Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (15.11.2016 13:04:14)
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: emicaa RR Draga doktorka,kako da se postavim prema djevojcici od tri godine kad pocne histerisati.Probala sam sa ignorisanjem,prijetnjama,oduzimanjem igracki ali nista ne pomaze.To vec ide do te mjere da nece nesto fino trazi nego odmah pocinje plakati i vristati. U tom periodu se to javlja kod dece, vazno je da u kuci nema vike, da se neko ne dere i ne histerise. Ne primecujte kazu defektolozi , ako je razvoj deteda uredan po misljenju vaseg pedijatra. Kada ona vice vi cutite, a kada se smiri vi polako pricajte sa njom o toj vriski. Procice, kazna ne pomaze. I mm i ja nismo svadjalice,ona se cak i uplasi galame kad negdje cuje jer nije navikla na to.Ali ponekad me toliko naljuti da se u sekundi izgalamim na nju.Ovo je se pogorslao nakon bolnice,pisala sam vec da je bila mjesec dana i u tom periodu sam bila dosta popustljiva prema njoj. Bolnica je velika trauma za dete, govorim iz iskustva. Grlite je i ne vicite ,trpite vi malo molim vas.
|
|
|
|