Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (21.2.2017 11:17:15)
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Draga doktorka, pisala sam u drugoj7temi pa ću da prekopiram tekst. Treba mi savet,mišljenje. Mame tražila sam temu ali nisam uspela da nađem sličnu. Moje mackice pune za par dana 17 meseci i još ne hodaju. One samo pridju uhvate nas za ruke i tako idu.mi da ih vodimo za rukicu. Po savetu fizijatra ništa nijednog trenutka nismo forsirali. Same su propuzale, same su počele da se uspravljaju uz nameštaj, da hodaju uz isti ali nikako da a oslobode same. Ema je bila bas blizu da se pusti sama ali zaglavismo u bolnicu i to je usporilo jako,sada se bas plaši. Andja napravi nekoliko koraka sama,od kreveta do fotelje, od stola do kreveta . Puze za medalju, mogu na takmičenje da idu. One su ocigledno skapirale da puzenjem mogu jako brzo da stignu do cilja. Čak su skapirale da im je lakše i sigurnije kada ih mi držimo za rukicu. Ne znam šta da radimo. Ne brinem se toliko jer vidim da su zdrave, da hodaju ali ne samostalno. Da li da nastavimo da ih vodimo ili ne. Šta mislite? Postujte misljenje fizijatra, ne treba ih forsirati. Uspravile su se , nacine nekoliko koraka, polako, one hodaju. Pomazite im da ne padnu i da se ne uplase, za sada je sve uredu, osamostalice se u jednom trenutku, imajte strpljenja.
|
|
|
|