Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 15:37:03
|
|
|
|
eca89
|
Marya, samo se pripazi malo. Ja nisam padala u nesvjest, ali mi je bilo lose i crnilo pred ocima, ali ja sam na pocetku mnogooooo povracala, cim stavim nesto u usta, strasno! Da sto prije prodje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 15:39:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja ne znam da li sam ja dobila posle 10 m ili sta je ovo ...pokazale se dve tri kapi krvi na vesu jutros , niti me stomak boli ...i nema nista vise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 15:42:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Mariya cuvaj se...možda ti je pao šećer. Ja sam pala jednom mimo trudnoće, baš gadno. Vodi računa, odmaraj lepo se hrani. Mi rucali sad leškarimo. Imam vea da pakujem, sudove da perem a mrzi me,prispavalo mi se,to je ono cim vise spavas vise ti se spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 16:41:37
|
|
|
|
vocicana
|
Maryia to je secer mila, spavala si pa si ruckala, ali prost secer iz jabuke ti nije popunio istrosene rezerve, malo odmaraj, tako je sa decacima u trudnoci, ja sam pojela toliko slatkisa dok sam za ceo zivot sam nadoknadila sto nisam, da znas. Polako samo. Suzi, srecno sutra, javljaj utiske.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 18:14:14
|
|
|
|
emicaa
|
Kupam Doru,jos Davida i gotov sav posao za danas. Mariya jesi li sad dobro?
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 18:26:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Javljam se obavezno. .. Nego sad pipnem A kad ona topla 37,6°,sigurno je oe zubića, dole nema dvojke još.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 18:33:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mene je stomak ceo dan zeza. Fasovala sam stomacni Mm se ceo dan bakce oko dece. Sad ce da ih kupa. Sto kazes Emice gotov posao za danas. Ne pamtim kad sam lezala ceo dan.
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 18:45:11
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. sto me ovi moderatori bojkotuju za odgovor animsaj , moguce da si dobila. Meni je tako bilo. Ja sam nakon 6:meseci dobila. Isto tako. Samo par kapi. I sad mi je dosta oskudna i nemam bolove. Samo krene. suzi srecno sutra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 19:36:26
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Maraj sto me ovi moderatori bojkotuju za odgovor Izvini nisam upucena
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 19:47:44
|
|
|
|
branki*
|
Mariya,pazi se,draga,da se ne ponovi vise😘 Suzi,srecno vam bilo sutra Sanjice,da brzo ozdravis,non stop neki virusi! Meni treba jedan dan jos da stvarno odmorim,ceo dan,te rodjendan,pa kod sbekrve,pa bila moja mama donela nam galete,nisam ni osetila da je bio vikend a,sutra vec glupi ,glupi ponedeljak!
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 19:56:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Vece mame. sto me ovi moderatori bojkotuju za odgovor Pa tako smo u mogućnosti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 6.11.2016 20:27:15
|
|
|
|
Animsaj9
|
IZVORNA PORUKA: Maraj animsaj , moguce da si dobila. Meni je tako bilo. Ja sam nakon 6:meseci dobila. Isto tako. Samo par kapi. I sad mi je dosta oskudna i nemam bolove. Samo krene. Nema vise ni traga od krvi ...nemam pojam Maraj , bar da ide,pa da znam da sam dobila pa ok, nego tri kapi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 6:43:32
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro drugarice evo me ponovo medju vama,pijem kafu i spremam se za put,Tara je na Kopaoniku sa skolom,danas idemo u posetu,a kod nas kisa i to bas pada,mogla je i da saceka malo. Ne stizem da vam se javim,nikako da se organizujem malo bolje kako ste vi? Decica? Verovatno sam puno toga propustila ali ne zamerite,mislim na vas nocu ponekad i procitam nesto,nadam se brzom povratku u drustvo. Lep dan vam zelim.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 7:31:32
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Maraj Vece mame. sto me ovi moderatori bojkotuju za odgovor Pa tako smo u mogućnosti Ahaha Ana nasmeja me od ranog jutra. Carica si jutro mame. L spava . Ja popila limunadu. Da l sam zaboravila da cestitam Mariya rodjendan Mariya ako je bio juce , srecan rodjendan malko sam zaboravna od trudnoće . Nikako da se vrati moje pamcenje i moj mozak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 7:34:46
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 IZVORNA PORUKA: Maraj animsaj , moguce da si dobila. Meni je tako bilo. Ja sam nakon 6:meseci dobila. Isto tako. Samo par kapi. I sad mi je dosta oskudna i nemam bolove. Samo krene. Nema vise ni traga od krvi ...nemam pojam Maraj , bar da ide,pa da znam da sam dobila pa ok, nego tri kapi Animsaj ne brigaj, tako je i meni bilo. Ja sam odma istripovala koja bi to boleščina mogla biti. Sve je ok. . Treba vremena da se hormoni regulisu. Evo meni sad kosa opada , a ja to nisam ni primetila. Samo u ogledalu vidim sitnu kosu koja mi strci kao antenice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 7:37:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro mamike, ja samo da se javnem posle cu da citam sta ste pisale. Jauce citav dan negde skitali , predvece imali goate i tako..ceo dan ispunjen Ja pijem kaficu , beban popio mlekce i evo vec mu se pajki.Odoh i ja mlo jos sa njim jer se budio izjutra nosic ga zezao , auv nam vazduh u stanu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 7:46:54
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jutro i ovde mi smo ustali odavno, danas smo sami ceo dan tata radi... Kisa pocela, tako da ni napolje ne mozemo
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 7:48:25
|
|
|
|
Maraj
|
Animsaj , Anck cestitke na nagradi i ovde.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 8:17:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja čestitam Animsaj, Anck i Suzi :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 8:21:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
da da Jao kad kucam sa telefona pola slova pojedem ili zamenim.. ne zamerite sad sam presla na komp Jao sugavog li danaaaaa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 8:39:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ivana , jel mi promaklo sta za Suzi? cestitke i suzi i drzimo fige danas za vrtic. Obicno prvi dan budu dobri
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 8:51:19
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro, mamike! Mariya, Sanjice, kako ste danas? Suzi, nadam se da će prvi dan u vrtiću proći dobro. M je juče napunila tri meseca, brzo prolazi vreme, a i ona se brzo menja, svaki dan nešto novo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 9:47:30
|
|
|
|
Mariya
|
Jutro mame! Hvala što brinete za mene Juče mi se mantalo do ručka i onda je prošlo. Zato sam i ja pomislila da mi je verovatno šećer pao. Dobro sam spavala i danas me manje bole leđa,pokretnija sam nego juče,ali danas odmaram ceo dan. Mm je kući danas,on će oko devojčica a ja ću da ležim,obećavam imam supu od juče,on nek napravi još nešto,pizzu ili ispeče pomfrit i imamo i ručak. I tortu od juče, izvolite, poslužite se Voci,ja sam sa devojčicama žderala slatko,a sad sa dečakom mi se samo jede slano i kiselo!! Mislim jedem ja i slatko Ali više mi de jede kiselo. Juče je H dobila temperaturu. igrala se sa decom i posle nekog vremena počela da kmezavi, dolazi do mene,vidim lice joj belo a oči crvene. Gori. Ja joj izmerim T,38,5 u uhu! I žalila de da je bole uši. Dala sam joj brufen, nije imala T celu noć, ali mi nije jasno kako i odakle T kad je 5dana na sinacilinu? Jeste Maraj, juče je bio,hvala ti Moji još spavaju,sinoć smo legli u ponoć,pa ih sad puštam da odmore. Ali čujem L da duva nos i kašlje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 10:06:58
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,David je party beba,opet je pravio zurku Serpi drafa falis ovde. Kad je kod vas sugavo vrijeme ovde sunce sija. David danas puni 4 mjeseca,ne znam kad prodjose. Mariya samo lezi i odmaraj
< Poruku je uredio emicaa RR -- 7.11.2016 10:07:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/16 7.11.2016 10:28:56
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mame. Cestitke dobitnicama, Nuxe je nesto bozanstveno. Emice cestitamo mini rodjendanka. Moje dete da nije morao biti probudjen za ab spavao bi celu noc, e a onda.....nosaj, placi, kenjkaj, ali proci ce. On je moj sampion, nema vise krkljanja, sada samo iskasljava. Sada ce mlekce pa spavanje. Ja se osecam kao da me je voz pregazio, izgleda da sam Sanjice i ja fasovala stomacni! P;retace stomak, samo susti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPrekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?