Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:30:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf, Von! Ne znam stvarno, ali ubpotpunosti razumem!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:42:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Izvinite zeno,morala sam da se olaksam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:45:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von jel si probala sa njim da razgovaras o tome? Malo da mu skrenes paznju na to njegovo ponasanje.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:46:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:50:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.sanjice.zilion puta..samo sam ga pitala na miran nacin,ajde da razgovaramo..zasto kad dodjes kuci gledas kako ces ili odes negde ili da legnes i odmaras...kako mozes? Gde smo tu mi? Juce sam mrtva hladna.mirnim tonom govorila sta treba da radi..sve je odradio preko one stvari..i tipa jesi li sad zadovoljna Moram da nadjem onaj plan i stavim na frizider i da mu pisem obaveze..nemam snage da ponavljam i gundjam non stop..ako nisi u stanju da vidis sam..ok,pisacu ti..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:52:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sad kad dodje njegova sestra nek je on služi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:07:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Von potpuno te razumem. Ne bi se sam set_io sta treba oko dece vec ja moram da govorim i onda ispadne kako ja naredjujem pa me jos zez Razzzzumem! Volela bih da saaaam uradi nesto a da mu ja nekazem. Uhh Von u trudnoci jos plus duplo oset_ljive na sve. Verujem da ti je tesko.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.4.2018 22:08:22 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:09:50
|
|
|
|
vonavoj
|
Zaova da me sluzi?! Ima dvoje dece iz dva propala braka koja su trajala 6 meseci,jer ona NECE da bude sluga..ta bre pametna zena..nju sad sluze mama i tata.nece ona nekom.muskarcu da bude sluga! Anck,znaci ista prica..ej.uradi on..okupa ih uvece..ali znas koliko.puta moram da kazem,vreme je..10h je..ajde.ajde...jbt.pa kao da sam retardirana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:10:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Sutra ce dobiti spisak sta sve treba da sredi da bi imala gde njegova sestra da spava..a ja cu se praviti da me stomak boli...neka se nose svi..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:12:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah pa isto. Ja zurim da do 20h svi budu namireni okupani, sve sredjeno da idu u krevet a on ladovina . Dok ne puknem pa provristim. A onda kaze sto si nervozna
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:14:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma.nego sta bre! Cuvaj sebe, lezi i kukaj da te boli nek drugi rade. Jednom kad vide da mozes nece te stedeti.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:15:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von js bas htedoh da ti kazem reci da te boli stomak ili sa ti dr rekao da mirujes i nista tesko da radis i da sto cesce odmaras. Raumem😀
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:15:24
|
|
|
|
vonavoj
|
Da.da..i onda kaze deci,nisam ja kriv.mama urlA,nervozna je..a on ih okupa i legne..a ja se drndam jos
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 22:21:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Sinoc sam namerno legla pre dece..i jos mu dosao drug na kafu i kao sto si legla..tipa,ko ce sad decu da legne...ja reko boli me stomak..od sad cu tako..ali dzaba mi..on ode u 7 dodje u 19h..sve je na meni
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.4.2018 10:51:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, kakva je situacija? Ja sam se sinoc mnogo rastuzila.. Sretnem drugaricu iz osnovne, nisam je videla godinama i kaze mi da je nasa drugarica umrla pre dve godine od leukemije. Dosta smo se druzile u osnovnoj, isle zajedno u odeljenje... U četvrtom mesecu trudnoće otkriju joj leukemiju, radili transplataciju, pet godina je bila dobro, opet lose.. Rekli joj da umislja i da ide kod psihologa.. Na kraju, srce joj radi samo 15% i leukemije se opet vratila... Ne izlazi mi iz glave.. Samo mi proleti nase zezanje, njena dnevna soba, i njen smeh od kog su joj isle suze na oči..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.4.2018 10:57:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ivana, najezih se.... Strasno stvarno...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.4.2018 11:00:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.ivana...samo ruzne stvari,i ne znamo da cenimo to sto imamo..toliko puta se zbog toga.nerviram... Dobio je plan rada..mene stvarno boli stomak.kukovi..prepone,sve..ima da ide redom i stiklira..a na sve to i o deci da brine,kao i ja sto sve radim..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.4.2018 11:02:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivana bas mi je zao. Jao sad cu odmah da okrenem svoju drugaricu iz Irske njoj nesto nije dobro ovih dana. von mozda bude drugacije kad stigne beba. Pu pu pu ja evo ovog mog mogu sad samo da pohvalim. Kolko ce trajati ne znam ali dobar je, i o D i o P brine. Na smenu nosamo malog kad ima grceve on kupa starije dete, pravi joj da jede i sve. Cak je i usisavao poslednji put je usisavao prosle godine kad je D imala boginje. Jedino sto nikako te sudove da opere, al zato ja grebem za sudomasinu ehehhe...
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 28.4.2018 11:05:03 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 28.4.2018 11:22:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, ne odustaj od plana. Kad ne moze lepo, mora nekako ... Ljiso, bravo za tvog muza. A sudo masinu sto pre. Život tako brzo prolazi, a mi ne uživamo dovoljno u njemu. Nerviram se zbog kuce, sudova... Ma bas me briga, idem sa svojom decom da uzivam..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.4.2018 10:02:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kupim sinoc alkice kao sutra zarazgovor za posao i jutros da probam nisam je ni izvadila ona pukla Sad treba da se njakam da idem opet na drugi kraj grada bem ti mindjuse duze bi izdrazala da sam je kod kineza kupila
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.4.2018 10:04:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja bih iz inata otisla, na sta to lici, ja im uvek reklamiram, bezobrazluk!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.4.2018 10:06:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma otici cu bar cu pro ati ali znam vec pricu ja sam je slomila nema zamene. Nisu neke pare al ni meni ne rastu na drvetu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.4.2018 10:08:59
|
|
|
|
MimaKos
|
Insistiraj! Nije rec o parama vec o principu, meni zamene, ali budem nekad bas neprijatna!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.4.2018 10:16:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ma najgore mi je sad ici 5 km do tamo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 29.4.2018 10:19:01
|
|
|
|
MimaKos
|
Dobro, to jeste, gorivo te kosta vise nego mindjuse.. :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?