Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 20.3.2019 14:51:36
|
|
|
|
pari
|
Ja joj nikad ne bih otvorila vrata...ja nemam zivaca stvarno za to...A plata,sve te razumem...meni je ispala plata 3 puta manja na porodiljskom...uzas
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 20.3.2019 16:44:49
|
|
|
|
vocicana
|
Filadnedronka, znas li ti da sam ja sizela zbog iste stvari, ali strava!!! Znala sam da zovem decoju zastitu odmah krenem od 16/tog u mesecu, samo da pitam da li ce biti plata...da li ce biti plata….Znaci dopiz….sam svakog meseca. A ono prosek, prve smene, pa znaci ako potraje 5 dana to je bio bingo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 20.3.2019 22:03:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pocelo opet oko daa mi igra. Znaci preterala sam sa stresom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 22.3.2019 13:00:25
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Olga, nadje li sporet? Da se apdejtujem: došao je snajkin tata i popravio šporet. On je električar u penziji i našao je neka čuda što pašu mom deliji šporetu. Rekao mi je doduše: radi dok radi. Nije ni negativa ni pozitiva. Tražim novi, povoljan. Iiiii mogu samo da kažem: živeoooo mi čika Vladooooo!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 22.3.2019 14:25:43
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 22.3.2019 19:48:14
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 IZVORNA PORUKA: milicicak Olga, nadje li sporet? Da se apdejtujem: došao je snajkin tata i popravio šporet. On je električar u penziji i našao je neka čuda što pašu mom deliji šporetu. Rekao mi je doduše: radi dok radi. Nije ni negativa ni pozitiva. Tražim novi, povoljan. Iiiii mogu samo da kažem: živeoooo mi čika Vladooooo!!!! Ziveo, cika Vlada 😂 Ja sam neko nikakva, sve mi se skupilo bez veze i bez razloga pa sam negativna sto sam njanjava...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 12:54:36
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam nesto polunervozna bez nekog pretjeranog razloga. Ma i nije bas bez Prije sam radila u restoranu,od proslog vikenda idem opet.Opet sam joj rekla da meni posao kao posao nije toliko bitan,dolazim vise da uzadjem iz kuce.I rekla sam da ne mogu svaki vikend,i dlgovor je radim sutra cijeli dan a petak i subotu ne trebam.Sinoc me zove i pjeva drugu pjesmu,ubjedjuje me da sam joj rejka da mogu svaki vikend.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 20:55:02
|
|
|
|
eca89
|
Posto ne nadjoh slicnu temu, pisacu ovde. Naime, ja nosim djevojcicu i kad me neko pita znamo li sta je, ja kazem, na to je komentar odmah:” Ma, to ti je djecak”, tipa nosim nisko, imam bolove, tako je sa djecacima. Aman ljudi cemu🤬😡? To je nase dijete, vazno je da je zdravo, ne razumijem zasto je vazno da je musko??? Ja sam strasno nervozna, ali mi u zadnje vrijeme mozak popise ljudi sa tim pricama, tipa kako su tamo nekoj rekli da je curica i ona rodila djecaka, pa dobro neka je. Ludim stvarno, ne razumijem.kauem muzu, a sta da kazem da je djecak, kladim se da niko ne bi rekao da nije, da je djevojcica.Pa, ja smatram da je svako dijete dar od Boga, pa zar je jos uvijek vazno da je “musko”? Zasto? I ja im kazem da je nama bas drago da je curica, ja stvarno ne razumijem sta to “fali”, zenskoj djeci? Uffffff😡😡🤮🤮 Ne bih da me neke mame pogresno razumije, koje imaju djecake, ja stvarno nemam nista protiv niti jednog pola, jer pobogu, DIJETE, je nesto neprocjenljivo.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 20:55:09
|
|
|
|
vocicana
|
Emice, razumem te u potpunosti. Opusteno brate, ako ti ne odgovara, nemoj ni da ides. Nego vidis ljudi kakvi su...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 20:57:12
|
|
|
|
vocicana
|
Eco hajde sada, napisacu dva uzastopna posta, iskuliraj te ludake, joj, kako su ljudi neuvidjajni, kako je i mene to isto nerviralo. Ne vidim na tikeru, koliko jos imas do kraja. Izoluj se brate cim krenu da te peglaju...izvinite zurim i cao!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:01:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Eco, u potpunosti te razumem. Ja imam dve devojcice i nailazila sam na takve komentare... vrhunac je bio kad mi je zena iz prodavnice, kad sam joj rekla da je i drugo cerka, rekla ,,jaoj mama, mama... moraces opet na popravni"... strasno, stvarno ne znam kako sam se suzdrzala da ne odgovorim grubo.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:06:03
|
|
|
|
eca89
|
Ne razumijem tu potrebu komentarisanja, pa sta ako imamo vec jednu djevojcicu, sta fali sto je i druga?? Nije mi jasno i nikada nece biti, ma ljudi uopste nazalost mozak ne upotrebljavaju. A muz mi kaze da sam posebno osjetljiva i nervozna, sto i jesam.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:07:49
|
|
|
|
vocicana
|
Boze me sacuvaj, pa sta fali detetu ako je zenskog pola, blago vama mame, uvek cete biti jako srecne, svaka majka naravno, ali zensko dete je nesto posebno! Pa aman, zar popravni?!?! Da se prezime ne ugasi, e stvarno, sada sam ja pocela da se nerviram.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:07:58
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Eco, u potpunosti te razumem. Ja imam dve devojcice i nailazila sam na takve komentare... vrhunac je bio kad mi je zena iz prodavnice, kad sam joj rekla da je i drugo cerka, rekla ,,jaoj mama, mama... moraces opet na popravni"... strasno, stvarno ne znam kako sam se suzdrzala da ne odgovorim grubo. Mama Jo, jao ti ti super, meni da to sad neko kaze, pa dobio bi direkt saku u glavu, ne bih se mogla suzdrzati, strasno. Sa zivcima sam bas tanka
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:10:08
|
|
|
|
vocicana
|
Eco
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:22:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: mama Jo Eco, u potpunosti te razumem. Ja imam dve devojcice i nailazila sam na takve komentare... vrhunac je bio kad mi je zena iz prodavnice, kad sam joj rekla da je i drugo cerka, rekla ,,jaoj mama, mama... moraces opet na popravni"... strasno, stvarno ne znam kako sam se suzdrzala da ne odgovorim grubo. Mama Jo, jao ti ti super, meni da to sad neko kaze, pa dobio bi direkt saku u glavu, ne bih se mogla suzdrzati, strasno. Sa zivcima sam bas tanka Ili kada kazes da je drugo devojcica a, oni sloze facu i kao ''aa uuu, pa sta cete sada'' 😠😠😠. A, mi srecni presrecni sto je i druga bila devojcica. Ecko, ne nerviraj mi se, videces da ce Helena biti divnoca na seku pa ce svi da se ujedu za jezik 😁. Neka su one nama zive i zdrave♥️.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:23:31
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:25:12
|
|
|
|
Sanidej
|
Uuu ja onda samo na popravne da idem sa 3 devojcice :)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:28:40
|
|
|
|
Maraj
|
Boze strasno....najbolje ne obazirati se na komentare...ili jos bolje reci da ne znas kog je pola beba jer te ne zanima Neverovatno koliko ljudi vole da se petljaju u tudje zivote.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:31:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Eco,a sta kazes na komentare kad je trece musko,AHA,JURILI STE SINA,buhahaha..i ja sam ludela,prvo nismo ni jurili trece,drugo neka je zivo i zdravo,a mm je hteo jos jednu devojcicu. Bitno je da se deca radjaju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:32:22
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanidej Uuu ja onda samo na popravne da idem sa 3 devojcice :) Kaze meni nedavno jedna pametnica ''jao konacno da je bar trece musko''. Rekoh, da, sreca, inace bih morala do 10oro ici da dobijem sina... A komsinica nedavno pitala mm da li je srecan sto ce konacno imati sina. I to pred starijom cerkom! on joj je jako arogantno odgovorio da nije nije nista srecniji nego prva 2x. I rekao mi da vise nikom ne govorim da je musko jer ga komentari izludjuju
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:34:40
|
|
|
|
Sanidej
|
Svasta se danas razmnozava i nemam sta vise da dodam :)
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:38:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Grrrr a sto mame na popravni sto ne tate od njih ionako zavisi pol 😂😂😂 mama daje X hromozom pa daje X a od tate zavisi da li ce da da X ili Y. Ja sam htela da i drugo bude devojcica😂 neka upisacu Pakija na balet ahhaha...ionako vecito radi spagu. Salim se ja. Mili moj decak je nezamenjiv i jedan jedini takav njakator. Drago mi je da imam i sina i cerku. Svi u familiji s obe strane imaju samo musku decu. Fali nam devojcica al moja princeza ostaje jedina..mozda je tako i najbolje za nju 😂 al skroz vas razumem. Dok sam bila trudna dugo nismo znali da li je decak il devojcica do rezultata amnio. I tad su svi govorilo e sad jedno musko e sad jedno musko zgadili mi muski pol tim komentarima.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:39:20
|
|
|
|
eca89
|
Maraj, izgleda da je tako najbolje, ne znam i to je to. Uostalom, zasto je potrebno komentarisati. Pa, ja sad sve sredila za curicu, pa kao nisam trebala, pa sto sam, pa sta cu ako bude djecak.Aman ljudi, da li ste normalni?!👿😡🤬
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.3.2019 21:41:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Maraj, izgleda da je tako najbolje, ne znam i to je to. Uostalom, zasto je potrebno komentarisati. Pa, ja sad sve sredila za curicu, pa kao nisam trebala, pa sto sam, pa sta cu ako bude djecak.Aman ljudi, da li ste normalni?!👿😡🤬 Sta ima veze, skao da u prvoj godini neko zna da li je decak ili devojcica😂. Nosice roza patike😉
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?