Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 18.4.2018 15:11:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Zato se mm i povukao. Svako od nas ima probleme,i realno sami jedino mozemo da ih resimo!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.4.2018 8:15:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Napokon nadjem magicnu krpu da obrisem prozore i dragi muz uzme i s natopi je maslinovjm uljem nesto da obrise i sad je ne mogu oprati kako treba..pa zadavila bih ga.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.4.2018 8:24:36
|
|
|
|
vonavoj
|
Nije smesno,ali moram malo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.4.2018 8:40:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Napokon nadjem magicnu krpu da obrisem prozore i dragi muz uzme i s natopi je maslinovjm uljem nesto da obrise i sad je ne mogu oprati kako treba..pa zadavila bih ga. Jao Anck 😂😂😂 smejem se, al i ja bih poludela!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 23.4.2018 9:18:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uff pa stetocina eto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 24.4.2018 10:57:51
|
|
|
|
AnaTamara
|
Kasnilo mi je 2 dana, sto mi se desilo samo kad sam bila trudna sa T, jedva sam cekala jutro da uradim test kad ono dobila, bas sam tuzna i nekako razocarana....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 8:25:42
|
|
|
|
vocicana
|
Bice AnaTamara, navijamo za vas, da bude jos decice.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 9:37:16
|
|
|
|
AnaTamara
|
Ma znam, dace Bog, ali ja sam se sad bas nesto nadala...potrudicemo se sledeci mesec
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 9:45:25
|
|
|
|
Milena18
|
AnaTamara, ne sekiraj se, biće dečice. Da se potrudite, nego šta
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 9:50:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
AnaTamara
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 12:40:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Nije baš negativa, ovo je više za temu slomljeno srce... pitam Marka da li bi želeo da rođendan slavi u jednoj igraonici a on mi kaže Voleo bih ali više bih voleo brata za rođendan. I ubije me načisto..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 12:51:24
|
|
|
|
milicicak
|
Anci
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 12:52:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nije baš negativa, ovo je više za temu slomljeno srce... pitam Marka da li bi želeo da rođendan slavi u jednoj igraonici a on mi kaže Voleo bih ali više bih voleo brata za rođendan. I ubije me načisto..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 13:50:10
|
|
|
|
vocicana
|
Anci moja
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 13:51:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O duusa dragaaaa
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 13:53:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj.Anci bice,evo pravim ti ja mesto medju trudnice!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 14:16:07
|
|
|
|
Milena18
|
Ana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 14:46:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nije baš negativa, ovo je više za temu slomljeno srce... pitam Marka da li bi želeo da rođendan slavi u jednoj igraonici a on mi kaže Voleo bih ali više bih voleo brata za rođendan. I ubije me načisto.. Mozda bude morska beba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 15:03:01
|
|
|
|
Rosita
|
Ooo, navijamo za brata Anči.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 15:10:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, u istoj smo situaciji, samo Sava ozbiljno i erdovno traži sestru, i to ne bilo koju, nego isključivo da mu rodim Dunju Maričić (drugarica iz vrtića) LOL.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 15:35:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj 😊 Pa divno 😊 Znate sta vam je raditi 😉
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 25.4.2018 16:02:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Anči, u istoj smo situaciji, samo Sava ozbiljno i erdovno traži sestru, i to ne bilo koju, nego isključivo da mu rodim Dunju Maričić (drugarica iz vrtića) LOL. Hahaha, sjajno! Marko je duuugo tražio sestru a sada ipak želi brata.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 20:46:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li je toliko tesko primetiti da treba pomoci trudnici!?!?! Koja je ceo dan sama sa decom Toliko sam besna da ne znam.ni sta bi napisala! Samo bi psovala..aj fizicku pomoc sto nemam,nego ni mentalno nema ko da makar lazno brine za mene,da pita i reda radi..koliko sam ja glupa i jedem svoja govna Bitno da je se opere sluzbeni auto..da se tamo nekom jebenom bivsem kolegi kupi sat jer ide u penziju..a ti zeno sedi i cekaj kod kuce..iako imas zakazan bris i opet kasnis..a ovo je treci put za 8 meseci da idem.. Videcu sta ce meni da kupi kad se porodim.ako se uopste set_i! Danas mi kaze.ti si bese usla u 9ti..reko ne..a sta ti je DOKTORKA rekla..a od pocetka idem.kod DOKTORA
< Poruku je uredio vonavoj -- 26.4.2018 20:49:57 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:22:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Von...ne znam šta da ti kažem. Ja nisam merodavna, ja ne trpim takve stvari. Svaka ti čast ali ne znam dokle ćeš moći tako.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 26.4.2018 21:30:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Ne znam,majke mi ne znam.. Ej dete od 3 godine vidi,rec nisam rekla,samo sam legla i suza suzu sustize..i ona dosla.kod mene i kaze,mama smiri se i mazi me,kaze hvala ti sto postojis i ode do njega i kaze "tata sto maltretiras mamu" a on joj kaze,ona mene maltretira..samo sam ga pitala kad me je poslednji put pitao kako sam Ja joj kazem,za tebe i seku radjam batu,mislim se i trpim sve ovo..a ona mi kaze tati necemo dati da ga nuna rec nisam rekla..niti je ona cula.nas razgovor... Evo je lezi na stomaku i prica mu...raspadam se..
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?