Mariya
|
Veče mame! Moje bube već hrču, kako je krenulo,H je na kraju super spavala. Danas se nije žalila na uvo,nema ni T pa joj nisam dala brufen, valjda će biti ok. L mi je uzbuđena,nije išla u vrtić cele nedelje,ustvari više od pola oktobra, i iako nije sasvim zdrava dogovorila sam se sa vaspitačicom da ću je sutra odneti jer imaju neki ples,pa da ne propusti to i sad jedva čeka da ide. U subotu idemo po tortu,na pijaci,pa ćemo onda malo i da cunjamo po radnjama,a u nedelju slavim rođendan. Kaže ona,mama,pa mi ćemo onda svaki dan nešto da radimo Sanjice, šalji je! Moja drugarica je antitalenat za rukotvorine,pa ja stalno angažujem njenu ćerku jer mala voli da secka,lepi,pravi nešto. I baš sam joj obećala da ću je naučiti da šije. Prošle godine je pravila čestitke sa nama,ove godine smo ukrašavali sobu za rođendan. Jao,pa to me podset__i još malo i stiže Božić i nova godina Jedva čekam,obožavam praznike inače ali otkad imam devojčice božić i Ng su mi najdraži jer se i one u svemu angažuju i raduju Jess, hajde da krene što pre Emice,super za lekove, baš mi je drago! Suzi,kad već pišeš da ti se bude svaku noć,što ne legneš sa njima?pusti poslove i sređivanje,spavaj! Inače,jeste li probali da ih razdvojite,probaj ti sa jednom u jednu sobu a tvoj muž sa drugom u drugu,možda tad ne budu budile jedna drugu. Ljišo Ala se raspisah. Laku noć mame!
< Poruku je uredio Mariya -- 4.11.2016 0:12:12 >
|