Mariya
|
Dan trudnice! Ja ležim sa H,L ruča sa mm. Dva dana me je molila da pravimo kolače,kažem joj da ne mogu. Kaže ona meni:"Mama,ti ne moraš ništa da radiš,ja ću da merim i mešam,ti samo kaži koliko treba da merim"! Srce moje divno i tako smo danas pre vrtića umesile testo za keksiće i za pogačice sa sirom, pa ćemo sad da ih pečemo. Blago mojim leđima srećom,bolje su već,danas sam opet bila sama sa njima ali dobro spavam i pokretnija sam,danas ni panadol nisam popila! Ja inače nisam oset___ila da je moja mama pravila razliku između nas troje, razmazila je mog brata u smislu da je sve radila umesto njega i da ga je uvek tretirala kao bebu ali nije ga volela više od nas dve,jednostavno je on bio najmlađi. Videćemo kako ću ja sa mojima,volim ih podjednako ali se drugačije ophodim prema njima. Drugačijeg su karaktera pre svega, L je velika i pametna i bistra ali je dovoljna sama sebi,voli da čačka druge i ništa joj ne drži pažnju dugo. H je mala,maza,blesava i umiljata,ali je agresivnija, ne da na sebe i može jednu stvar da radi satima. Volim ih isto,istim intenzitetom, ali različite su,H traži mnogo više ljubavi,da je mazim i ljubakam, a L traži pažnju,da se bavim sa njom. Zumbule, meni je dr rekla da mogu hloramfenikol mast, ako nađeš namaži kapke sa tim. Micinam, nadam se da si dosad otišla ili u hitnu,ili kontaktirala tvog dr. Možda je i dalje taj hematom? A možda je od brisa, ipak je sad prokrvljenost veća a sluzokoža oset___ljivija i sklonija povredama,a pogotovo na ono grebanje za bris. Degu,ne slušaj je,drugi porođaj jeste lakši. ideš li tj imate li vežbe za trudnice? A oko adaptacije se ne brini,biće teško,pogotovo prvih nedelja ali sve to prođe. Ti se pripremi na najgore pa će ti odmah biti lakše kad vidiš da to nije tako strašno Moj mališa se opet razmrdao. Ustvari, ja se iznenadim ako je uopšte ikad miran.
< Poruku je uredio Mariya -- 9.11.2016 17:38:47 >
|