Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (15.3.2017 11:46:03)
|
IZVORNA PORUKA: Zemunka85 Postovanje, imala bih i ja pitanje. Imam cerku od 4,5god. Poslednjih mesec dana se zali na bol u stomaku, oko pupka. U medjuvremenu je bila na zimovanju sa vrticem pa smo tu "izgubili" 10ak dana. Poznajuci je, ne vidim da je ista boli kada kaze "boli me stomak", ali par puta u danu kaze "mami boli me stomak". Imala je 2 puta dijareju po 1 dan. Iako je zdrava devojcica koja od prosle NG nije isla kod pedijatra, prosle nedelje sam je odvela. Rezultati kks, CRP, ALT, AST I GLU su u redu, Urin i urinkultura isto. Cekam koprokulturu. Pri palpiranju DR nije nista napipala. Moram da napomenem da sam trudna 4m, iako ne pricam puno pred njom o tome, tek toliko da je u toku, zanima me da li ovo moze biti privlacenje paznje i da li ukolko i rezultati koje cekam pokazu da je sve OK, treba ici dalje? Takodje, moram da pomenem da se u njenom zivotu u poslednjih pola god cesto pominju doktori - operisani su i moja mama i moj tata, ja cesto oko trudnoce pricam kako "idem kod DR". prababa samo o DR i prica :D, veterinari oko zivotinja .. tako da mi cak pada na pamet da je ovo vise neki "psiholoski problem" da ona ni ne prepoznaje sta znaci bol, jer kada je npr pitam da li krcanje creva boli ona kaze da. Svakako smo poceli da vodimo racuna o tome da se ona ne opterecuje pricama za odrasle, ali cini mi se da ce nam sada trebati vremena da je "izvadimo" iz tih prica ... Hvala Decu u tom uzrastu cesto boli stomak. More se sve iskljuciti pa onda reci da je psiholoski bol. Ceta je to pojava. Ja bih jos trazila pregled decijeg hirurga i onda to povezala sa svim tim doktorima i pricama. Zabranite da se o doktorima prica pred njom, i ona hoce paznju.
|
|
|
|