Njegova mezimica -> RE: Macina trava (6.12.2013 17:54:38)
|
IZVORNA PORUKA: iva80 Mezimice hvala puno na savetu! Kazi mi samo sta je Nocurak, cini mi se da sam negde videla da su to neke kapi... A Vitex? Lubrikant ili sam pomesala? Ja mogu samo da potvrdim da od cajeve Mace i Virka kosa mi je fenomenalna, primecujem da su se i nokti poboljsali, a i lice mi se smirilo- od pocetka ove god mi je buknulo kao kod tinejdzera... Ivo ja pijem ovo sve sto sam ti napisala i ja iskreno ne osecam nesto preterano ali mm kaze da sam se jako prolepsala, kosa , ten i lice...ali opet kazem ne pijem vise od 10 dana pa je prerano, mada osecam matericu prvi put i mayb baby mi kaze da su mi plodni dani sto me malo i buni. Dobila sam 24.11 a prosla mi je 27.12 tako da mi je nekako prerano da mi plodni dani budu 5,6 12. Juce mi maby baby pokazuje plodne dane i imala sam malo one rastegljive sluzi ali malo, danas ceo dan mi pokazuje plodne dane ali nemam ni malo te sluzi ali sada mi je materica nekako nemirna grci se, seva, zari, probada...pa ne znam sta da mislim...DA LI JE MOGUCA OVULACIJA BEZ PLODNE SLUZI ILI JE ONA UNUTRA A NE IZLAZI NAPOLJE.... E sada da ti odgovorim...ulje zutog nocurka je jeftino oko 300 dinara i pije se oko 25 kapi dnevno stim sto ja uzmem ipak popodne jos 5.6 kapi onako dodatno , krisom hehehe ...ono podstice plodnu sluz i povecava je ali se ono uzima samo do ovulacije ne posle...jer posle nema potrebe a moze da skodi plodu... A viteks su tablete pms free od enicijana ili samo viteks isto ne hormonske tablete od konoplje ili crnog bibera koji apsolutno regulisu sve hormone a medu njima tri najvaznija za zatrudnjivanje prolaktin, progresteron i estrogen...i sto je najbitnije ako je bilo koji od ova tri hormona nizak on ih vraca u normalu a isto tako akoje bilo koji visok opet ga spusta do normale...tako da kazu da zaista pomaze pri zacecu a nema nus pojava ...
|
|
|
|