Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (24.4.2018 12:59:05)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: Rosita Poštovana dr, imam bebu od 21 dan i muku mučim sa crvenom guzom. Perem, presvlačim i mažem guzu redovno. Pomogla nam je bila kombinacija jekoderma i jedne cink kreme. Čim sam posle toga prestala da svakih pola h maltretiram dete sa virenjem u pelenu, problem se vratio. A problem je što beba, kad god ispušta gasove, a često to radi, ispusti malo stolice kojom umrlja tu regiju oko čmara. Koliko god da se trudim, ne mogu toj pojavi da dolijam. Šta da radim? Hvala. Svaki put operite dete pod mlazom tople vode , dobro izbrisite, uzmite fen za kosu i dobro osusite kozu. Ujutru i uvece mazite sa Nystatin mascu, a preko dana Sudokremom. Nemoj te koristiti vlazne maramice ,uopste. Kupite Linex baby kesice i dajte detetu jednom dnevno. Znam da ce biti dobro. Poštovana dr, odvela sam dete kod lekara. Terapija nistatin, uveče belogent. Svašta čitam ta belogent. Nije da sumnjam u lekara, ali ovo nam je prvo vidjenje. Beba ima svega 24 dana. Molim Vas, da li to da koeistim? Kada imate takav problem najvaznije je da koza bude suva kada nanosite mast, zato sam insistirala na susenje koze fenom, a ja sam imala najbolje rezultate sa Nystatin ung. 2x dnevno , a preko dana sa Sudokremom, uz to je vazna i upotreba probiotika. Svece se poboljsati za dva - tri dana .
|
|
|
|