bubulence -> RE: Betanija Novi SAd (4.3.2012 11:26:09)
|
zakljucak je da je prema nekom dobar a prema nekom najgori moguci neprijatelj... iskustva su razna... a za vezu, ne moras je imati, nisam je imala ja, znam jos neke koje nisu imale i prosle odlicno a znam one koje su imale i placale unapred i po 1000e a prosle kao bos po trnju... znaci, zavisi koliko srece imas... nikada nisam cula da je nesto nestalo u betaniji, a i ne znam sta se vredno moze poneti... najvrednije od svega ti je mob koji je sve vreme uz tebe, ako nekom trebaju mrezasti ulosci ili spavacica onda ok... neka kradu... npr moja drugarica se poradjala u maju prosle godine, isla privatno, castila dr, platila unapred anesteziologa da dodje da joj da epidural... kada je dobila bolove oko 4 ujutro, dr bio nedostupan, a on je trebao da zove i anesteziologa, njen muz ga je zvao do 9 ujutro, kasnije je i ukljucio tel ali se nije javljao... ona se porodila oko 11, sva sreca odlicno jeprosla a dr se javio oko 3 da kaze da mu je zao sto se nije javljao... naravno, pare nije vratio... a anesteziolog ce joj navodno dati epidural kada se bude drugi put poradjala za dzabe ..... pa sad budi pametan, placati ili ne placati, imati vezu ili ne...
|
|
|
|