Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 14:18:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Meni su se najavili gosti za večeras, i to posle sedam. Bez pitanja da li nama to uopšte odgovara, a naravno da nam ne odgovara jer M tada večera, kupa se i u osam je već u krevetu. Još ja kažem da je nama to kasno, ali njima, zaboga, ne odgovara drugi dan. Kao da ih je neko uopšte zvao. Odavno se nisam ovako iznervirala. Auu sto to mene nervira. Posle 6 cim neko dodje ja rogove dobijam. Ja sve uredno radim i ne sefim s njima. Dete okupam ma sve odradim. I lepo zatvorim vrata od sobe smirim dete i uspavam.nekaf i ja zahrcem sa detetom haha a gosti ako nksu skapirali sede sami
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 14:34:36
|
|
|
|
vocicana
|
Jbt koji su to ljudi, strasno. Stvarno treba postovati ritam porodice, mene isto izludjuju te stvari. Nas uglavnom pozovu dan ranije da pitaju da li smo kuci sutra i zbog mog smenskog rada da li sam tu pa pitaju da se vidimo, ali ovo je stvarno...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 14:44:11
|
|
|
|
pari
|
Meni je to nevaspitano. Ali eto,postoje takvi ljudi i sta da radis...ako nemas izbora,probaj da izdrzis danas i kraj...Ja sam se isto nervirala i nisam imala nksta od toga jer su oni ipak dosli,bili,otisli
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 14:46:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, ja bih nazvala i rekla da mi nikako ne odgovara to vreme i da ćemo se dogovoriti za neki dan kada svima bude odgovaralo. I kraj priče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:13:38
|
|
|
|
Olga75
|
Ja se dobrovoljno javljam da me razapnete Imala sam malu , majušnu, prevremeno rođenu bebu. Sad imam skoro devojku. Kad je bila mala.... dolazili ljudi da je vide kao čudo, dolazili da je posete, fotkali je sa sve blicem ( to sad nije moderno), stavljali je i nunali bez pelene na garderobi ili sa sve pelenom, doneli poklončiće i otišli. Ja nisam fan malih beba. Stvarno, em ih ne razumeš, em balave, em te ispovraćaju, desi se da te i pokakaju. I sad idam kao da vidim tu bebu, da bi roditelji bili: joooj, viš kako je slatkaaaa, eeeeee, gledaaaaj kako priča, juuu pa prducnula jeee, ah fala bogu muče grčevi pa lakše je bebi( dodati po sećanju)- Nikakav doživljaj za to pola šolje kafe, sok i pogačicu ( ako dobiješ) Znači sve je ugao gledanja Jap, nemoj da me zovete u babina a ako me kojim nedobog slučajem i zovete pa dođem ne očekujte da ću sedeti dovoljno dugo da uopšte vidim bebu dok ne dobije redovnu kosu i dok ne mogu da sa mladunčetom komuniciram sasvim svesno. Znači da mi kaže ime, kako je, šta je novo a ne da samo neartikulisano skiči i baca stvari. Istina je u gadnu babu rastem!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:17:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Haha,Olga,jesi legenda! I ja nisam stroga po pitanju vremena,rutine, tih pelena za nosenje..ipak ne pustam bas svakog u kucu😂😂Ali treba reci ako ne odgovara vreme i kraj.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:22:24
|
|
|
|
Olga75
|
Moje dete je poljubila cigančica ( ne znam ja to politički korektno) koja je iskočila iz kontejnera sa sve: aaaaj šukaaaar. Eto, gadna sam nemajka. A kad nekog neću da primum u kuću, ja bre pustim kera i šlus. Ili primiš posetu i smeškaš se ili ne primiš. Nema treće kod mene
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:23:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha Olga Milena, ja bih isto ovako kao sto Ana napisala, zamisli tek koliko ces biti nervozna kad odu, a vi skroz poremetili ritam... mislim, ne gori nigde, videcete se neki drugi dan.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:28:17
|
|
|
|
lesli
|
Milena, reci da ti je zao ali da ne mogu da dodju tako kasno. Da to upada u vreme vecere, kupanja i priprema za spavanje i kraj. Ne dozvoli da se uopste vodi polemika oko toga. Ako ce da se ljute, nek’ se ljute. Bas te briga.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:30:33
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: lesli Milena, reci da ti je zao ali da ne mogu da dodju tako kasno. Da to upada u vreme vecere, kupanja i priprema za spavanje i kraj. Ne dozvoli da se uopste vodi polemika oko toga. Ako ce da se ljute, nek’ se ljute. Bas te briga. To je to, ne odgovara nam vreme. Vidimo se drugi put kad bude prikladnije ( da ne kažete da sam nevospitana)
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:31:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Olga, carice Kod Milene ne dolaze u babine, nema baš malu bebu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:37:41
|
|
|
|
Sanidej
|
Mislim da smo politicku korektnost vec prevazisli :)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:45:05
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Olga, carice Kod Milene ne dolaze u babine, nema baš malu bebu Ane, znaš da se odskora motam ponovo ovudije Prašćajte! Tim pre može da bude ( Ljuba Moljac- ako se kojim slučajem sećata a ako ne da vas naučim) dragi gosti, *ebo bi vas od dragosti! a može i što kaže ečika: kad krenete, samo ključ u sanduče, imamo mi i rezervu Šta sam htela da kažem, ako ne nađeš način nađi izgovor. Kod mene je - joooo, Dobrica je pokidao lanac- nema šanse da ga zadržim dok uđete ( nekad je istina, nekad nije), uffff- baš sad sam krenula tamo-vamo, auuu imali ste ovaj virus? ako kažu jesno uvek ima džoker: respiratorni ili crevni i tako, više je izgovora nego druženja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 15:56:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Samo se ti motaj pamtim ja Ljubu Moljca, ja sam ti od tih matorih, znaš i sama
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 16:03:14
|
|
|
|
Sanidej
|
Ko ne postuje sebe i svoje vreme veciti je otirac. Pravih ljudi oko nas je malo i oni ce znati kad i kako, a najavljivati se u nevreme nece. Hehe ustvari ovo je tema za budjenje optimizma :)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 16:40:14
|
|
|
|
milicicak
|
Olga, carice 👍 bas si nedostajala ❤️
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 19:05:16
|
|
|
|
Milena18
|
Tako sam i uradila. Pozvala sam i rekla da dođu ranije ako mogu, a ako ne, da dođu drugi put. Nije im bilo pravo, ali došli su ranije. Jeste da smo preskočili ručak i muž je bolestan sređivao kuću, ali makar će M u krevet otići na vreme. Stvarno mi se nije to desilo do sada, da se neko sam pozove i ni ne pita da li smo slobodni. Pri tom su to ljudi koji su videli M još kad se rodila, a živimo u istom gradu. Nisam stigla ništa ni da spremim, naravno. Poslužila sam ih kupovnim kolačima 😁
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 19:33:09
|
|
|
|
vocicana
|
Milenice, nego sta, gotovi kolaci i kafica i cao. E neka su se pojavili ranije.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 27.3.2019 19:39:47
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Ko ne postuje sebe i svoje vreme veciti je otirac. Pravih ljudi oko nas je malo i oni ce znati kad i kako, a najavljivati se u nevreme nece. Hehe ustvari ovo je tema za budjenje optimizma :) Potpisujem !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 11:51:11
|
|
|
|
jance
|
Majstor je upravo javio da je na koima otisao motor. Morace generalna. 1000evra minimum. Ne mozemo ga prodati. Bez kola muz ne moze da radi. Zivom na mestu gde bez kola ni deca u skolu nece moci da odu. Saterani u cosak malko trenutno....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 12:03:32
|
|
|
|
mirana1
|
Realno da....piip. Ali to je sto je nervoza ne pomaze.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 12:12:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Jance, bas mi je zao... svaki vanredni trosak je uzas, jos kad i toliko kosta.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 13:05:33
|
|
|
|
vocicana
|
Jance, jbt da li je moguce? Bas mi je zao, ali ne nerviraj se, imate li neku pomoc sa strane, tvoji, njegovi...da vam nesto sada izadju u susret. Tih, ako nesto mrzim, to su ti neplanirani troskovi.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 13:30:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Auuu jance... Zar vi ne zivite u Petrovaradinu? Mislim u NS ne? Malo je nezgodno. Dok ne popravite il ne kupite drugi auto nek deca malo pauziraju sa aktivnostima. Ajd skola mora al ostalo sta da se radi. Mozda da kola prodate u delove? MoDa tako vise dobijete.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 13:47:21
|
|
|
|
Rosita
|
Janče, baš mi je žao. Mnogo. Olga 😂😂😂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?