Njegova mezimica -> RE: Macina trava (13.11.2013 12:21:13)
|
Nata11 ne znam da li ce ti znaciti nesto sto cu sada napisati ali zaista znam te ljude i a ti ljudi su upravo ovako uzeli terapiju vodjeni pozitivnim rezultatimam poznanika. Naime, radi se o bracnom paru koji nisu mogli da imaju decu 13 godina. Zasli su u godine i zaista nema sta nisu pokusavali od medicine, vestacke ma sve i svasta. Imali su isto prijatelje koji 9 godina nisu mogli da imaju decu. I dobiju dete u 10 godini od kada pokusavaju. Evo sta su radili. Zena je od zadnjeg dana m pila Ocajnicu do ovulacije u podne oko tri sata. Ujutru cim ustane umesto kafe ona je pila solju virka. Onda u tri sada ocajnicu. Oko 7 sati je popila jednu solju crvenog zdravca. I uvece pred spavanje jos jednu solju virka. Kasno je legala tako da je pila oko 11h.Muzu je jedino davala po jednu solju zdravca dnevno. Nije ga ni pitala hoce li ili nece stajala je pored njega dok ne popije Sve je pila pun mesec osim ocajnice koju je pila samo do ovulacije. Nije znala kada joj je ovulacija pa je od prvog dana m racunala narednih 15 dana dokle da pije. I da ne verujes ta tri caja su u kombinaciji njoj posle 9 godina cekanja donele [sm=modricrtici.gif] tri i po meseca od koriscenja. Plus zena je imala oko 45 godina. Ni ja ne mogu da se pohvalim bas godina ali ajde, mislim da moje 32 godine jos uvek nisu toliko strasne da otezavaju zacese pogotovo sto sam se sa 25 vec jednom porodila. E u cemu je tu tajna raspitivala se ta moja prijateljica pre nego sto je pocela da pije cajeve. Jedan caj regulise upala, ciste, miome, drgi regulise hormone apsolutno sve a treci regulise i hormone i ovulacije i ujedno cisti matericu i priprema je za malog podstanara. Pocne ta moja prijateljica da pije sve te cajeve tim redom i zena zatrudni za dva i po meseca. Prvi mesec je imala neverovatan odliv, probadanje jajnika, krsta i sl...drugi mesec nista redovnu m bez bolnih pms simptoma i pre trece m otkrije [sm=rozacrtici.gif] . Jedino sto mi je naglasila i to nekoliko puta da nikako ne sme caj da stoji duze od 20minuta skuvan jer tako polako gubi lekovita dejstva vec svaki put da se kuva pred pijenje , da se procedi posle deset minuta i onda gutljaj po gutljaj da se popije za od prilike pet minuta. To je jako bitno....Svaki caj gubi svoju moc sto duze stoji. Ona je bila sve cajeve najkasnije 10 minuta po kuvanju. Evo ja cekma sada m da dobijem pa krecem sa tim tempom cajeva za sada sam samo na virku dva puta dnevno i preukusan mi je ali kada krene Ocajnica majko moja neka mi je u [sm=kava.gif]pomoci . A da i jako je bitno utopljavanje jajnika i materice jer pravilnije rade kada su utopljeni...
|
|
|
|