gagaA30 -> RE: Betanija Novi SAd (19.3.2015 0:24:23)
|
Cao! Zanima me vase misljenje sto se tice doktora u Betaniji,inace nisam iz Novog Sada ali cu se poroditi tamo,najverovatnije carskim rezom jer je beba u karlicnom polozaju,danas sam bila prvi put tamo na pregled tacnije ultrazvuk zapala mii je doktorka Bogavac,uradila mi je ultrazvuk i odma zakazala cr kod nje upisala u svesku,dala mi papir sta sve treba da izvadim i to je kao to,a na kontrolu ponovo da dodjem za nedelju dana,a prvi put me vidi,pritom ja kad sam dosla kuci i ukucala njeno ime i misljenja drugih,nema ni jedan jedini pozitivni komentar ,ono je ne daj Boze,sad ja sam mislila da ne odem kod nje na tu kontrolu jer ne zelim da me ona porodi,i da nadjem drugog doktora na toj klinici i da se sa njim dogovorim,ali ne znam koliko je to pametno s obzirom da me je ova vec evidentirala??? Da li to ima ikakve veze,da li da ne obracam na to paznju i da se pravim luda da se dogovorim sa drugim doktorom? O da,nova sam ovde,verujem da ce mi ovaj forum biti od pomoci [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|