Mariya
|
Veče drugarice! Ja sam ležala dok sam vam napisala onaj post popodne! Onda smo krenuli da spremamo kuću mm i ja,ja ono što sam mogla bez saginjanja a on ostalo. Pa ručali,napravili 80kom.sendviča i dočekali goste u 5. I onda svakog dočekati,pa ispratiti, najveći problem mi je bilo ustajanje,tj podizanje iz sedećeg u stojeći položaj,e tu me boli da svisnem. Sad kad namestim noge kako treba čak me ni ne boli,povremeno probode. Ali dizanje je i dalje problem. Valjda ću noćas uspeti bolje da spavam, mada,H mi je dobila temperaturu, u 20 sam joj izmerila 38,5. Nije mi jasno kako, od čega,kad je 5.dan na sinacilinu I sad ću morati da je pratim celu noć,da joj ne skoči T. Mamice,biće to dobro,nemoj odmah na najgore da misliš. Micinam, pretpostavila sam da ne daju utrogestan baš zbog toga, da se plod izbori sam,ali,kao što je neka od vas napisala,nekad ima i drugih problema,nije do ploda. Ali dobro. Francuzi bolje znaju Ja nisam protivnik lekova,ali sve sa merom i kad treba. Moji svekar i svekrva recimo UVEK imaju neki antibiotik kući i njima je to obavezno ako se prehlade. Dok se mi kljukamo fervexom i coldrexom, njima je pentrexil i amoksicilin lek za prehladu,oni to na svoju ruku. Kad smo se venčali,svekrva je tako kljukala mm,on se prehladi,a ona njemu odmah donese kutiju amoksicilina Jedva sam ga odlučila od toga! Eh,ispisah se,drage,želim vam lepu i laku noć!
|