|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
5.11.2016 14:46:46   
Animsaj9
Uspavala D , idem nesto da ubacim u kljun i mojima da pomognem u basti dok se D ne probudi , onda nista od njega ne mogu .
MM radi danas ceo dan jedva cekam uvece da dodje

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 276
5.11.2016 17:48:47   
Anck Su Nmaun
Bili u setnjici na keju pa svratili i na strand. Bas smo se nauzivali, a sve je tako lepo u jesen ... sve sareno !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 277
5.11.2016 18:34:58   
IvanaSK RR
Meni malo bila drugarica. Muski na fudbalu, beba spava.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 278
5.11.2016 19:00:48   
suzi kju
Animsaj cuvam kolac,pozuriii!!!
Nama otisli gosti,sad malo da sredimo pa da odmaramo i takooo...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 279
5.11.2016 19:05:17   
Animsaj9
Evo me stižem, ja D stavila u ogradicu nemoguc je vec, nece nista unervozio se zreo je za spavanje.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 280
5.11.2016 19:25:03   
branki*
Mi kako smo izasli jutros,sad usli.vodila b na festival nauke,pa u makxi,pa do drugarice i moje mame,onda kod svekrve na rucak,zadusnice su,sad usli u stan.nije lose kad tako ponekad ceo dan nisi kod kuceuser posted image jos nisam ni kuvala!sad da prostrem ves,nisam stigla jutros ,malo pospremim i milinka!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 281
5.11.2016 19:31:08   
emicaa
ja od jutros nikako da udjem,nismo bili kuci.Mm sa pacicima u Dorinoj sobi a ja malo da virnem.
Dora mi je slinava i kaze da je boli glava,valjda je nece gripa uhvatit.David trpa obadvije ruke u usta,slomi se zvakajuci user posted image
Nadam se da su djecica dobro,nisam nista citala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 282
5.11.2016 20:22:09   
Maraj
Vece mame.
Suzi svaka cast , sta ti sve stignes sa njih dve user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 283
5.11.2016 20:32:46   
suzi kju
Prilično sam organizovana al danaa mi je muz kod kuce pa je sve mnogo lakse. ..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 284
5.11.2016 20:34:45   
Animsaj9
Suzika je zmaj 🐉

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 285
5.11.2016 21:54:06   
Anck Su Nmaun
Sta je ovo nigde nikoga? Gde ste...zaspali?

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 286
5.11.2016 22:12:25   
vocicana
E ovako...Mi isli do lekara, D ima neku sugu, koja je naravno posle tri dana presla u bakterijsku infekciju, dobili smo antibiotik, Bisolvon i kapi sa antibiotikom, efedrinom, da se dopingujemo tri dana. Eto, nema temperature, dete lepo rucka, spava solidno, a videcemo kako ce biti. U svakom slucaju, bice dobro. Nema slina, doktorka je iznenadjena, isti je kao ja, sve identicno kada se prehladi.
Bili na rucku kod svekijevaca, svekrvi rodjendan danas, bas smo uzivali, mali osle terapije kao da je smrknuo crtu, nije prestao da trtlja, da se smeje.
Anck, sta vi radite? Videla sam sliku na instagramu, deca su ti andjeli, V je medenko!!!!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 287
5.11.2016 22:21:21   
MicinaMama
Dobro vece zenice,treba mi vase misljenje posto malo i panicim.

Moju M vec neko vreme boli stomak,cesto mi se zali ili se samo uhvati za stomacic.Pogotovu kada posle jela.Sada je vec pocelo cesce da je boli.Kaze da je boli kod pupka ispod i uvek na istom mestu.

Pocela je manje da jede ova dva dana.

Stomak joj nije tvrd kada je pipam po stomaku ne vristi od bolova nego mi samo kaze mama tu boli kada pipas.

Plasim se da nije slepo crevo... neznam sta bi drugo moglo biti,mucila ju je malo i mucnina.Nije virus sigurno jer traje nesto duze i nema diareju.

Sta vi mislite?

Vodicu je kod lekara u utorak,do ponedeljka ne mogu ni da zovem da zakazem randevu.Dobicu tek u utorak

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 288
5.11.2016 22:23:22   
Anck Su Nmaun
Hvala draga user posted image

kakvu bre sugu ..odakle je to navukao, o mukica mala!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 289
5.11.2016 22:29:45   
vocicana
Micina mama to jeste 99% slepo crevo, proprati je i merite temperaturu, ako dobije dijareju ili ima mucninu to je to, krvna slika ce pokazati, ppo leukocitima, ako krenu da skacu postepeno, verovatno moze to da bude.
Anck, ja viruse svih tipova nazivam sugicama. user posted image moguce je da je zaradio od sestricine mladje,ona ga stalno ljubi, kada su zajedno, mala je, to cini iz ljubavi, pa je cela zurka pocela.Pa sta cu, malaodsestre nije bila verifikovano bolesna, ali imala je neki virus koji se za malog zalepio. Bice dobro. Zao mi je da ga budim u 2 za dozu ab, ali sta da mu radim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 290
5.11.2016 22:34:51   
MicinaMama
Ma plasi me to sa slepim crevom...ne daj Boze da joj naglo pozli.Sve sam mislila proci ce,mozda su gasovi ali oduzi se.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 291
5.11.2016 22:40:12   
Animsaj9
Mico jel joj koci nogu?
Voci ljubim malisu, da ozdravi brzo, i moj D je letos zaradio isto tako cmakala ga deca

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 292
5.11.2016 22:55:37   
suzi kju
Lici na slepo crevo. .. Voci ti je sve rekla.
Ja se istuširala i sad sa legnem, mrtva umorna. Laku noc mame drage

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 293
6.11.2016 0:26:57   
Mariya
Veče mame!
Ja da vam odmah zakukam, ušinula sam leđauser posted image Gde baš sad,kad mi je svekrva otišla! Mogu da hodam i da sedim ali da se saginjem,ili da ustanem bez pomoći ili držanja za nešto jedva,to traje po nekoliko minuta. Ne znam ni šta da radim,pijem,kako sebi da pomognem? Kao za inat,ni konjsku mast nemam kući. Mislim da nisam baš ni slučaj za hitnu,videću kako ću spavati. Sad bi trebalo ustati,jao,ne znam kako ćuuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 294
6.11.2016 7:09:33   
branki*
jutro,mame,ustali u pola 7 .moram da skoknem do drugarice,muz joj je trgovacki putnik,b ima neki rodjendan oko 12,pa da kupim neku knjigu,ne znam sta bih uzela,reko ajde da ne bude garderoba,ovako cu uzeti i za njega neku i za pklon,daje na rate,

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 295
6.11.2016 7:10:04   
sonyasha
Dobro jutro mamike!!!
Mary, baš mi je žao za kočenje, meni su jedino te masti malo pomagale i naravno vreme user posted image
Voc niste baš morali da se razbolite....a inače tako i deca sa Milutincem i niti da im braniš niti da ih pustišuser posted image
Mi danas do mojih, jedva čekam, malecki je baš naporan samo piči puzwći i traži problematična mesta u kući, malo da me odméne....sa mm malo bolje ovih dana, hvala milom Bogu...
Lep dan ženske!!!
.

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 296
6.11.2016 7:15:00   
Maraj
Jutro mame.
micina m , ja stvarno ne znam sta bi moglo biti. Ako zenice kazu da moze biti slepo crevo , sto je ne odvedes u neku bolnicu danas. Svi imaju hitan prijem.
Mariya , da ti nije bebac nagnjecio neki nerv

moj L spava. Probudio se oko 5.cujem jedva dise. Sipala sam mu operil p u nos i verovatno mubje pomoglo , cim sad spava

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 297
6.11.2016 7:55:38   
suzi kju
Jutro mame. .. Ja sam se naspavala, mm ustajao a nisu se puno ni budile,duse majkine!
Javljaju lep dan,danas cemo negde u šetnju.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 298
6.11.2016 8:19:23   
Ed83
Dobro jutro, mamike...
Eh sto volim vikende, em mi muz ne radi, em onda nismo po citav dan kuciuser posted image ... Juce sam pre podne, konacno, ocistila kucu, e onda brze-bolje zakljucala i izasli smo (da je ne bi, jelte prljaliuser posted image ), dosli kasno, deca odmah zaspala... i evo sad necemo ni da doruckujemo, begamo vani na dorucak, a na rucak cemo se valjda utrapiti ili mojim ili njegovim roditeljimauser posted image ..
Sve vas pozdravljam, pa se kuckamo..

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 299
6.11.2016 8:36:34   
vocicana
Ed uopste ti nije los raspored za jelovnik danasuser posted image .
Dobro jutro mame. sony, tako ide, nema veze, pa neka ga, samo neka se lepo oporavi, vec sada fino dise, nije zakrkljavko kao juce sto je bio. Uistinu nikada mu osim spreja i fitobalma nisam stavljala, lutka moja, odmah se smeje. Ma videlo se da ga muci, da je kilav, ali sta je tu je.Mislila sam da cu biti mnogo gora kada se bude desilo prvi put, ali nisam, dobro sam se drzala.
Hvala vam sto mislite na nas, puno mi znaci.
Maryia, taj jazz sa ledjima, ne znam sta da ti kazem. Primala sam i u trudnoci inekcije, pila tablete za bolove i sirenje, cuvaj se, nije lako.

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
5 (sebičnih) razloga zbog kojih sam duže d...
Produženo dojenje ne koristi samo bebi... i mame ubiraju plodove.

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here