Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 10:58:23
|
|
|
|
Animsaj9
|
D se pojavile neke sitne bubuljicice po licu mislim da su od znoja , njemu stalno mokra glava dok spava. Ne znam cime da mu namazem , sta mislite ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 11:00:18
|
|
|
|
emicaa
|
Anim probaj bepanten,on je za sve dobar Masnice
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 11:00:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam mazala Sudocrem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 11:02:24
|
|
|
|
Animsaj9
|
Probacu bepantenom , Sudockrem nemam , ne uzimam ga jer mu nije pomagao kad se ojede ,samo Sebamed i Chicco
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 11:03:00
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Moja M već dve noći spava do 5, pa posle jela nastavi do 8, tako se lepo odmorimo. Kad bi potrajala ova faza... Voci, kako si danas? Nemoj se ljutiti na bebaća, još je on mnogo mali, ništa ne radi iz hira. Znam da ti je teško, svima nam dođe takav period, samo ti njega mazi, sve će to proći.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 11:33:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar dan mame,ja tek sad da se prijavim. Ed nisam znala da si i ti isla na vatelesnu Moje su mrve jutros poranile pa su zaspale malopre ,malo su promenile danas al dobro ,nista strašno. Ja sam odlučila da od ponedeljka krenu u vrtic pa kako nam bude. Bebi samo mogu da pretpostavim kako će nam biti. Mada za sebe mogu reci da sam veoma organizovana pa se nadam da cemo se uhodati fino.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 11:36:04
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. samo da vam se javim L mi uzasno spavao , opet mu cujem nosic da krklja.... a trebali smo danas primiti vakcinu.... sta ce biti.... samo da mu bude bolje...celo jutro je kenjkav...da l ga nesto boli il je ne naspavan.Da covek izludi vise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 13:22:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ne naspavan je verovatno Maraj, jel idete kod dr ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 13:27:18
|
|
|
|
emicaa
|
Dora od sutra pije samo dva lijeka sa 5 smo poceli,mnogo sam srecna
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 13:31:46
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Emice, biće ona super !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 13:51:35
|
|
|
|
Ed83
|
Jesam Suzi.. Sa starijim na vto, iz drugog pokusaja a sa mladjim isla na vto, prvi pokusaj neuspeo i trebala da pocnem sa drugim, ali perioda kasnila i kasnila, ja uradim test vise da bih iskljucila trudnocu kao uzrok, a ono dve crte. Mojoj sreci nije bilo kraja ..A bas sam bila pocela da razmisljam, sta ako mi i drugi pokusaj ne uspe, anti milerov mali, po stimulaciji jedva 3 jc dobijem.. Ali, eto, dade nam Bog i nauka decu, tako da, stvarno, koliko tesko bude ponekad, samo se svega setim i odmah dobijem novu energiju .. Emice, ispratila sam sta vam se izdesavalo i stvarno mi je drago sto ide na bolje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 14:01:06
|
|
|
|
Milena18
|
Super, Emice! Divne vesti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 14:14:54
|
|
|
|
emicaa
|
Oa je moj veliki hrabrisa,nekad me dovede do ludila ali preponosna sam na nju.Ovaj lijek sto sad iznacuju je bio gorak kao otrov,ali uspjela je
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 14:27:59
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dan mame! Kod mene deca bolesna, V ima crevni virus, a A danas zavrsava sa Sinacilinom, mada vuce i ona proliv. Ih, kako ste stroge prema voci! Pa, zena je samo prokomentarisala da joj je doslo da udari dete, a ne i da ga je udarila. Sta sve meni pada na pamet, vidim da je bolje i da ne pomenem. Kad krenu u duetu, jedno da histerise i da se inati, a drugo da urla jer bi na ruke ili nesto sasvim stoto. Nije tema, ali osudiste zenu. Ja licno nisam protiv batina, ali naravno ne bebu. Frustracije koje nastaju zbog bebinog urlanja (to je hiper plac) su uzasne i to sve mi razumemo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 14:34:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, drago mi je da ste smanjili lekove
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 15:10:29
|
|
|
|
branki*
|
Bebilule,nisam znala da si pocela da radis,srecno!! Sanjice,sve je lakse kad znas da vozis auto,i ja volim selo,ali me izludjuje prevo,nisam vozac. More,ja potpuno razumem voci,ja sam se isto tako osecala i isto mi se desavalo i nema veze sto sam se borila sa sterilitetom,pa dodje coveku tacka kljucanja!ali,ogromna je razlika reci i pomisliti od uraditi,tako da sta sad...
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 15:21:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emi bas mi je drago zbog Dore , srce milo ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 15:43:26
|
|
|
|
branki*
|
animsaj,ima tema oko nege koze,ja bih mazala pantenol mast,on je dobar,a nije agresivan.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 15:55:53
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan, bas ste me lepo prosvetlile. Nadam se da ste dobro, bebu nisam udarila, a i necu, ovo je samo bila stavr pucanja, ko razume hvala, ko ne, isto hvala. Anim, sve su ti rekle druugarice. Probaj sa Bepanthenom, ja sam ga malom koristila samo u crvenim situacijama, nije ih bilo puno, svega dva puta, mada je i Sudocrem odlican, ali ako vam vec ne pomaze, probaj sa drugim. Ivana, nisam ispratila da A ne sisa, mislila sam da je i dalje aktuelno, sa mini dohranom, ali neka samo lepo raste. Nadam se da ste ostale dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 15:59:53
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hvala Voci , Branki Idem tamo u temu da čitam , ovde vise ne smem da pisem dobicu po prstima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 16:26:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam bas pokosena zbog prehlade. Pustio me mm da odspavam, a ja kao za inat nisam mnogo spavala. Uskoro vodim T na ples i Sofi ide sa nama. Bas mi je nezgodno ovo vreme kad on nije tu, pa moram nju da vucem. Odoh da nesto pospremim na brzinu, pa da brisemo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 16:37:11
|
|
|
|
degu
|
Voci sve smo to dozivele, me brigaj!
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 17:00:52
|
|
|
|
lesica
|
Voci Mamice, imate temu gde možete da se posavetujete sa pedijatrom o svim nedoumicama Pitajte Pampers pedijatra pa pitajte dr Julku
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 17:02:28
|
|
|
|
mati
|
Anim probej obicnim bebi puderom, mozda da malo sasusi posto se znoji. Voci draga, sve imamo te momente, u sekundi znaju da me izlude. Ali zato Mita svako malo siri ruke i " ja te volim" , jos napravi onaj srceparajuci kez ...
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 3.11.2016 18:53:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
Les dobro me podseti dr da pitam! 😀
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?