lelaigor -> RE: Betanija Novi Sad (29.8.2014 9:41:26)
|
Ta prva doktorica koja je bila u prvoj smeni koju sam dočekala, nemam pojma kako se zove. Druga smena je bio neki matoriji, sa brkovima, neki primarijus, tako su ga sestre vikale po hodniku, on mi je rekao kad sam posle 100h pitala jel' mogu da dobijem makar onaj gel ili vaginaletu za otvaranje, rekao "Vi ste Vašu stimulaciju dobili u obliku indukcije", tad sam saznala da sam na indukciji [sm=smiley36.gif] E, onda je došao Relja, i moram da priznam i dobar mi je i nije. Dobar - valjda mu je već bilo žao, koliko se to sve odužilo, imam napone odavno, a ništa otvorena, pa me je on ručno otvorio[sm=smiley22.gif], nije bio bog zna kako nežan, ali tad mi je već bilo svejedno. Nije dobar - kada sam se najzad otvorila već 9,5 - 10, pitao me je da guram na krevetu da vidi kako guram, i rekao: "Ne valja, gurate u glavu, vratiću se kad lepo budete gurali!", da mu sestra nije rekla "Doktore pa pati se već satima, evo sad je meni lepo gurala, da je ipak vodimo na tvrdi sto?", ne znam kad bi došao po mene.
|
|
|
|