Njegova mezimica -> RE: Macina trava (17.11.2013 13:25:36)
|
IZVORNA PORUKA: filipmia mislila sam pit macinu travu,zdravac i cula sam da ulje nocurka jaaako dobro za plodnu sluz, pa sam mislila to troje pit..neynam ni kako cu ova dva caja stic pit friska s tim da radim jedan dan prvu jedan drugu, neznam gdje bi jos i virak ugurala,jel se zdravac MORA pit svaki dan u isto vrijeme jer to bas necu moc izvest? Jel itko od vas pusi? znam da nije dobro al tu naviku tesko da mogu izbacit,sve znam,al probala sam i budem nervozna da je nemogu izdrzat sa mnom,a ni to nije preporucljivo, ness sam pila 3-4 na dan smanjila sam na jedan,al cigara nikako da se rijesim,NAZALOST :( Bilo bi dobro kada bi mogla i cigarete da izbacis. Zvaci zvake (mada su za plombe uzas), grickaj semenke ili jos bolje mentol bombone one tvrde najjeftinije sisaj...ali pokusaj cigaretu da izbacis..jer naravno glupo je reci da cigareta sprecava zacece ali mi koje imamo problema da olako zatrudnimo jos jedan rizik vise nam nije potreban mada je i dokazana da u nekim minimalnim procentima kafa zapusava jajovode a cigareta utice na starenje materice...ali opet to su minimalni procenti. Ja hvala Bogu niakda nisam bila pusac , a kafu sam izbacila. Medjutim mislim da bi ti i virak pomogao jer zaista igra jako bitnu ulogu u zacecu. Meni je regulisao pms simtome i ovog meseca sam imala prvi put tu plodnu sluz koja sve olakava.... Da ne mislite da pametujem, ali bas sinoc mi je bila prijateljica koja je zavrsila farmaciju i sada radi na kapima, cajevima i ostalim terapijama koje daje ženama za plondost i protiv cisti, mioma i polipa. Donela mi je sveže zalihe virka i zdravca i neke kapi koje resavaju sve ženske probleme , pospesuju cirkulaciju i rad jajnika. Sve je na biljnoj bazi bez hemije i apsolutno nikakvih nus pojava. I neverovatno, zenama bukvalno nestaju ciste i deca se radjaju.Toliko su joj preparati dobri da manastir Ostrog uzima neke stvari od nje da prodaje u pomoc ženama, muskarcima za prostatu, srce ...ali najvise se bazirala na ženske probleme i plodnost. Nju sam bas sinoc pitala za cajeve koliko da stoje virak, ocajnica i zdravac. Rekla mi je da svaki caj mora da se popije u roku od 15 minuta sto vruci popijes to je lekovitiji i bolje pomaže. Ja ovoga meseca pijem virak redovno, umesto vode sto bi se reklo i evo nemam ni jedan pms simptom a do sada bi me ubijali od bolova grudi, jajnici, bubuljice i neopisiva prozdrljivost, tako da ili mi je virak anulirao sve mucne pms simptome ili cu konacno sada da ugledam [sm=modricrtici.gif] videcu, u svakom slucaju pijem tek ovaj mesec pa ne ocekujem mnogo Tako da ako ije pomogao nastavljam posle sa ova tri caja i ove kapljice sto mi je dala za cirkulaciju i [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|