Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (2.12.2016 18:48:03)
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR IZVORNA PORUKA: vocicana RR IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: vocicana RR Postovana Dr. Julka, beba ima strasan ojed na desnoj nozici u pelenskoj regiji, kao i na samoj guzi, malo cesce ima stoicu, tj do 4 puta u toku dana, pa sam isprva mislila da je od cesceg praznjenja. Dr mi je rekla da mazem mesavinu Daktanol krema i Elocoma, tri dana, jutro vece. Da li je pelena problem, sve sam preduzela da se taj osip smiri, da li da menjam pelenice i da li na svoju ruku smem da ponovim terapiju ukoliko se ovo ponovi tako na tri terapijska dana? Unapred zahvalna. Ja sam imala odlicne rezultate sa Nystatin mascu. Operite dete, osusite tu povrsinu fenom, namazite nistatin mast dva puta dnevno, a preko dana uvek osusite fenom i namazite cinkovu pastu. Koristite samo kvalitetne pelene koje dobro upijaju. Javite mi se za dva dana da mi kazete imali poboljsanja, a ja mislim da ce biti. Hvala DR, pocela sam terapiju,javljam se prekosutra ujutru kakva je situacija, nije da hocu da miniram proizvodjace, ali sam se bas bas razocarala. Strogo vodim racuna o njemu i od tolikog vodjenja racuna, eto sta se desi. Javljam se.[sm=smiley31.gif] Postovana dr. Julka. Bebac ima drasticno poboljsanje ojeda, na desnoj preponi je jos uvek prisutan, ne sa onim ruznim bubuljicama, vec sa crvenilom koje jenjava. Guza je dobra, ali definitivno menjamo pelene. POkusacu da ga upoznam sa nosom, on sada lepo sedi, neka proba malo, za koji dan kada napuni 8 meseci, nadam se samo da ovoi prodje. Hvala Vam jos jednom na profesionalizmu i brzom odgovoru. Kada se crvenilo izgubi, kada koza pobledi ,a to ce brzo biti, mazite preko dana cinkovom pastom, a uvecesa Pantenol mascu da oporavimo kozu i da poboljsamo epitelizaciju. Nastavite sa Multilac beby 1x1 dnevno rastvorenom u soku i molim vas uradite jedan rutinski pregled urina. Pozdrav
|
|
|
|