Anoniman -> RE: Betanija Novi Sad (10.8.2010 17:27:09)
|
IZVORNA PORUKA: bebablue Izdrzi se 2 dana, ali stvarno je sramota, kako ja da znam kako se beba doji, kako da se masiram, cedim, sta vec, odakle to da znam? Sto kaze Jele, stisne ti bradavicu i kazu imas mleka, a beba vristi, a ja placem jer ne znam sta da radim....dodje ti pred otpust gospodja pedijatar i kaze da ti je beba nezrela jer kada place jezik joj je gore, da ne drzi nozice i glavu kako treba i tura ti papiric sa njenim mobilnim telefonom da je nazoves da se dogovorite za vezbe?!?!?! Pa da li je to moralno, zakonski, ma bre ljudski? A mamu im ebem bezobraznu! To valjda sa svima probaju, pa kod koga prođe - prođe. I meni je došla jedna da mi objasni da Luka ima isturenu gornju vilicu i da nema teroija da će sisati! On dete sisao bez problema. Hvala sestri koja je došla 5ti dan mog boravka u Betaniji da vidi u čemu je problem sa mojim sisama, kada dete iz leve sisa 0gr, a iz desne 20gr!? SKOTOVI! Još me sestra na otpustu pita "Što ti nisi rekla čija si ćerka, mogla si bolje proći?", e baš neću da vam kažem ko sam, i terajte se! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley7.gif[/image] Sa sestrama nisam imala problem, samo sa jednom noćnom smenom, sa njom sam se i posvađala, ostale su bile za 10.
|
|
|
|