|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
4.11.2016 23:58:55   
Mariya
Veče mame!
Mi polegali, svi hrču,mogla bih i ja...
Sutra idemo L i ja na pijacu i kupovinu, pa po tortuuser posted image
Mojoj L je sad omiljena boja plava pa imamo gomilu plavih stvari ali zato H voli roze! I ja najviše nosim roze plavo belo i crno.
IZVORNA PORUKA: Maraj99

Mariya , i ja sam '82. Onda si punih 5 dana starija od mene user posted image

Maraj,zovemo se isto,škorpije smo i generacijauser posted image
Za sline ne znam šta da ti kažem,ne mogu da upoređujem sa mojim detetom jer ona ima 5 godina a ne 1 kao tvoj,ali i ona slini sad već mesec dana bez prestanka, ludim i ne znam šta da joj radim. Dr rekla da joj ispiram nos fiziološkim, da joj skuvam čaj pa da udiše paru,kao inhalacija.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 251
5.11.2016 6:35:34   
branki*
Jutro,mame!cekam kafu i lezim u krevetuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 252
5.11.2016 6:44:59   
Ed83
Dobro jutro i od mene....
Nas troje lezimo u krevetu i mazimo se, muz spava a meeni se pije kafaaa jos samo kad bi imao ko da mi je doneseuser posted image ...Ne znam kod vas, ali ovde je mrak kao da je 2 posle ponoci... otvorih roletne, videh da nema neke razlike u svetlosti i ponovo ih zatvorih...
Mamike, lep dan vam zelim..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 253
5.11.2016 7:02:54   
branki*
ja dobila svoju kafu,ed ,hajde izvoli!
kod nas je sunce trenutno.danas vodim i b na neki festival nauke,nije obavezno,ali idu ovi iz preskoloskog,pa cu ga voditi malo,koliko bude izdrzao.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ed83)
Direktna veza do poruke: 254
5.11.2016 7:32:10   
popkica bebic
Jutro! Volim jutra, ali su mi veoma dinamicna. Sredi V, sredi A, zategni posteljinu, sredi sebe, smisljaj dorucak, pa rucak... Da dan makar 30 sati traje...
Moja beka pocela da ustaje na noge po par sekundi, kao strela je.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 255
5.11.2016 7:54:15   
vocicana
Dobro jutro.
popkice kako je to lepo, a dinamiku da ne spominjemo. Jos kada kao mi nocas zakrkljamo, pa smo se nosali par puta, bas mi ga je zao. Danas ce biti inhaliran u toku dana, da iskaslje ovu silnu sekreciju sto mu se nekupila.
Ovako sve redovno i ok. Muz spava, dezurao je nocas, malo on malo ja.
KUvam jednu blic kaficu pa da se bacim na obaveze.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 256
5.11.2016 8:10:43   
vocicana
Evo teme. nije zakljucana

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 5.11.2016 8:13:36 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 257
5.11.2016 8:16:08   
IvanaSK RR
Voci, i meni bilo zakljucano, ali sam otkljucala tvoj post.
Dobro jutro, mame.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 258
5.11.2016 8:17:40   
Sanjica26 RR
Voci, zakljucavas temuuser posted image
Dobro jutro. Moje vampiruse su se rano probudile. Sve po redu se radi. Jos da doruckuju i odosmo do biblioteke da uzmemo drugu knjigu. Imam svasta da radim po kuci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 259
5.11.2016 8:18:11   
vocicana
Nzm, bas sam se iznenadila, videla sam kljucic, ali se pisati moglo. Hm...
Sanjice idem u cosak 5minutauser posted image , nisam uredjivala nista, mada...kako sam nesto posvadjana sa prstima od jutros, moguce, moguce user posted image

< Poruku je uredio vocicana RR -- 5.11.2016 8:19:30 >

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 260
5.11.2016 8:24:13   
suzi kju
Jutro, mi pijemo kafu,obožavam vikend kad se budimo svi zajedno user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 261
5.11.2016 9:05:28   
Animsaj9
Jutro i ovde ,Vocika pravis probleme od ranog jutrauser posted image , sreca pa nam je Ivancica tu

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 262
5.11.2016 9:12:18   
bebilule
Jutro mame. Ja pijem kafu. Moram u nabavku, fali mi svega!
I vrtic na djelu - M ima temperaturu i nos i dalje slinav. Samo da na tome stane. Nocas je bas bila zurka. U 3,30 mu skocila na 39. Sreca, njemu paracetamol odmah obori. On nastavio oko 6 da spava, ja naravno nisam mogla. Tako da sam kao mamurna, jos i ja slinim i imam groznicu.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 263
5.11.2016 9:18:59   
IvanaSK RR
Bebilule, bas losa noc user posted image ozdravite sto pre.
Animsaj, Voci se posvadjala sa prsticima :)

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 264
5.11.2016 9:24:51   
Maraj
Jutro mame.
mi smo opwt imali katastrofa noc. L vise stenje i jauce nego sto spava
Ustali smo u pola 7 . I sad je zaspaonu 9. Ja sam slogirana. Nikad mi dete nije bilo ovakvo. On obicno lepo spava. Da l je nos. Plasim se samo da nisu usi. Sve se tripujem da ga nesto ne boli. Al tesim se kao nosicem jer cujem da krklja.

bebilule , pa to je sigurno zbod vrtica jel da? Mi smo zadnji put L temperaturu skidali tuširanjem

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 265
5.11.2016 9:34:45   
Animsaj9
jao zene smo da decica ozdrave ...
Voci je jos dobra , ja sam sinoc svasta pisala

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 266
5.11.2016 10:17:50   
suzi kju
Joj bebi citam i razmišljam da i mene to čeka za par dana ,uhhh user posted image brzo da prođe!
Maraj bas se namučiste,odvedi ga ponovo kod doktora.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 267
5.11.2016 10:18:27   
jess021
Dobro jutro!
Da se i ja upisem u klub onih koji nisu spavali, ne znam zasto. Od 2h-7h sam bila budna i onda malo odremala.
Maraj, pa jel jako place? Probaj veceras da mu das paracetamol, mozda ga stvarno nesto boli. Jel idete na kontrolu? Izvini ako te smaram, ali i ja sam sa L 3-4 puta imala tu zezanciju sa usima tako da znam koliko je to strasno za njih.
Ja dosla kod frizera da se sredim da budem lepa u porodilistuuser posted image
Kazu da treba puno set_ati da bi se ubrzao porodjaj, da je do toga ja bi se vec uveliko porodila posto ne stajem
Bebilule, da nam M sto pre ozdravi, a i ostala decica.
Suzi, ja sam vec u 10. mesecuuser posted image , po zm termin je 18, ali beba je naprednija 2 nedelje tako da je ja lepo molim da ubrzo izadje.

< Poruku je uredio jess021 -- 5.11.2016 10:19:42 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 268
5.11.2016 10:26:10   
suzi kju
Super Jess, nece beka jos koji dan,lepse joj je kod tebe,toplije user posted image
Mi nemamo,hvala bogu,mnogo iskustva sa ušima, jednom je A imala, to je bas stras no za njih mrvice.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 269
5.11.2016 10:42:56   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Nzm, bas sam se iznenadila, videla sam kljucic, ali se pisati moglo. Hm...
Sanjice idem u cosak 5minutauser posted image , nisam uredjivala nista, mada...kako sam nesto posvadjana sa prstima od jutros, moguce, moguce user posted image

Voci, ti kao moderator možeš da pišeš i u zaključanim temama user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 270
5.11.2016 11:00:14   
Animsaj9
Ja D uspavala i pristavila rucak da se kuva, slozila ves , i razmisljam kako bi da mi frizer opere kosu , bas me mrzi

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 271
5.11.2016 12:04:28   
vocicana
Jao ja to nisam znala, a stvarno sam tinti linti od jutros.
Moje dete isto je pola noci preplakalo, kaslje samo krci, a ne zna da iskaslje srce moje malo. Pomoci cemodanas, Fitobalm radi svoje, izmazala sam ga, spava kao topvec dva sata, nije se ni zakasljao.
Jao decice ozdravite brzo.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 272
5.11.2016 12:08:23   
suzi kju
Ja zamesila ono sasavo testo da napravim kiflice posle,da imam da poslužim goste. Imam ledene kocke ,bice kiflice slane i slatke, kafa i sokic i. dosta user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 273
5.11.2016 13:33:11   
Animsaj9
Suzi ja bas volim ledene kocke ,ostavi mi jednu ..dve ..moze i tvoj deo ti si na dijeti user posted image , salim se user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 274
5.11.2016 13:48:58   
mama micki
Dobar dan mame! Ja samo da vas pozdravim. Dugo me nema, svašta se izdešavalo, a od posla i od svih drugih obaveza, nemam vremena nizašta. Vidim da ima puno novih članova...a tu su i naši stari drugari...

Sad sam nešto čačkala po netu pa reših da vam malo svratim.

Ljubim puno i vas i dečicu!!!user posted image

Mladost imamo da činimo gluposti, a starost da za tim glupostima žalimo...

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ishrana bebe
Najbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here