Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 20:27:01
|
|
|
|
branki*
|
Eco,bas mi je zao je l povredio ili se isekao?ver ga boli puno...bzv. Ja digla platu,kupila nesto za stan i frizider,vecerali ,sredjivala,sad da uspavam decu,pa imam da operem kosu i da radim nesto za skolu.muka mi od toga!sto nismo kao svi,radis na poslu i to je to,a ovo i kod kuce moram da pisem i izmisljam toplu vodu kao da rafim u ministarstvu ,a ne u seoskoj skoli!i tako...
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 20:30:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Eco, nek brzo prodje muzu ruka.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 20:41:41
|
|
|
|
eca89
|
Hvala vam djevojke! Branki, da isjekao je, sili su mu, ali je valjda nekako i slomio! Boli ga, samo hoda po kuci ! Nego, ove mame sto daju djeci Immunokind, da li su primjetile da djecu vise jedu? Moja A., uvijek dobro jede, ali otkad joj dajem tabletice, ona stalno jede! Slatkise ne jede, ali pojede u vrticu svega duplo, kod kuce isto! Npr.pojede punu ciniju corbice s mesom i onda kasnije trazi krusku, bananu, jabuku, pa kasnije opet kruha i tako ! Meni je drago, ali rek'o da vas priupitam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 20:49:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vidis Eco moguce je da su se moje devojcice zbog toga projele. Mada, Sofija je bolje jela oduvek. T je jela malo vise. Moracu opet da je ukljucim. A on se daje do 6 godine, a ona ce sad sest. Zakacila je i ona stomacni. Svu veceru je povratila.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 21:28:37
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Sanjice brzo da vas prodje, Eco zao mi je zbog tm,eto sad cete biti stalno zajedno . Moji pilici pospali,Teodori sutra rodjendan.Vec tri godinice,ne mogu da vjerujem.Napravila sam joj torticu za sutra a u petak slavimo pa ce tad biti glavna torta
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 21:30:12
|
|
|
|
branki*
|
Uh,sanjice,da ih prodje brzo,bas je stres to povracanje Ecka,ja ne znam.nesto sam pisala,nesto ostavila za sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 21:32:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I nama je uskoro treci rodjendanko. Ona uveliko prica o tome Veceras cu kod Sofije da spavam. A mm ce da dezura kod T. Branki, zar ti nije lakse da otkucas i da im posaljes na mail-u u PDF?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 7.11.2016 21:36:58 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 22:00:46
|
|
|
|
Maraj
|
Ece mame. Moji momci polegali , a meni se jos ne spava . eco , nisam skapirala , jel je i polomio ruku. Bas bezveze.... suzi jel idete sutra u vrtic? Kako ti je A? Jel ti ono rece da joj nos procureo il sam ja pomesala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 22:09:12
|
|
|
|
branki*
|
Sanjice,popunjavala sam obrasce za iop i neke diktate pregledala..
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 6:40:01
|
|
|
|
vocicana
|
dobro jutro mamike. Ustalu u 5, D se naspavao, plakao nocas tri puta, dva puta sam ga uzela, treciput ne, zaspao je kada je njaknuo tri puta. Msm da uz svu ovu muku ipak jesu zubici, ostro je dole i nateceno, bas je sou. Maryia, nisam ga nocas budila , sam je okrenuo glavicu i ubacila sam u spric u usta i popio je i nastavio da spava. Hvala na savetu . Eco e bas bzv, te povree su strasne, bolen i vrlo u"sitna crevca " za sivenje iprepravku. Brzo ozdravite. Branki , ja stalno mislim na tebe, na organizaciju, trcanje, na svaki haos, zene su stvarno zmajevi. Nije lako, ali najlepse je biti mama. Moje dete je upravo zaspalo, , dobio terapiju, Bisolvon je odlican, sada vise i ne kaslje nesto od njega, ali prvi dan je bilo strasno. Umorna sam, ali ne kao pre dva tri dana, legla sam i jakada i on sinoc. Spirala odlozena do cetvrtka.....
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 7:19:43
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 7:46:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric Voci drago mi je da je malisi bolje! V sinoc lepo spavao al sam ja ustajala vise puta..iz navike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 7:53:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro. Maraj pomešala si,ne baksuziraj evo spremne smo,jos malo pa da krenemo polako. Voci bas sam sreca da je mis mali bolje! Mi nocas nismo spavali uopšte, noćas su bile lude skroz, ne znam sta ih je spopalo, kakvo je to dranje i plakanje bilo auuuu,katastrofa!!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 8:13:04
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mame! Anck, super za spavanje! Suzi, da vam i danas u vrtiću bude lepo kao juče. Mi smo od sedam budne, raspričalo se dete, a meni se oči sklapaju. Ne znam ni kako ću se razbuditi uz ovu kišu i sivilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 8:25:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo samleveni. T je cele noci povracala. Od 4 vise ne povraca. Mukica nije imala sta da povrati. Prvo je mm dezurao. Posle sam ga oterala, jer je danas praznik. Treba da bude odmoran za sluzbu. Cekam da se probudi, pa da je vodim kod dr. I Sofi cu da vodim. Ova promuklost dugo traje. Kaze pedijatar na RR da je laringitis. A ona ni ne kaslje, ni ti slini. Posle juris na casove. Danas ce bas da mi bude lud dan. A imam i posle podne. Sva sreca sto mm danas ne radi. Eto svasta napisah. Idem da dam ovoj maloj dorucak.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 9:06:01
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. sory suzi...ispisemo dosta. Dok sve procitam , pomesam ko je šta napisao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 9:15:14
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro i od nas... Kod nas pada sneeg , a posto smo od 5 budni, u 6 smo pravili sneska, tako da sad imamo u dvoristu mini sneska belica sa mojim roza sesirom ... A inace je ovde u 6 jos uvek mukli mrak, i pored svetla u dvoristu, jedva smo ista videli..Ali, nista ne moze da zameni onaj njegov osmeh i njegovu srecu... Suzi, mozda u snu preradjuju utiske koje su tokom dama stekle mnogo intenzivnije nego sto se inace izdesavalo, pa zbog toga placu... Da bolesna decica sto pre ozdrave.. Pozdrav svima, odoh da pokusam na miru da popijem kafu ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 9:17:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaoo sneeeeeg, odakle si Ed..ako nije tajna I ja bih vise volela da padne nego ova kisurina, nemoze se mrdnuti iz kuce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 9:56:33
|
|
|
|
Ed83
|
Na istoku Nemacke ... I pravo se radujemo snegu, nemamo ga svake godine
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 11:45:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Moje lutkice zaspale. Ja cekam drugaricu sa dođe na kafu. U vrticu su bile dobre. Ljute se kada im neko uzme igracku al dobro, to je tako s decom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 11:50:31
|
|
|
|
emicaa
|
Vidim i dalje djecica bolesna,mrzim i zimu i viruse glupe. Mi smo zdravi ali ne spavamo,ni to volimo tako
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 12:04:46
|
|
|
|
Sandricak
|
hej od nas... Vidim da ste pisali dosta... vidim juce plate legle, i meni je, ali vec pola otislo... racuni kredit i pelene i nemaaaa...ali doce sledece... Kod nas opet papazjanija sa MArkom, vec tri dana samo gu*e i go*na gledam... muka mi je vise od svega... SAd ima gliste... Vodili ga danas kod dr kaze gliste... Dala stolica da se uradi, neke dve kreme i neki kao sirup... POludecu... taman njemu guzu sredim Ilija se ukaki, menjaj pelene... AAAAAA Lepote roditeeljstva I sad spava, a ja umotala rolnice od belog mesa, nasekla krompir za pomfrit i pripremam krem corbu od pecuraka za rucak... Srecna slava onima koji slave...
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 13:41:51
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja sad legla da odmorim. MM radio danas pa sam ja morala oko devojčica. Oko podne su me već toliko bolela leđa da sam morala da popijem panadol Bol mi se malo spustio i na krsta, iznad guzova, da izvinete, a boli me i stomak, ali to je od celodnevnog stajanja-trčkaranja, a pretpostavljam da je i od leđa, da se bol prenosi, reflektuje ili šta već, jer kad legnem me ne boli. Kad je mm stigao kući,spremio je devojčice, L za vrtić a H kod dr na kontrolu pa ih je i odneo. Baš mi je interesantno da čujem i vidim kako se snalazi sa njima, pošto je to moj posao najčešće, pogotovo H. A danas će i na roditeljski u vrtić, e to će tek da bude zanimljivo Voci super što je mališa bolje i što si prihvatila moj savet Jao sneg... ne čekam a uopšte Kaže moja L sinoć, ja ne volim zimu. Ja volim leto,leto, leto!!Mamino dete Von nam se nije odavno javila, kod nje je verovatno ludnica. Sanjice, nadam se da ste bolje. Kad moja L povraća, njoj pomaže smecta, zaustavi joj povraćanje, probaj, možda pomogne. Kad već nema šta da povrati tada joj dam i obično zaustavi i na nekoliko sati, da bar može da pije i gricne nešto.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 14:11:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mariya od 4 ujutru ne povraca. Sad samo ima temperaturu. Sad smo zavrsili kod dr. Za Sofijinu promuklost samo aerius.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 8.11.2016 16:13:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O al se slabo pisse..ajde da aktiviraju jos neku nagradnu igru da se pokrenete Ja sam nesto smlacena sva , skuvala sad kafu malo da odmorim, mozda me glava prodje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciOsnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?