|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
3.11.2016 20:01:52   
suzi kju
Evo i nas , malo smo setali,kupila Milami patofne ,kupila klompe sebi u grubinu trebaće mi kad pocnem da radim,svracala gledala uniforme,moracu da kupim jedan komplet pre nego pocnem da radim i tako.
Zene,zene user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 176
3.11.2016 20:14:30   
emicaa
Suzi ovde svi u bolnici rade u patikama,jel vi ne smijete tako

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 177
3.11.2016 20:22:47   
suzi kju
Ne,kod mene ne dozvoljavaju ,a i ove klompe meni savrseno odgovaraju 👡user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 178
3.11.2016 20:39:18   
eca89
Suzi, pa zar nemate od njih opremu? Je li radis u drzavnoj bolnici?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 179
3.11.2016 20:43:26   
suzi kju
Da,u drzavnoj ali je ova drzava propala. Svake cetvrte godine dobijemo po tri kompleta, a komplet perem svaki drugi treći dana,pa se posle godinu dana raspadne strašno. A nmg svakakva da idem na posao pa kupujemo.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 180
3.11.2016 20:45:58   
Animsaj9
Nemamo opremu , kad bi nam to dali mislim da bi nam skinuli opet 10 % sa plateuser posted image .
Mi smo dobili uniformu pre jedno 5 godina , i ja tu uniformu nikad ne nosim ato sto je pravi uzas .
Suzi kad spomenu klompe, ja od kako radim stalno nosim grubim , nsve modele sam promenila , ali postali su katastrofa , djon ne izdrzi ni 6 mes. , sve se ogule popucaju , izgledaju bas ofucano i jadno . Ja ne znam sta cu sad uzeti , gledala sam u Planiki neke Ciciban sa leptiricima bas su mi bile ok , ali ne znam , veruj mi nisam pametna

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 181
3.11.2016 20:48:21   
suzi kju
Pa ne znam,ja ih nosim po godinu ipo i posle ih dam mami user posted image
A inace kupujem i njihove japanke, sandale i zadovoljna sam , bas sam letos kupila papuce kod njih, ok su mi.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 182
3.11.2016 20:51:43   
Animsaj9
Stvarno smo jadni ...ni uniformu nam ne mogu obezbediti

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 183
3.11.2016 20:53:23   
suzi kju
Nemam reci, a s druge strane ne možeš ici svakakva na posao. Ne znam kod tebe kako je,ove su pantalone 1300 a bluza 1200,haljinice 2300 😣 i klompe sam platila 4200

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 184
3.11.2016 21:04:19   
Animsaj9
Potpuno iste cene , isto me izadje i da kupim keper i da nosim kod krojacice .
Ja sam bas nesto smlacena , kao da sam se prehladila ,dole osecam neki pritisak , narocito kad umem D imam osecaj da ce mi materica ispasti , a i sekret mi se povecao .

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 185
3.11.2016 21:15:30   
Anck Su Nmaun
Cao mame i laku noc mame user posted image odoh da spavam...spremna sam za penziju!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 186
3.11.2016 21:43:10   
Animsaj9
Anck ti si mozda spremna, al sad otici u penziju tesko

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 187
3.11.2016 22:01:56   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

MiLj, nemoj preterivati sa pisanjem.user posted image

user posted image pa ti si trudnaaaaa...E bokte svasta se ovde izdesavalo

Ja jos malo pa gotova jupiiii...
Danas mi dan brzo prosao a i hvata me grip izgleda. Srecom nikad nemam temp pa valjda necu ni ovaj put, al grlo i nos ubise.

Nego danas procitah kod sose mene na fb zidu: od dva deca jedno je uspesno a drugo nek je zivo i zdravo.user posted image I toliko sam se smejala ne mogu vam opisati. Evo ja cu reci imam jedno al nek je zivo i zdravouser posted image . Inace nisam vam ni rekla ja D zovem Luftika. To vam dosta toga objasnjava ehehhe... Zamislite moje dete u vrticu lezi i kaze drugaru pored: pomeri se dalje ne mogu da se opustimuser posted image user posted image mislim ona je biser nad biserima. Kad god prolazimo pored trafoa ona kaze da je slikam, misli da je spomenik neke vrste ahahah...odemo u susedno selo slikam je kod spomenika, u nase selo slikam je kod spomenika (trazi sama) i onda prolazimo pored trafoa i kaze slikaj me hahahaah...A iskreno da vam kazem ona pojma nema kako se njeni drugari u vrticu zovu a treca godina kako ide u vrtic. Zna da ima cokoladicu i bonbonu u ormaricu ja pitam kome je bio rodjendan ona nema tri cuke. Dete mi je odsutno haos. Ona je u svom svetu, vole je u vrticu svi jer je vesela i nasmejana, izmislja i dalje pesmice ne zna nijednu napamet i tako.

Danas sam sa njom bas provela kvalitetno vreme pa sve ne mogu da se iscudim kakvo je to moje deteuser posted image al neka je nek je zivo i zdravouser posted image

Idem sad jos ponesto da zavrsim pa se vracam

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 188
3.11.2016 22:33:41   
Animsaj9
jaooo Ljiso zeno nasmeja me, bas je pravi biserko.
Nek je ona ziva i zdrava i bas je briga kako se ko zoveuser posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 189
3.11.2016 22:39:45   
suzi kju
Haha ljiso nasmeja me, nek je ziva i zdrava user posted image
Ove moje šašavice zaspale, jos da se sredim pa u krevet. Ujutru da odem do vrtica da najavim da ce krenuti u ponedeljak 😫😱

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 190
4.11.2016 0:08:38   
Mariya
Veče mame!
Moje bube već hrču, kako je krenulo,H je na kraju super spavala. Danas se nije žalila na uvo,nema ni T pa joj nisam dala brufen, valjda će biti ok.
L mi je uzbuđena,nije išla u vrtić cele nedelje,ustvari više od pola oktobra, i iako nije sasvim zdrava dogovorila sam se sa vaspitačicom da ću je sutra odneti jer imaju neki ples,pa da ne propusti touser posted image i sad jedva čeka da ide. U subotu idemo po tortu,na pijaci,pa ćemo onda malo i da cunjamo po radnjama,a u nedelju slavim rođendan. Kaže ona,mama,pa mi ćemo onda svaki dan nešto da radimouser posted image
Sanjice, šalji je! Moja drugarica je antitalenat za rukotvorine,pa ja stalno angažujem njenu ćerku jer mala voli da secka,lepi,pravi nešto. I baš sam joj obećala da ću je naučiti da šije. Prošle godine je pravila čestitke sa nama,ove godine smo ukrašavali sobu za rođendan. Jao,pa to me podset__i još malo i stiže Božić i nova godina user posted image user posted image Jedva čekam,obožavam praznike inače ali otkad imam devojčice božić i Ng su mi najdraži jer se i one u svemu angažuju i radujuuser posted image
Jess, hajde da krene što preuser posted image
Emice,super za lekove, baš mi je drago!
Suzi,kad već pišeš da ti se bude svaku noć,što ne legneš sa njima?pusti poslove i sređivanje,spavaj! Inače,jeste li probali da ih razdvojite,probaj ti sa jednom u jednu sobu a tvoj muž sa drugom u drugu,možda tad ne budu budile jedna drugu.
Ljišo user posted image
Ala se raspisah. Laku noć mame!

< Poruku je uredio Mariya -- 4.11.2016 0:12:12 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 191
4.11.2016 6:51:26   
Anck Su Nmaun
Dobro jutro mamee
Al ste se raspisale sve kilometarski postovi..nemam zivaca toliko da citam pogotovo ujutru user posted image
Mi smo lepo spavali juhuuu

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 192
4.11.2016 6:58:30   
Maraj
Jutro mame.ljiso , ona ti je sou program user posted image
suzi i ja gledala grubin klompe. Ove prethodne sam nosila ja mislim 6-7 godina . Ja ih nosim po stanu. Raspale mi se u trudnoci. Sad isto planiram da ih uzmem. Mama mi je obecala njih za rodjendan. Ja sam smeknula one crvene.
Ja Mariya , pa da i ti si skorpija ko i ja user posted image . Jesmo li isto i godiste user posted image ako jesmo onda si nekih nedelju dana starija od mene. Ja sam 11.novembra , sad na drzavni praznik. Sto volim kad svi praznuju "moj dan" user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 193
4.11.2016 7:04:16   
Maraj
Ja se raspisala i zaboravila da spomenem rodjeno dete user posted image
videli smo e juce sa pedijatricom. Tolikonse drao da ga je jedva pregledala. Kaze da je ok. Nema vose upalu usiju. Ja sam pomislila da mu se vratila jer je prethodnu noc preplakao. Uglavnom , primio je Sinflureks vakcinu. Pa za 2 meseca revakcinacija.
Inace , imate li vi ljude na koje vasa deca drugacije reaguju? Moj L bas kao da ima strah od nedne komsinice. Lre neki dan kad smo je videli , on se toliko strecnuo da sam imala utisam da ce iskociti iz kolica. Plakao je narednih pola sata. Nisam mogla da ga smirim. Inace to nije prvi put da tako reaguje na nju. A samo tako reaguje u kontaktu tj susretu sa njom. Ne znam sta cu. Majke mi nosum se mislju da lepo zeni kazem da mu vise ne prilazi. Inace zena je sva u crnini. One bogomoljke , ako znate na sta misli. Stalno kadi hodnike. Cela zgrada mirise na tamjan. I ja sam vernik , al neki ljudi ozbiljno preteruju. No nisam to htela da kazem...vec , L mi bas ima fobiju od te zene i mislim da treba nekako da ga zastitim od susreta sa njom... user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 194
4.11.2016 7:13:31   
Ed83
Dobro jutro i od mene... Sad kad se videh u ogedalu, prepadoh se, podocnjaci ogromni.. pih

Maraj, moj sinnse tako,plasio doktora.. To je pocelo sa nekih 14 meseci i, Boga mi, trajalo je do pre par meseci... Imsvaki put kad bi video nekog u belom on bi plakao,i jedva bih ga smirilauser posted image .. Nas pedijatar je govorio da je to normalno i da deca u tom dobu pocinju strane osobemkao takve da raspoznaju i da, eto, na neke reaguju placem.. koliko je to tacno, ne znam, ali skoro 2 god smo imaliproblem da odemo kod ikakvog doktora koji je, jelte, uvek u belom... Sve u svemu, nisam ti nesto pomogla..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 195
4.11.2016 7:37:52   
Mariya
Jutro mame!
Dobro smo spavale. Ja ustala u 7 da dam H sirup i gotovo,ne mogu više da zaspim...
Da Maraj, i ja sam škorpija, 6.11.82. Koje si ti godište? Super za vakcinu,nadam se da će vam pomoći i da ćete manje biti bolesni!
Moja H nikad nije tako reagovala,postidela se ili se nadurila pa nije htela da priča,javi se,igra se ili čak ni pogleda nekog, ali L jeste, i pretežno je tako reagovala na muškarce. Ali prošlo ju je. I meni je dr rekla kao i Ed,da je to sasvim normalno.
Anck,pa pišemo mnogo kad se javimo jednom dnevno da podnesemo izveštaj user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 196
4.11.2016 7:47:29   
Milena18
Jutro!
Maraj, moguće je da je se plaši baš zbog njenog izgleda
Tako sam se i ja kad sam bila mala plašila jedne žene iz komšiluka koja je uvek nosila maramu na glavi. To je bila vriska svaki put kad je vidim. Ja se naravno toga ne sećam, ali i dan danas mi ponekad to spomenu, toliko su moje reakcije na nju bile strašne. Mislim da treba da joj diskretno skreneš pažnju, kažeš joj da verovatno tako reaguje jer je sva u crnom, nije navikao, tako nešto.
Nama danas stiže jaknica, jedva čekam. Pretražila sam ceo grad i na kraju naručila sa neta. Strašno kako je u ovim našim radnjama mali izbor, posebno za devojčice. Sve je roze, a mi roze baš i ne volemo user posted image

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 197
4.11.2016 7:51:13   
Anck Su Nmaun
Ma super draga samo vi pisite user posted image sad cu i ja jedan .

Ja sam sinoc imala okrsaj sa komsinicom, boze sve neke babuskare u mojoj zgradi, treba se izboriti.Kad sam rodila V i bila u bolnici jedna od gore je napala moju mamu i decu, ni krivu ni duznu, jos mi nije jasno zbog cega..al eto budalama ne treba puno. Posle se kao izvinjavala al dzaba joj.

A juce napicim onu babu s mackom, sto mi je vikala na decu zbog macke, kao da su joj nesto uradile a ona je samo vijala. Zena zivi u smardu, imala je psa koji je svuda pisao , cela zgrada bila puna dlaka, zgrada sva ispisana i niko joj nista nije rekao. Sad dovlaci macketine i hrani ispred zgrade i opet joj niko nista ne kaze i ona seljancura nadje da se dere na moju decu..i to za sta?
Ja joj lepo prisla i kazem ako ima problem da se obrati meni i mm da mi decu ne dira ..kad je ona pocela da vice... sve se orila...jbm ti ludake!
rekla sam kad popizzz obesicu joj macku pod prozor ( nego mi zao macke user posted image )

Uzassss kakve su nas babe zapale user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 198
4.11.2016 8:00:14   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Milena
Sve je roze, a mi roze baš i ne volemo user posted image

Aaaaaaaa, kako ne volete rozeuser posted image
Moja omiljena boja je upravo rozeuser posted image i imam 2 devojčice i sve nam je roze ili ljubičasto i sad sve moram da kupujem za dečaka jer jedva imam stvari u bojama za njegauser posted image (haha,dobar izgovor da idem u šoping user posted image )

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 199
4.11.2016 8:08:48   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Nas je sinoc orobudila Sofi. Dok je mm dosao ona se ispovracala. user posted image Covece, samo je gutala mandarine. Taman sto ju je okupao mm ona se opet ispovracala. Ostavili smo je kod kuce, pa ce mm da dodje kasnije kad budem isla u skolu.
Maraj, tako je T kao sto je tvoja beba dugo plakala kad dodju svekar i svekrva. Uhvati se za mene i place.
Pre neki dan je Sofi kad nas je moj kolega povezao iz vrtica bas isto tako plakala. Verujem da deca osecaju kakav je ko.
Sto se tice kadjenja ja protiv toga nisam. Nije problem kaditi svoj stan, ali celu zgradu da. Ne treba nametati svoju veru. A drugo kadjenju je mesto tokom sluzbe.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.11.2016 8:19:05 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica

Matija (48%)

Mateja (52%)

Ukupan broj glasova: 132

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here