Anoniman -> RE: Betanija Novi SAd (8.7.2009 9:19:56)
|
Pročitala sam sinoć ovaj post od BUNOMATHER i odlučila da ne pišem odgovor odmah, nego da prespavam informacije. Moj stav se nije promenio. Dakle... Svi ti saveti prosto genijalno zvuče ovako na forumu, a onda odeš u Betaniju i mislim da nakon CR-a baš i nisi tako hrabar i kur*t, da bi pretio sestrama, jurio glavne sestre, zvao ministarstvo i sl. Sediš, ćutiš, i čekaš dan da odeš kući. Ja se ne bih usudila podizati ton na sestru pitanjima "Vaše ime?! Zovite mi glavnu sestru! Evo zovem medije!", svi mi znamo da su ljudi veoma osvetoljubivi, pa vas pitam, jel biste mirno spavale u Betaniji nakon što ste se zamerile nekoj od sestara? Ne biste brinule da li je sve ok sa vašom bebom (koja nije sa vama)? Znam, znam, reći ćete "Ne smeju ništa da urade bebi"... ne smeju, a jel biste vi ZAISTA mirno spavale? Naime, ja jesam digla ton na jednu sestru (pisala sam već o tome), ali bez ikakvih pretnji. To se ne bih usudila. Naše zdravstvo je takvo kakvo je. Nije takvo samo zbog toga što su sestre i doktori grozni. To su predrsude, i žene u porodilišta već kreću sa tim stavom: TAMO ĆE ME TRETIRATI KAO STOKU I ODMAH ĆU DA SE SVAĐAM SA VRATA PORODILIŠTA! To vam je ista priča kao sa šalterskim radnicima - isto su Bože moj, non-stop nadrndani. Da se razumemo, da meni ujutro na šalter dođe neki deda sa zahtevima i prohtevima kakve moj deda obično na šalterima ima, i ja bih bila nadrndana. Ista priča je i sa med. osobljem u porodilištima. I pacijenti su različiti. Sve u svemu, ja nisam za pretnje medijima, nisam za nikakav vid pretnji.
|
|
|
|