Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 6.5.2018 0:34:52
|
|
|
|
bojana92
|
Veceras me muz jako iznervirao.Radi preko,veceras nas zvao i pita da li sam zaovi-jetrvi sta li je ne znam poslala poruku da pitam kako su ona i beba,jer se skoro porodila.Kazem da nisam,jer me cesto otkaci za sta on zna,ili ne odgovori na svaku poruku,nego ostavi tako skoro ne doreceno.Kazem da sam joj zadnjih par puta ja slala poruku,ona se nije setila prva poslati ni da pita kako si,ni kako se snalazas jer sam sama sa decom.Ni ona ni dever ne pitaju,imamo li sta jesti,treba li nam sta i slicno.Dva puta zaboravila da joj odgovorim na poruku,jos pre,neku bas obicnu,gde nije bilo potrebe odgovarati,odmah mi se to prebacilo. Zadnjih mesec i nesto,samo ja slala poruke.Kad sam joj rekla da treba amnio da radim,kaze misli na ovo dvoje sto imas kuci,nemoj da se nerviras,kao da je u startu otpisivala ovu bebu.Kad sam ja rekla mislim ja i na njih i na ovu bebu,onda se setila posle nekog vremena reci bice sve ok.A mrzim to kad mi pocnu pametovati,misli na ovo ili ono.Sve i da misle da nece biti ok,potvrdjuj brate mili,a ne da me ubijas u pojam.Izvinite na duzem kom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 8:10:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Siznula sam sad na mm.nece da da D u kamp jer ne ide nijedan njen trener sa hokeja. Pri tom bice dece sa hokeja i dece koju D vec poznaje. Dete mi se raduje od prosle godine od kako je dosla kako ce ponovo ici. Ja nju ne.mogu da razocaram. Prijavicu je i poslati pa makar se mm i ja razveli
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 9:04:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisha,salji je..moja je 2 puta isla na Divcibare,sa drugim vaspitacicama i bilo joj je super..njima to nije bitno!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 10:00:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bojana, nemoj da se nerviras😘 Ljiso, ako D ne smeta sto ne ide njen trener ne vidim sto bi smetalo tvom muzu ...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 10:34:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa i prosle godine je isla devojka koja nju ne trenira. I bilo joj je super. Da ne kazem da sam se cula sa organizatorima kampa i rekli mi da puno pozdravim Dunjicu i da je spominju cesto da je ostavila divan utisak na njih. I sad da je ne pustim??? A ona svaki dan pita za kamp kako se priblizilo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 10:53:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih je pustila.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 11:20:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Naravno da ce da ide. Sad je jos veca, samostalnija, ne mora niko da je kupa niti nesto posebno da se brine o njoj. Velika je. Prosle godine je tamo bila najmladja svi je mazili i pazili.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 11:38:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko 15og ima zakazane alergo testove i baš taj dan idu na izlet. Ceo dan je prekukao, ako ne uspem da pomerim testove smoriće se skroz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 11:40:18
|
|
|
|
Rosita
|
Uspećeš ana, što ne bi pomerili.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 13:02:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Pomerila i sreća što je ispalo ovako da sam morala da ih zovem jer su mi rekli da taj termin koji smo imali uopšte ne zakazuju jer tada još uvek ne rade (8:35) već posle 9. Ko je lud... treba da zovem u utorak da zakažem da sl.utorak.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 13:16:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super, bas mi drago zbog Mareta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 13:33:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Super Ana..a zamisli ds ste otisli a nema termina tad.kao.sto su meni zakazali za vreme pauze..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 14:29:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, to sam baš rekla mm-u. Svašta.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 16:08:03
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li moram na svaki uz, pregled da idem sama..i da vodim decu sa sobom..jer gdin tata ima sastanak! Aman kazi imam obavezu od 16h i caos
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 20:59:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Von secas se da sam isto to "kukala". Takvi su i mi smo to prohvatile al nam nekad bude krivo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 8.5.2018 21:16:27
|
|
|
|
vonavoj
|
jasno ti je.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 10.5.2018 15:47:00
|
|
|
|
milicicak
|
Nikad vise necu zvati taksi, nikad!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 10.5.2018 16:28:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Staa je uRAdeo?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 10.5.2018 16:35:51
|
|
|
|
milicicak
|
Zbog ovih majmuna koji su blokirali grad! Dokle da saka ljudi terorise hiljade! Nemam ja nista protiv strajka i trazenja pravq, al nek gospoda digne pozadinu iz kola pa na trotoar isped Vlade posle protestne setnje! Zivela cargo app!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 10.5.2018 16:51:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Milicicak, i ja sam besna! Monopolisti, strašno! Smeta im konkurencija, a nas niko ništa ne pita!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 10.5.2018 17:10:58
|
|
|
|
lesli
|
Milicicak, skroz te razumem! Koliko mi se puta desilo da zakasnim na posao ili zaglavim u povratku jer oni blokiraju Nemanjinu Ovo nije direktno primenjivo na njih, ali pokazuje da postoji drugi nacin da se iskaze nezadovoljstvo: http://www.bbc.com/news/world-44022004
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.5.2018 18:21:33
|
|
|
|
vonavoj
|
majmune, deca ne mogu da nestanu kad si umoran, nervozan i kad ti se spava
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.5.2018 18:24:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ooo daaaa, ja sam sad mog isterala da proseta V. On bi da spava gospodin, a ja bolesna ne mogu. Da ga ne podsetim da ga izvede verovatno i ne bi Nije mi to jasno, zele veliku porodicu al kad bi se sami posle svi cuvali
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.5.2018 19:16:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Anck.malo si me nasmejala..a besna sam kao ris.. Ja nemam pravo da trudna odmorim i da nestanem kao on..on je sad ljut, sacekale ga obaveze i deca, zamisli...i sad lezi i gleda mob..a deca zamnom, zivela sloboda..najvise voli da se posvadjamo i njega boli dupe. A ja budala ucim J da vozi bicikl sa pomocnim..u prevodu trcim za njom..a on drka****
< Poruku je uredio vonavoj -- 11.5.2018 19:18:40 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 11.5.2018 20:30:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj majmune, deca ne mogu da nestanu kad si umoran, nervozan i kad ti se spava
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?