mag.bojovic -> RE: Betanija Novi SAd (14.2.2009 21:45:58)
|
Pozdrav drage moje mame, ja sam se na Betaniji porodila prošle godine,sve što mi se događalo u Betaniji, pre samog odlaska na porođaj, je blagi horor. Ne bih da imenujem lekara koji mi je napravio pakao od života,ne bi li mi izvukao pare. Ali doktorka koja mi je pomogla da se porodim zaslužuje svo moje poštovanje i zahvalnost. To je dr.KOZARČEVIĆ,da nije bilo nje ne znam da li bi vam se danas pridružila. Samo da vam napomenem da sam 71.godište i da mi je to bila prva trudnoća,samim tim moj porođaj je bio jako težak. Toga sam bila svesna i pre samog porođaja,i sve jedno sam želela prirodan porođaj, Jednostavno ja sam morala biti tu. Mada je gore navedeni lekar hteo da mi na silu radi carski,i ako nikad nisam spomenula tako nešto,strpao me na patologiju 10 dana pre termina, napričao mi gomilu laži i gluposti ne bili me isprepadao,i u tome je uspeo. Ali me nije nagovorio da ga podmitim. Potražila sam i druga mišljenja, što ga je jako razbesnelo. Na samom porođaju mi je rekao da nikada više neću ostati trudna, i ako me on nije porođao,obilazio je besno oko mene i pričao nabuloze. Drage moje ja sam ponovi trudna i naravno da ću se poroditi u Betaniji,i ako sve bude ok,nadam se da će me dr.Kozarčević poroditi u septembru.
|
|
|
|