Evo i mene... Sta bih ja dala da se dosadjujem kuci. Odlicno mi to zvuci [sm=jezicek.gif] Danas u trznom centru gomile ljudi kojima je dosadno kuci i ne umeju da se zabavljaju osim da setaju po radnjama.
Anck Su Nmaun -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 17:13:16)
Jao Wiv to i ovde gledam i ne verujem. Ne znaju gde ce pa u TC.
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 17:30:33)
Eco naces i ti nesto,saljes li zahtjeve? Mene stomak boli,dobila sam jutros konacno.Ubijao me pms,nervoza me uhvati iz cista mira.
wivern -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 17:50:23)
Anck meni to stvarno nije jasno. Razumem kad je vreme uzasno, tad svakako nemas gde.
Eco samo strpljivo, bice posla i za tebe a onda ces kukati kao i ja [sm=smiley36.gif]
Emice mene drži taj pms par dana vec i nikako da krene. .. Eco biće posla kad se najmanje budeš nadala. Mi smo danas bili napolju dva sata,nasetali se tu pp kraju, bekama je bas prijalo.
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 17:53:34)
mi smo odgodili danasnju setnju,bilo je uzasno hladno.Sad je snijeg poceo padati.Ja sam prije volila ici u tc ali sad od kad imam indijance ljepse mi je izaci negdje vani da dora izbaci bube ili u igraonicu ako je ruzno vrijeme.
eca89 -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 18:16:11)
Daj Boze zene, ali tesko!
mama krava -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 19:02:33)
Srecna Nova, drage zene!!!
Ja malo svratila na RR da vas pozdravim i da okacim slicice od DM... tek sad stigla!
Vece mame! Evo i mi da se javimo, još uvek imamo temperaturu. A neće nista da rucka, samo bi da sisa. L jedva gleda na oci, baš ih je oborila temperatura.[sm=smiley13.gif]
I moj tata je pokupio neki virus bas ga je zdrmao dobro, nece doci sutra D na rođendan i bas mi je krivo. Mi se odvikavamo od sikenja, pisala sam u temi i bas mi je tesko. Sutra nam je rodjendan , idem ujutru po tortu
Da[sm=smiley13.gif]... Laura je imala 39,5, danas 38,5. A 39, sad 38,5... Virus i mm ima temperaturu. Nocima ne spavam, najvise se bojim temperature.
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 21:17:28)
Laura nisam ispratila,jeste li isli doktoru?Ozdravite brzo. Opet me T naljutila,htjela sam je na mars lansirati.Nije htjela ni da joj ja idem ispricati pricu.
Emice, sta je radila lepotica? LauraAndrija, nek prodje sto pre!
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 21:49:04)
ma Ivana skuplja bodove cijeli dan [sm=smiley36.gif] samo je opominjem,duri se,svadjana kraju uzela kremu za guzu i cijeli poklopac umazala njom i jos u fazonu kako se to dogodilo.
LA da brzo prodje! Emice [sm=smiley36.gif] Deca spavaju, ja sam sve gore i gore. Uvo me boli,sad kasljem, nos mi curi, kijam, uzas jedan. Moram sutra do doma zdravlja ponovo [sm=zmeden.gif]
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 22:02:14)
Da ja castim,mom milom i meni je danas 8 godina od pocetka nase ljubavi [sm=smiley36.gif]
Eeeee pa neka vam je sa srećom, jos 88 da provedete zajedno u ljubavi sreći i poštovanju! Nema forumašica,bas je pusto .
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 22:20:53)
hvala Suzi,nevjerovatno mi je...za njega sam stvarno mislila da ce biti kratka avanturica i na kraju se rodi ljubav[sm=smiley1.gif] Bas je pusto,samo par nas se vrtimo ovde
Dobro vece devojke. Mene je danas i sestra iznenadila. Samo je kucala na vrata [sm=smiley1.gif] Boli me cela leva strana lica i glava. Opet me potkacio virus.
eca89 -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 22:27:01)
Emice, jos punoooooo da ih bude! Bas mi djeluje kao neki njezan i dobar lik!
Sanjice, bravo za seku[sm=bravo.gif], da ozdravis!
Ma, bice to Eco dobro. Mene drzi jedan dan. Emice, srecna vam godisnjica.
emicaa -> RE: JanuaRRski baRR (2.1.2017 22:57:51)
Sanjice sigurno si se bas obradovala [sm=smiley1.gif] Eco ma on je stvarno divan,melem za ranu.Nikada glas nije povisio na mene,a ja vjestica.Ali zna on koliko ga volim [sm=smiley1.gif]