna smena je stigla previše namirisana, žvakala je žvaku "iz zaleta" i čim je stigla je sela iza staklenih vrata i digla slušalicu od telefona. U jednom momentu kada je došla sestra za bebe da pokupi pelene sam je zamolila da ode i zove gospođicu iza stakla, pa smo imale blagi obračun... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] To su znači bile sestre na odeljenju-sve u svemu-pozitivno mišljenje. Sestre za bebe-nemam definisano mišljenje. Bila je jedna mlada sestra koja mi je posvetila pažnju i jedna starija koja mi je pomogla oko grudi poslednji dan. Čistoća-nov deo je ok. Ako isključiš to da voda nije bila za piće tada, pa nam bebe nisu uopšte kupali sve vreme boravka u bolnici, a mi, zbog dojenja, nismo smele da peremo grudi, ili ako i da-morale smo čistiti grudi pred dojenje fiziološkim rastvorom. Hrana-ne sećam se da sam jela u bolnici. Čaj-mama mi je donela kupovni ledeni čaj. Sve u svemu-NIJE BILO TOLIKO LOŠE. Bolnica k'o bolnica... Nija hotel sa *****...
|
|
|
|