bubiconko -> RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) (31.5.2014 22:35:39)
|
Pozdrav svim clanicama, nova sam na forumu a i ovo mi je prvi put da ucestvujem na forumu ovakve vrste. Imam 33 godine i vec tri godine radimo na bebi, medjutim nista, na moju veliku zalost. [sm=smiley19.gif] Iskrena da budem, do skoro to nisam nesto traumaticno dozivljavala i sve sam se nadala kao ok bice, medjutim, u zadnje vreme cesto imam taj napad ocaja i panike, cak sam pocela da brojim trudnice oko sebe a ja nista.. Ali da ne duzim i ne idem u off, jer to svakako nije za ovu temu. Procitala sam dosta od ovog foruma i vec sam negde u svojoj glavi smislila sta cu sada ja da preuzmem. Vec sam jucekupila macinu travu, kupicu i virak i crveni zdravac. I sve cu to lepo da pomesam, smuckam u jednu teglu i nalijem votkom. To cu da drzim dve nedelje, procedim i pijem ujutru i uvece po jednu kafenu kasicicu. E sad, kada budem pocela sve to da pijem, kako pise, zadnjeg dana m, i ako me posle nekog vremena nema na forumu, znaci nisam prezivela [sm=smiley36.gif] Ta ideja mi je pala na pamet tako sto znam da se dosta biljnih tinktura pravi u alkoholu i imaju mnogo jace dejstvo od caja. Pri tom ta gorcina o kojoj pricate je neuporedivo manja, nema ispijanja cajeva do iznemoglosti a mislim da je efekat bolji. E sad, to ce biti eksperimetalna faza, pa eto... Ako uspem, pricacu vam svoja iskustva. [sm=zz_er_what.png]
|
|
|
|