Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 14:00:04
|
|
|
|
Rosita
|
Nema vode i ko zna kade će doći 😈
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 14:36:43
|
|
|
|
jance
|
MiLj eh da sam u Petrovaradinu... nisam. Na Kamenjaru sam. Do mene ni taksi ne zeli da dodje a o gradskom da ne pricam. Najbliza autobuska stanica mi je na 45min brzog hoda, na Telepu ili Adicama... Sad mi jos drugarica kaze da kao porodilja, dok mi leze plata od drzave, nemam prava da refinansiram kredit niti bilo sta tome slicno, jer mi plata leze pod drugacijom sifrom, pojma nemam. MM se nada da su ovi za turbinu u stvari hteli da pokriju sopstvenu gresku prvi put, posto je ovo sredjivanje turbine u garanciji, pa da su zato oduvali na varijantu da je do motora, da nije do njih. Mada ja licno mislim da se hvata za slamku... sve to sto se desavalo sa tim kolima u zadnje vreme ukazuje da jeste u pitanju motor....to cak i ja kao lajik vidim. Bilo bi jaako dobro kad bi se otaearsili ovih kola sto pre, jer ako sam u pravu, svaki sledeci kvar ce biti samo skuplji. A opet, u ovakvom stanju ako dobijemo za njega 1000 evra puno sam rekla......
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 15:19:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Jance,imas pravo na kredit..nosis resenje o porodiljskom, firma nema nista sa tim,samo na osnovu resenja daju kredit.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 15:27:38
|
|
|
|
Rosita
|
Janče, drugarica je na porodiljskom podigla stambeni kredit.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 15:29:33
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jance i ja sam skoro gledala neku emisiju na tv-u...o tome sto pricas za kredit...i jesu se nesto bunili da porodilje nisu ravnopravne sa ostalim gradjanima bas zbog toga sto ne mogu da uzimaju kredite ... E sad gde sam to gledala/slusala pojima nemam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.3.2019 16:40:27
|
|
|
|
jance
|
Sad sam kopala po internetu, moze biti da je do banke. A i von ako kaze onda knjigovodstvenih prepreka nema. Samo da saznam sad od moje kreditne skuzbenice da li banka odobrava. Onda bih uvecala ratu za visinu roditeljskog recimo, da ne produzavam rok otplate pa podigla sta mogu i mogli bi onda da uzmemo nesto sa kukom da moze prikolicu da povuce... dale ste mi nadu... hvala zene
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 22:17:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pred porodjajem imam goste koji ostaju par dana na prenocistu sa sve sitnom decom. Sve blista po kuci posto sam oribala bukvalno svaki cosak, a oni sad skacu i ruse i na sve to samo gledam ko ce da uskoci od njih na cistu posteljinu u bebin krevetac. Sama sam kriva sto sam sazaljiva i tolerantna, a posle kukam. Ali zasto ljudi nemaju bar malo obzira i saosecanja za moje stanje?! Sad je sve gotovo, nema nazad, ali nekad mi bas bude krivo sto ne stavim sebe na prvo mesto i lepo zalupim vrata za sobom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 22:22:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Draga,ja sam otisla u porodilste,dosla iz istog,sacekala me bomba..dosla svekrva,svekar,zaova sa dvoje dece da spavaju posle proslave i da me sacekaju..znam kako ti je..A ja svw sredila..Sredices opet..ne vredi, gotovo je sad.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 22:53:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Pred porodjajem imam goste koji ostaju par dana na prenocistu sa sve sitnom decom. Sve blista po kuci posto sam oribala bukvalno svaki cosak, a oni sad skacu i ruse i na sve to samo gledam ko ce da uskoci od njih na cistu posteljinu u bebin krevetac. Sama sam kriva sto sam sazaljiva i tolerantna, a posle kukam. Ali zasto ljudi nemaju bar malo obzira i saosecanja za moje stanje?! Sad je sve gotovo, nema nazad, ali nekad mi bas bude krivo sto ne stavim sebe na prvo mesto i lepo zalupim vrata za sobom. Da li je moguce??? Kome moze da padne na pamet da dodje na prenoćište a zna da svakog trenutka mozes da se porodis????
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 22:56:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Stvarno ljudi nemaju obzira. Mm bi ih po kratkom spisku jer sam ja isto “mekana “ Al kazem bar bi mm to sredio
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 22:57:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Stvarno sam nekada iznenadjena koliko ljudi nemaju obzira. Neka ti ovo bude velika lekcija, sebe na prvo mesto kad au takve stvari u pitanju.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 22:58:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Neka ti ovo bude velika lekcija, sebe na prvo mesto kad au takve stvari u pitanju. Tacno tako, ko je bitniji od tebe i bebe trenutno, i tvog mira... Trebala si nesto smisliti ili jednostavno biti iskrena
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.3.2019 23:18:57
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nekako mi ih bilo zao i prosto nisam ocekivala ni da ce prihvatiti s obzirom da sam vec u kontrakcijama. Proci ce i ovo, ali zalim za mirom koji mi je preko potreban u ovim danima. Ne mogu da slusam viku i dreku, tako da cu vrv da puknem koliko sutra.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 4:47:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Vauuu koji Marfi. Krenuh sa dijetom.zbog naravno sebe ali i zbog svadbe 😂 resih prvi put D da povedem na svadbu da vidi kako je to. Resih da spavamo D i ja u hotelu da mm oatavimo kuci sa P. I sad NISTA od svega. Al dobro smrsala sam i isponavljala se 😂 izes svaRbu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 7:18:55
|
|
|
|
eca89
|
Ljiso, bas mi je zao sto nisi otisla😔!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 8:24:49
|
|
|
|
bubulence
|
Ljiso neka sada ispadnem najveca nemajka na svetu i dobijem sve osude, zasto da ne ides na svadbu? Kolike su t? Koliko sam videla nista visoko, Dunja je kazes kao nova danas. I kako jedan tata da se ne snadje sa temperaturom kod dece??? Ko ce se snaci ako mama i tata nece? Sta da si zaposlena i da danas moras na posao? Ne moras ti ostati do ponoci... Idi, vidi društvo , ispricajte se i nazad...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 8:54:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se u potpunosti slazem sa bubulence. Zamisli da je obrnuta situacija, da tm treba da ide kod drugara u svadbu.... ti mozes sa decom je l'' dok imaju tem., a zasto ne bi i on? Da me ne shvatis pogresno, i kod mene je tako, ja bih bez problema odustala da idem sve kao ma nema veze, ma bice prilike... nemoj to da radis. Bas sto kaze bubi - da moras na posao? Idi i opusti se i uzivaj!!
< Poruku je uredio mama Jo -- 30.3.2019 8:55:37 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 8:58:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Da je svadba u NS bez problema bih otisla. Ali avadba je 150km.od NS. Nema sanse. Prvo neispavana sam. Treba voziti taj put pa cak i da krenem u 9 uvece. A mm je sludjen kad su deca bolesna. Rekla sam vam i kad zamolkm da ga nelo pricuva na sat vremena dok sam na roditeljskom kao da sam trazila 10 metara drva da prenesu. Jeste tezak je za cuvanje a josnpogotovo ovako. Juce ga je moka.mama cuvala 3 sata i pao joj je s kreveta. Obaska sto niklm.ne verujem.osim mm al on nije pribran. Evo vec dize frku da ga vodimo kod dr. Ne spada mu temp pa ne spada temp. A temp je trenutno 37.7 znaci spala je sa 38.6
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 9:12:36
|
|
|
|
bubulence
|
Ljiso, izvini, ti si ih tako naucila. Ako je P nemiran ili naporan za cuvanje, takav je i tebi? Pa sta ako ce biti takav i sa tm? Zasto mislis da on ne treba da se pomuci i ceo dan trci za detetom a ti treba? Ok, svadba jeste daleko i verujem da je cimanje da vozis toliko a nisi naspavana. Ali to je jedini razlog koji prihvatam sto neces otici😁 (jer vrlo je bitno sta ja prihvatam u ovoj situaciji😂). Da je ova situacija kod nas, mm bi dezurao celu noc kod dece a ja bih spavala da mogu odmorna u svadbu... Ali kod nas je tako od prvog dana. Oboje smo i mame i tate... On i vodi kod dr, i daje terapije, skida temperaturu, cuva, set_a, kupa... I ne mislim da je super tata zbog toga, deca su njegova koliko i moja i to mu je obaveza.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 10:52:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bubi i mm sve radi. I nocas je sve vreme bio budan koliko i ja. Daleko od toga da je on hrkao. Ja pricam.o njegovom stanju svesti kad su nam deca bolesna. On stvarno nije priseban i X puta panici bespotrebno. Nekad mi je lakse bez njega hehe...ali da je brizan i dobar tata to je sigurno. Eno on je sa njima. P i dalje ima temp.ja kuvam rucak.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 11:48:50
|
|
|
|
lesli
|
Ljisho vas dvoje ste zamenili uloge tj. ko je trebao da bude musko, a ko zensko 😅
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 11:56:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: lesli Ljisho vas dvoje ste zamenili uloge tj. ko je trebao da bude musko, a ko zensko 😅 E upravo to. On non stop nesto brine samo bi ih vodao po lekarima. Ustvari cesce se desi da ja hrcem a on dezura ja dam lek i cim se spusti temp za 0.1 ja vec spavam a on proverava decu na svakih pola sata hahaha...Srecom D nije bila bolesna ihaaaaaj ali je isti mozda cak i za nijansu gori bio kad je ona bila beba. Onda me je jos i budio i kudio sto ja spavam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 13:53:27
|
|
|
|
Sanidej
|
Bolje da tate i budu opreznije nego da hrcu ko mamlazi dok zeni puca kicma :) Go go tate!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 18:47:08
|
|
|
|
vocicana
|
Ljiso I ja sam takva, znam sta je ciniti, odradim I nastavim da spavam, mm isto tako pipka I dezura, ali samo tada kada je bolestan mali, osim sto provodi vreme sa njim kada ja radim a vikend je, pa nema vrtica, bio sa njim isto I dok sam radila, a mali nije isao u vrtic. Ali neko tripovanje da ga on void lekaru, boze sacuvaj, zasto sam ja mama> Hhahahaa, mene doduse to ne pogadja, najvaznije mi je da sam tu kada je vazno I manje vazno, a bolseti mu dodju sastavni deo zivota.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 30.3.2019 18:55:29
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha IZVORNA PORUKA: lesli Ljisho vas dvoje ste zamenili uloge tj. ko je trebao da bude musko, a ko zensko 😅 E upravo to. On non stop nesto brine samo bi ih vodao po lekarima. Ustvari cesce se desi da ja hrcem a on dezura ja dam lek i cim se spusti temp za 0.1 ja vec spavam a on proverava decu na svakih pola sata hahaha...Srecom D nije bila bolesna ihaaaaaj ali je isti mozda cak i za nijansu gori bio kad je ona bila beba. Onda me je jos i budio i kudio sto ja spavam Ahahaha, epski 😂
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?