Yell -> RE: Betanija Novi SAd (24.5.2010 13:22:26)
|
u vezi sa iskustvima u Betaniji ne bih imala mnogo šta.. ja sam se porodila 2005., u starom delu, nisam imala nikakvu vezu a sve je proteklo sasvimu redu. Sestre su bile normalna bića, nije bilo nikakve nervoze, bile su strpljive sa svakom porodiljom, a u mojoj sobi, gde nas je bilo 6, bilo je baš svakakvih..svakoj je sve objašnjeno što je pitala, bila je jedna ženica koja je imala problema jer melko nije htelo lepo da krene, pa su je sestre masirale, mazale joj grudi nekim kremicama i posle dva dana eto mlekca! Redovno su nas prale, menjale posteljinu.. I doktori su dolazili, sve je nekako bilo normalno.. [sm=smiley1.gif]. Pre 5 mesecimoja prijateljica se porodila tamo, ni ona nije imala nikakvu vezu, bile su njih dve u dvokrevetnoj sobi, bebe kod njih (u Betaniji je Baby friendly program), sestre bile kad god zatreba, plus što je njima bila prednost jer je zgrada nova i kupatilo ide na dve sobe...kod nas je bilo kupatilo na 6 soba [sm=zmeden.gif] ali ni to nije strašno. Ipak smo mi tamo 3-4 dana , treba sebe psihiči pripremiti na to da je to sve vrlo kratko i prolazno.. [sm=rozica.gif]
|
|
|
|