Jele -> RE: Betanija Novi SAd (27.7.2010 13:04:19)
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: bojana87 IZVORNA PORUKA: Pretty78 [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] meni je Novakovka legenda ziva ne znam da li je znas ali je zenaaaaaaa geeeenijeeeeeee da znam je.Radila mi je jednom expertni i bila sam odusevljena s njom neverovatno koliko je zena ljubazna i prijatna,i koliko ti sve lepo objasni. da, zena je divna, toliko je ljubazna, prijatna sve ti lepo objasni, ima zivaca i strpljenja, nasmejana pravi lekar meni je ona vodila sve trudnoce odusevljenja sam sa njom Pretty, kako si vodila trudnoće kod Saške, privatno? Interesuje me, jer hoću kod nje na ekspertni privatno, a ne znam gde više radi. Prošlu trudnoću sam privatno kod nje išla u ord. Marić, ali koliko znam ona tamo više ne radi. Išla sam na još neke preglede kod nje u Betaniju, ali po uputu, jer je bilo nekih problema, a ona koliko znam u Betaniji vodi samo rizične trudnoće, ne daj Bože potencijalne anomalije, itd. Tako da ne mogu da nađem gde radi privatno, a treba mi. Dakle ako neko drugi zna, gde privatno radi dr. Aleksandra Novakov Mikić (načelnica Betanije)?
|
|
|
|