Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (26.7.2017 11:13:25)
|
IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: Mariya Poštovana doktorka, Imam bebu staru nepunih 5 meseci. Isključivo je dojen. Poslednje dve nedelje nije kakio prvo 7 dana, kakio u nedelju i onda 8 dana ništa. Ne dajem mu čvrstu hranu još ali da bih ga podstakla na pražnjenje dala sam mu šljivu u nedelju, (7 dan,nije kakio od nje), u ponedeljak (8.dan)je dobio juvitana sok od jabuke i kakio je kašasto žuto, baš se videlo da je sokić, samo količinski malo, sledeći dan normalno žuto, opet malo, i onda u sredu se iskakio, boja je redovna, senf žuta ali je čvršća, nije kašasta i ima crne tačkice u kaki, kao pesak, ili biber. Čvrsto pod prstima, baš kao zrna peska. Onda u četvrtak nije imao stolicu, u petak je kakio opet senf žuto, čvršće i sa crnim tačkicama. Danas je redovna boja, konzistencija kašasta, sve kao u knjigama ali crne tačkice su još uvek tu. šta bi to moglo da bude? Bebe koje doje mogu i 10 dana da nemaju stolicu, Skuvajte kamilicu , ali ne iz kesice, vec cvetice i na sto mililitara kamilice stavite 1 kaf.kasicicu secera i pojte ga sa tim. Sto se tice crnih tackica ja predpostavljam da je alergija na majcino mleko. Nemojte prekidati dojenje, samo nemojte, vi , unositi zivotinjske belancevine jedno sedam dana i stalno pratite stolicu, trebalo bi da se izgube te crne tackice. Ako se bube nastavilo javite se decijem gastroenterologu, a javite i meni. Molim vas niste mi odgovorili kako je dete, brinem ne znam kakva je stolica, da li su se izgubile tackice.
|
|
|
|