Dobro jutro lepe moje vredne mame. Zelim Vam mnogo zdravlja i svega ostalog! Srecna nova 2017!!!
Dragi forumasi,
Pošto teme ovog tipa koristimo uglavnom za razonodu, molimo vas da konkretna pitanja o zatrudnjivanju, trudnoći, bebama, deci, porodici postavljamo u za to predviđenim temama.
Voci, dupla je malo, ja sam vise za onu od po litre [sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 10:09:33)
Ja stavljam jos jednu... smisljam gde da skitamo. Razmisljam decu da vodim u Ledenu sumu na klizanje, ali posto one nemaju pojma , mm jos manje, ja stala jednom na klizaljke.. hmm ne znam kkao to da izvedemo!
Dobro jutro! Zene, sve najlepse u Novo godini vam zelim! Da druzimo jos dugo i pismo samo u lepim i veselim temama! Mi sninoc svi zaspali u pola 12 [sm=smiley36.gif]
wivern -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 10:53:36)
Jeeeeej Srecna vam nova godinaaaaa... Sve najbolje vam zelim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja se naspavala i sad da kuvam rucak, posto juce nisam stigla [sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 10:55:16)
Cao Wiv..ja sam malo slogirana legla sad sa odmorim malo! I kod mene se krcka.
wivern -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 11:00:37)
Ja zaspala oko 10 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nisam ni stigla do serija. nadam se da cu danas uspeti da pogledam koju Sta se krcka Anck?
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 11:04:31)
Srecna nova godina [sm=bravo.gif] nas dvoje smo sjedili do pola 1 [sm=smiley36.gif] Kad se srecko probudi idemo do zaove odnijet djeci paketice.
Ja stavljam jos jednu... smisljam gde da skitamo. Razmisljam decu da vodim u Ledenu sumu na klizanje, ali posto one nemaju pojma , mm jos manje, ja stala jednom na klizaljke.. hmm ne znam kkao to da izvedemo!
Trebalo da ima tamo nekog ko uci decu da klizu.
Jel se u klizanje racuna, rekordno padanje na dupe [sm=smiley36.gif] Taj deo mi bolje ide od klizanja [sm=smiley36.gif]
cao,drage moje,neka vam je srecna i uspesna ova 2017.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi sedeli sinoc do 1,brat i snaja bili sa maleckom,bilo lepo...boka spava,muz izvede b napolje i tako..
lesica -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 11:53:43)
Drage moje, sve najlepse vam zelim! Pre svega da svi budemo zdravi, ostalo ce doci samo !
Zaspaoooo, ja ruckic pa posle da obidjemo familiju i cestitamo novu godinu! Wiv, zelim ti mnogo zagrljaja i osmeha, sve sto zasluzujes. Ljubite decu. LA, da nam brzo ozdravite!!!
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (1.1.2017 12:57:09)
Da da zdravljaaa..da su nam deca zdrava odmah je sve lako! Pogotovo sto vec mesec dana ovaj virus reedom ide [sm=smiley13.gif] Misu mislim da nema nikoga...juce smo bili. Al bila guzva pa smo ostavili za danas. Ja znam da klizam ono..da ne.padam ali da u isto vreme pomazem i detetu nema sanse...slomila bih se.
Srecna Nova godina lepotice moje. Sve najbolje vam zelim. Dok su deca u sobi sa mm-om ja gledam.Becki koncert i spremam ruckic. Dolaze mi moji. Jedva cekam.