RE: Razgovori mama 11/16 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 8:17:27)

Dobro jutro,mogla bih jos spavati ali nema veze [sm=smiley36.gif]
T se i sad boji jedne komsinice,bas je ne voli a meni glupo.Mog tate se jednom prepala jer je kuvar i izasao pred nas u bjelom.
Suzi je pisala da nemaju mjesta da ih razdvoje.
Jutros se sjecam sta ste pisale ali se ne sjecam ko je sta pisao[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 8:19:13)

Nisam ni ja bila ljubitelj roze, tako da sam kupovala dosta ne utralnih boja. Srecom jer su nam i kolica i krevet sad upotrebljivi [sm=smiley36.gif]
Cak i nesto od bodica.
Al tesko je naci jer je najvise u ponudi roze.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:08:17)

Ohoho dok iscitah,vredne ste bile, pisalo se...
Dobro jutro. Mm i danas radi evropsko radno vreme,bas bzvz.
I mi voliko roze a ne volim narandžastu boju nikako.
Cekam drugaricu da dodje da ih pripazi a ja odoh do vrtica.

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:08:23)

Mariya , i ja sam '82. Onda si punih 5 dana starija od mene [sm=smiley1.gif]

nego , opet se smorih
Jutros L na jastucnici braon fleka. Desno uvo skroz umusavljeno. Prvi put mu je procurelo uvo[sm=smiley13.gif] juce bila dr , pregledala mu usi
Rece da nema upalu al su pune cerumena. Ja mu sinoc stavila Vaxol. Da l mu je zato procurelo.... vise covek da poludi. Prosli mesec sam mu stavljala vaxol , nije mu curelo. Evo od jutos , prvi put. Ne znam stau je ovo sa usima zadnjih mesec i po dana
I nos naravno , opet cujem da krklja. Cistila sam mu sa onim noskom , sad je sisao i opet cujem slince gore visoko. Ne znam vise sta da radim

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:16:19)

Ja stavila rucak i nama i bebcu, i sedoh da popijem kafu s vama [sm=smiley1.gif]
Meni se iz navike spava [sm=jezicek.gif] nema veze sto sam legla u pola 10 i spavala skoro citavu noc ( sprekidima naravno)
Suuunce napoljuuuu[sm=sloncek.gif]

sonyasha -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:19:10)

IZVORNA PORUKA: Milena
Sve je roze, a mi roze baš i ne volemo [sm=smiley1.gif]

Joj što volim kada ovo čujem! [sm=bravo.gif]Izvinite mame devojčica koje furaju samo roze i šljokice/cirkone ali bukvalno me bole oči od istog! Isto kao i od teget, plavog i sivog za dečake. Sve jurim samo te boje izbegavam!!! Nikada nisam volela tu torturu bojama, ne mora sa meseca da se vidi da li mi je dete dečak ili devojčica a i baš su svi uniformisani a ja sam uvek bila mimo sveta [sm=smiley36.gif]
Inače, dobro jutro[sm=smiley31.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:23:25)

Soni ja sam jako volela crvenu i sad isto. I pre neki dan mu kupim crveni bodic, naj lepsi je u njemu, obozavam kad ga nosi. Ali jako jako tesko se nalazi...na zalost!

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:35:47)

Ja volim sve boje da oblacim bebi. Ali sinu ne bih obukla roze ili ljubicasto.
A nemam nista protiv cirkona i sljokica. Imam protiv stikli sa pet, šest godina.

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 9:50:22)

Oooo jutro i od mene, mi doruckovali i guzvamo neke novine.
Sve sam iscitala al zapami samo rozu boju[sm=smiley36.gif]
Ni ja je ne volim, valjda sam je jos vise zamrzela komšinica ima dve devojcice znaci stalno su u rozom sveeee im je rozo i ciklama, patike, carape, dva bicikla rooooza, prosto mi se vrti u glavi od rozog kad ih pogledam

Sandricak -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 10:01:27)

dan od nas... Mi smo nocas super spavali, oko pola 10 je sisao sinoc i spavao do 3, jeo i jutros do 7 spavao [sm=smiley1.gif] prosto ne mogu da verujem kada vidim da je tri sata, a on se tek tada probudio [sm=smiley1.gif]

Pijem drugu kafu i citam vas... Smisljam sta bi mogla za rucak... a pojma nemam...

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 10:20:59)

Kod nas nestalo struje i vode i nece biti do 13h... super, kao su srednjrm veku.
Odma i net trokira

Milena18 -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 10:48:01)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

A nemam nista protiv cirkona i sljokica. Imam protiv stikli sa pet, šest godina.

Skoro sam videla devojčicu od 10-11 godina toliko našminkanu da sam se pošteno zaprepastila. Ja se onoliko ne šminkam ni za Novu godinu. Nema šta nije imala na sebi - i senku, i maskaru, i karmin... ma strašno.

I ja volim crvenu, ali beba mi nema ništa u toj boji, što kaže Anck, baš se teško nalazi. Htedoh da joj kupim helanke pre neki dan, ali bile su preskupe, pa se nekako uzdržah jer znam da će ih prerasti začas.

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 10:52:32)

Ja Dori oblacim sve boje ali najvise volim ljubicastu.Davidu ne oblacim roze i ostale prave zenske boje,ostalo sve moze [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:02:03)

Emice, apropo onog sto si pitala pedijatra. Skoro kad je drugarica bila kod nas nije ponela mericu za AD mleko, pa je htela da stavi kasicicu vise. Mm je bas citao na tu temu. Da stavljanjem vise tog praha ili manje nego kako pise na kutiji dovodi do dehidracije.
Odoh ja u skolu.

vocicana -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:07:41)

Dobro jutro mamike, kako ste?
Ustali, vojna vezba je jutros pocela u 6:45[sm=smiley36.gif], kuvam rucak za mog lepotana, spava, ponovo se sve vratilo u normalu.
Anim, Suzi, ja obozavam Grubin, nadam se da nije protiv pravila, ne reklamiram[sm=smiley1.gif], svoje klopmice sam na poslu vukla 4 godine, posteno jesu skupe, ali svaki dinar vrede,mislim da drvene pregibne klompe ne bi mogla ise u zivotu da nosim, a i zbog ledja, nema sansi. Jako mi je lose zadnjih dana, oo sa kicmom je vise nepodnosljivo.
Bodici, haljinice, volim da vidim decu i zensku i musku sa svim kombinacijama boja. Nisam taj tip podele roze plavo, a ja sama sam najvise u beloj, plavoj, prljavo roze boji, najlepse mi stoje i par komada sive garderobice. Mom sinu najlepse stoji belo i sve nijanse zute i plave boje. Nzm.
Sta da spremim za rucak za nas velike? Dajte neki predlog....

bebilule -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:11:32)

Ja na poslu. Nikako da se razbudim, pijem treću kafu!
Emice, bravo za Doru i smanjenje lijekova. Baš mi je drago.
Maraj, ja ti ništa pametno ne mogu reći. I M krklja i slini otkako je krenuo u vrtić, a čiščenje nosa je postala prava borba. Strah me da ne ode na uši. Da sam na tvom mjestu nazvala bih dr za to curenje, pa vidi šta će ti reći. Pretpostavljam da je ok jer ga je gledala, ali eto, neka ti potvrdi. Ja sam ostala u šoku prije par dana. Koleginica ima klinca od devet mjeseci, popucale mu obje bubne opne od jake upale. Vodili ga par dana prije toga kod doktora, slinio dugo, i eto šta bi na kraju i koliko se to sa ušima može iskomplikovati. I taman zarasle i povratio mu se sluh, kad prije par dana ponovo jedno procurilo. Sve od nosa i glupih slina.

vocicana -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:15:20)

O Boze dragi, popucale mu bubne opne?! Jadno dete i roditelji. Moj mali nema sline, jednostavno nema, ne curi nista, kad je bio sasvim mali, bilo je zurke dva puta do 3-eg meseca,tada je jos sta i imalo da se izvuce sada ne, samo mu zakucaju paranasalni sinusi i cuje se da teze dise, bas strasno.
Emice, zaboravih, bravo za Doru, lutka hrabra, bas mi je drago sto se terapija smanjuje, lepo je ona to sve podnela. Lutkica!

dijana1* -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:19:22)

Pozdrav mamice[sm=smiley1.gif]
Kod nas temp. i sline aktuelno. Uros je najgore prosao. Juce je ceo dan preplakao. Danas je vec malo bolje.
Jos kada je juce zatreslo onako bolesne ih izvela napolje[sm=smiley13.gif]
Nadam se da je kod vas bolje nisam stigla da procitam.

eca89 -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:26:28)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jutros L na jastucnici braon fleka. Desno uvo skroz umusavljeno. Prvi put mu je procurelo uvo[sm=smiley13.gif] juce bila dr , pregledala mu usi
Rece da nema upalu al su pune cerumena. Ja mu sinoc stavila Vaxol. Da l mu je zato procurelo.... vise covek da poludi. Prosli mesec sam mu stavljala vaxol , nije mu curelo. Evo od jutos , prvi put. Ne znam stau je ovo sa usima zadnjih mesec i po dana
I nos naravno , opet cujem da krklja. Cistila sam mu sa onim noskom , sad je sisao i opet cujem slince gore visoko. Ne znam vise sta da radim

Maraj, da li ga pariš u kupatilu? Znači napraviš paru i uneseš ga 5-10min., vidjećeš kako će i te gore u siusima razbiti.
Baš mi je žao, miš mali.

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:26:43)

Evo i ja dodjoh iz vrtica,krecu u ponedeljak od 8:30 do 9h. Bas sam napeta i nervozna i kad sam takva onda nešto moram da radim da isteram tu nervozu pa cistim i sredjujem stan. Ocistila prozore ,ukjucila zavese sad da iscetkam tepih pa jos svasta nešto al nmg dok spavaju pa cu posle.
Sad ću da cituckam forum

Ed83 -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:36:39)

Suzi super [sm=bravo.gif], neka vam je sa srecom.... Nemoj da se sekiras, bice njima fino u vrticu... prvo su dve, pa imaju uvek nekog za igru, a kad se malo naviknu, pa kud ces lepse od toga da su sa svojim vrsnjacima?[sm=smiley1.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 11:48:45)

Hvala draga.
Lepo rece vaspitačica, teze se adaptiraju roditelji nego deca [sm=smiley36.gif]

bebilule -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 12:05:51)

Ej Suzi, sa M idu neke slatke plave blizankinje u jaslice. Smijem se svaki put kada po njih dođu u isto vrijeme kada i ja po M. Samo čuješ vaspitačicu "Opet su se tukle i čupale međusobno, pa su onda udruženo prešle na drugu djecu" [sm=smiley36.gif]

suzi kju -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 12:10:01)

Ahaahahhaha nasmejala si me u svoj ovoj muci [sm=smiley36.gif]
One se ne cupaju ne svadjaju uglavnom se lepo igraju, dodje nekad do ljutnje jer otmu jedna drugoj igracku [sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: Razgovori mama 11/16 (4.11.2016 12:15:34)

Suzi neka je sa srecom polazak u ponedeljak , velike su one devojke i lepo ce se snaci !
I juuu stikle sa 10 godina , to jos nisam videla , ali svemu tome su roditelji krivi .
Da se vratim na boje....Ja jako volim kako decacima stoji crvene boja . Pa sam mom D trazila dugo nesto u crvenoj boji i nadjem u C&a neku trenerku bas sam bila srecna , a muz ga zeza , greskom je to mama sine kupila , al nema veze nosices samo po kuci[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>