|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
6.11.2016 15:37:03   
eca89
Marya, samo se pripazi malo. Ja nisam padala u nesvjest, ali mi je bilo lose i crnilo pred ocima, ali ja sam na pocetku mnogooooo povracala, cim stavim nesto u usta, strasno! Da sto prije prodje!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 326
6.11.2016 15:39:17   
Animsaj9
ja ne znam da li sam ja dobila posle 10 m ili sta je ovo ...pokazale se dve tri kapi krvi na vesu jutros , niti me stomak boli ...i nema nista viseuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 327
6.11.2016 15:42:45   
suzi kju
Mariya cuvaj se...možda ti je pao šećer.
Ja sam pala jednom mimo trudnoće, baš gadno. Vodi računa, odmaraj lepo se hrani.

Mi rucali sad leškarimo. Imam vea da pakujem, sudove da perem a mrzi me,prispavalo mi se,to je ono cim vise spavas vise ti se spava.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 328
6.11.2016 16:41:37   
vocicana
Maryia to je secer mila, spavala si pa si ruckala, ali prost secer iz jabuke ti nije popunio istrosene rezerve, malo odmaraj, tako je sa decacima u trudnoci, ja sam pojela toliko slatkisa dok sam user posted image za ceo zivot sam nadoknadila sto nisam, da znas.
Polako samo.
Suzi, srecno sutra, javljaj utiske.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 329
6.11.2016 18:14:14   
emicaa
Kupam Doru,jos Davida i gotov sav posao za danas.
Mariya jesi li sad dobro?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 330
6.11.2016 18:26:56   
suzi kju
Javljam se obavezno. .. Nego sad pipnem A kad ona topla 37,6°,sigurno je oe zubića, dole nema dvojke još.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 331
6.11.2016 18:33:03   
Sanjica26 RR
Mene je stomak ceo dan zeza. Fasovala sam stomacniuser posted image
Mm se ceo dan bakce oko dece. Sad ce da ih kupa. Sto kazes Emice gotov posao za danas. user posted image Ne pamtim kad sam lezala ceo dan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 332
6.11.2016 18:45:11   
Maraj
Vece mame.
sto me ovi moderatori bojkotuju za odgovor user posted image

animsaj , moguce da si dobila. Meni je tako bilo. Ja sam nakon 6:meseci dobila. Isto tako. Samo par kapi. I sad mi je dosta oskudna i nemam bolove. Samo krene.
suzi user posted image srecno sutra

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 333
6.11.2016 19:36:26   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Maraj

Izvini nisam upucena user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 334
6.11.2016 19:47:44   
branki*
Mariya,pazi se,draga,da se ne ponovi vise😘
Suzi,srecno vam bilo sutrauser posted image
Sanjice,da brzo ozdravis,non stop neki virusi!
Meni treba jedan dan jos da stvarno odmorim,ceo dan,te rodjendan,pa kod sbekrve,pa bila moja mama donela nam galete,nisam ni osetila da je bio vikenduser posted image a,sutra vec glupi ,glupi ponedeljak!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 335
6.11.2016 19:56:20   
Ana RR

Vece mame.

Pa tako smo u mogućnosti user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 336
6.11.2016 20:27:15   
Animsaj9

animsaj , moguce da si dobila. Meni je tako bilo. Ja sam nakon 6:meseci dobila. Isto tako. Samo par kapi. I sad mi je dosta oskudna i nemam bolove. Samo krene.

Nema vise ni traga od krvi ...nemam pojam Maraj , bar da ide,pa da znam da sam dobila pa ok, nego tri kapiuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 337
7.11.2016 6:43:32   
serpica
Dobro jutro drugarice user posted image
evo me ponovo medju vama,pijem kafu i spremam se za put,Tara je na Kopaoniku sa skolom,danas idemo u posetu,a kod nas kisa i to bas pada,mogla je i da saceka malo.
Ne stizem da vam se javim,nikako da se organizujem malo boljeuser posted image
kako ste vi? Decica? Verovatno sam puno toga propustila ali ne zamerite,mislim na vas nocu ponekad i procitam nesto,nadam se brzom povratku u drustvo. Lep dan vam zelim.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 338
7.11.2016 7:31:32   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Vece mame.

Pa tako smo u mogućnosti user posted image

user posted image
Ahaha Ana nasmeja me od ranog jutra. Carica si user posted image
jutro mame. L spava . Ja popila limunadu. Da l sam zaboravila da cestitam Mariya rodjendan user posted image Mariya ako je bio juce , srecan rodjendan user posted image malko sam zaboravna od trudnoće . Nikako da se vrati moje pamcenje i moj mozak user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 339
7.11.2016 7:34:46   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Nema vise ni traga od krvi ...nemam pojam Maraj , bar da ide,pa da znam da sam dobila pa ok, nego tri kapiuser posted image

Animsaj ne brigaj, tako je i meni bilo. Ja sam odma istripovala koja bi to boleščina mogla biti. Sve je ok. . Treba vremena da se hormoni regulisu. Evo meni sad kosa opada , a ja to nisam ni primetila. Samo u ogledalu vidim sitnu kosu koja mi strci kao antenice

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 340
7.11.2016 7:37:16   
Anck Su Nmaun
Jutro mamike, ja samo da se javnem posle cu da citam sta ste pisale.
Jauce citav dan negde skitali , predvece imali goate i tako..ceo dan ispunjen
Ja pijem kaficu , beban popio mlekce i evo vec mu se pajki.Odoh i ja mlo jos sa njim jer se budio izjutra nosic ga zezao , auv nam vazduh u stanu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 341
7.11.2016 7:46:54   
Animsaj9
Jutro i ovde mi smo ustali odavno, danas smo sami ceo dan tata radi...
Kisa pocela, tako da ni napolje ne mozemo

...jer nisam u mogucnosti :P ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 342
7.11.2016 7:48:25   
Maraj
Animsaj , Anck user posted image cestitke na nagradi i ovde. user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 343
7.11.2016 8:17:12   
IvanaSK RR
Ja čestitam Animsaj, Anck i Suzi :)

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 344
7.11.2016 8:21:18   
Anck Su Nmaun
user posted image da da
Jao kad kucam sa telefona pola slova pojedem ili zamenim.. ne zamerite sad sam presla na komp user posted image

Jao sugavog li danaaaaa.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 345
7.11.2016 8:39:42   
Maraj
Ivana , jel mi promaklo sta za Suzi? user posted image
cestitke i suzi user posted image i drzimo fige danas za vrtic. Obicno prvi dan budu dobri

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 346
7.11.2016 8:51:19   
Milena18
Dobro jutro, mamike!
Mariya, Sanjice, kako ste danas?
Suzi, nadam se da će prvi dan u vrtiću proći dobro.
M je juče napunila tri meseca, brzo prolazi vreme, a i ona se brzo menja, svaki dan nešto novo...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 347
7.11.2016 9:47:30   
Mariya
Jutro mame!
Hvala što brinete za meneuser posted image
Juče mi se mantalo do ručka i onda je prošlo. Zato sam i ja pomislila da mi je verovatno šećer pao.
Dobro sam spavala i danas me manje bole leđa,pokretnija sam nego juče,ali danas odmaram ceo dan. Mm je kući danas,on će oko devojčica a ja ću da ležim,obećavam user posted image imam supu od juče,on nek napravi još nešto,pizzu ili ispeče pomfrit i imamo i ručak. I tortu od juče, izvolite, poslužite se user posted image
Voci,ja sam sa devojčicama žderala slatko,a sad sa dečakom mi se samo jede slano i kiselo!! Mislim jedem ja i slatko user posted image Ali više mi de jede kiselo.
Juče je H dobila temperaturu. igrala se sa decom i posle nekog vremena počela da kmezavi, dolazi do mene,vidim lice joj belo a oči crvene. Gori. Ja joj izmerim T,38,5 u uhu! I žalila de da je bole uši. Dala sam joj brufen, nije imala T celu noć, ali mi nije jasno kako i odakle T kad je 5dana na sinacilinu?
Jeste Maraj, juče je bio,hvala tiuser posted image
Moji još spavaju,sinoć smo legli u ponoć,pa ih sad puštam da odmore. Ali čujem L da duva nos i kašlje.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 348
7.11.2016 10:06:58   
emicaa
Dobro jutro,David je party beba,opet je pravio zurku user posted image
Serpi drafa falis ovde.
Kad je kod vas sugavo vrijeme ovde sunce sija.
David danas puni 4 mjeseca,ne znam kad prodjose.
Mariya samo lezi i odmaraj

< Poruku je uredio emicaa RR -- 7.11.2016 10:07:39 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 349
7.11.2016 10:28:56   
vocicana
Dobro jutro mame. Cestitke dobitnicama, Nuxe je nesto bozanstveno.
Emice cestitamo mini rodjendanka.
Moje dete da nije morao biti probudjen za ab spavao bi celu noc, e a onda.....nosaj, placi, kenjkaj, ali proci ce. On je moj sampion, nema vise krkljanja, sada samo iskasljava.
Sada ce mlekce pa spavanje. Ja se osecam kao da me je voz pregazio, izgleda da sam Sanjice i ja fasovala stomacni! P;retace stomak, samo susti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here