Mariya
|
Hej mame, evo me, odmaram. Naravno, spremila sam H doručak, nahranila je, rasklonila sto i kuhinju da mm može da pravi ručak, pa sam legla. Milena, najteže je prošlo, barem su meni ta prva 3 meseca najteža sa bebom. a posle 6, ma to je pesma Srela sam kolegu kod dr prošle nedelje i pita me kako ja mogu sa njih dve i šta ću tek sa troje dece kad on sa jednim ne može da izađe na kraj? Njegov sin je 2 meseca mlađi od moje H. Kažem ja njemu da sam se uverila u ono što roditelji više dece govore, što ih je više, to je lakše U početku, kad su bebe naravno da ne, ali moje su sad već velike, imaju 5 i 2 godine, igraju se, zanimaju se. Sa H recimo nemamo više ni toliko problema koliko smo imali pre 4 meseca recimo. Voci, nemoj ga buditi kad mu daješ lek. Samo ga digni malo i ušpricaj sirup u usta, ja i sad to radim sa H, ustvari sa obe ako im treba dati lek u toku noć, kad spavaju. Emice, ja mislim da u Švajcarskoj uvek sija sunce Moja zemlja iz snova Kod nas isto sija sunce, izgleda predivno, ali vidim na termometru da je hladno, 15 stepeni. MM odneo L u vrtić, sad loži, pa će da iznese malo H na vazduh i da oberu jabuke, jedno drvo je još ostalo. A ne misli da bi trebalo da umesi testo za pizzu, kaže to će za ručak. Izgleda da ću morati ja. Branki hvala Suzi za prvi dan. Ma biće njima super, em im je interesantno, em imaju jedna drugu.
|