Mariya -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 0:08:38)
|
Veče mame! Moje bube već hrču, kako je krenulo,H je na kraju super spavala. Danas se nije žalila na uvo,nema ni T pa joj nisam dala brufen, valjda će biti ok. L mi je uzbuđena,nije išla u vrtić cele nedelje,ustvari više od pola oktobra, i iako nije sasvim zdrava dogovorila sam se sa vaspitačicom da ću je sutra odneti jer imaju neki ples,pa da ne propusti to[sm=smiley1.gif]i sad jedva čeka da ide. U subotu idemo po tortu,na pijaci,pa ćemo onda malo i da cunjamo po radnjama,a u nedelju slavim rođendan. Kaže ona,mama,pa mi ćemo onda svaki dan nešto da radimo[sm=smiley36.gif] Sanjice, šalji je! Moja drugarica je antitalenat za rukotvorine,pa ja stalno angažujem njenu ćerku jer mala voli da secka,lepi,pravi nešto. I baš sam joj obećala da ću je naučiti da šije. Prošle godine je pravila čestitke sa nama,ove godine smo ukrašavali sobu za rođendan. Jao,pa to me podset__i još malo i stiže Božić i nova godina [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jedva čekam,obožavam praznike inače ali otkad imam devojčice božić i Ng su mi najdraži jer se i one u svemu angažuju i raduju[sm=smiley1.gif] Jess, hajde da krene što pre[sm=bravo.gif] Emice,super za lekove, baš mi je drago! Suzi,kad već pišeš da ti se bude svaku noć,što ne legneš sa njima?pusti poslove i sređivanje,spavaj! Inače,jeste li probali da ih razdvojite,probaj ti sa jednom u jednu sobu a tvoj muž sa drugom u drugu,možda tad ne budu budile jedna drugu. Ljišo [sm=smiley36.gif] Ala se raspisah. Laku noć mame!
|
|
|
|