Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (10.8.2017 18:00:25)
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Postovana doktorka, imam jednu nedoumicu. Dete vec 4-ti dan, kada treba da ima stolicu uredno toobavi, ali je ili sasvim tecna ili ima delimicno formiran sadrzaj. Temperature nema, veseo je, trci, lepo jede, spava uredno i pije bas dosta vode. Ukljucila sam probiotik, prvo Multilac Baby, sada sam nastavila sa Goodwillprobiotikom za decu, jer ima 4 probiotske kulture. danmas je tri stolice imao, prva je bila ta skoronormalno formirana, druge dve sasvim tecne. Dete ima 16meseci. Da li treba da nesto uradim jos, jede kuvano povrce sa vrlo malom mesa, racunam kao dijetalni rezim, gricka keks i krekere, supu, mleko pijemo obavezno pre spavanja, znam da to mozda malo kvari koncepciju, alieto da pitam, da li jos nesto mogu za malog da ucinim. Unapred zahvalna Da. da dodam, rastu nam donje 4-ke, obe u paru. Svakog dana ocekujem da izbiju, mozda i to ima neke veze...[sm=smiley13.gif] Do sedam stolica se ne smatra diarejom, stolice su normalne, ne brinite. Probiotik ste ukljucili sto je odlicno, ali nemojte da ga ogranicavate u ishrani jer i kada dete ima proliv ne redukuje se ishrana, dajte mu normalno da jede.uz taj probiotik.
|
|
|
|