Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 21:20:25
|
|
|
|
iva80
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena I ja ti za svaki slučaj ne preporučujem da piješ posle O, koja god da je macina trava. U potpunosti se slažem sa Lenom! Jedino Virak možemo piti do 3. meseca trudnoće, jer kažu da Virak pomaže pričvršćivanju ploda i umiruje mučnine. POZDRAV DEVOJKE!!!
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 21:28:45
|
|
|
|
ivasd
|
Ivo kako ti napredujes sa macom koji ti je dc ....
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 1:31:57
|
|
|
|
World
|
Sto se tice nepete, meni je receno da se pije 40 dana. A i ako idemo logikom da sluzi sa 'procepljavanje' jajovoda, regulisanje ciklusa i sl, logicno ispade da se ne pije u trudnoci. Mada, kad opet razmislite, koja je vjerovatnoca (pod uslovom da je ovulacija ono bas kad treba, na redovan ciklus, i s obzirom da se ne pije dok traje m.) da caj pocne djelovati nakon upotrebe od 5-6 dana? Nekako mislim da, ako djeluje, djelovace mozda najranije onaj naredni mjesec, kad bi se trebala desiti ona sledeca ovulacija (nakon otprilike tih 40 dana)..... Mislim definitivno zene ako skontate da ste trudne, bacite caj koji dovodi do trudnoce, ne treba vam vise....
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 1:36:14
|
|
|
|
degu
|
Pa gde si ti Svete, mi te danima dozivamo? Super si ovo sročila, nema šta, sve si lepo rekla Treba otvoriti posebnu temu NEPETA CATARIA, jer je to potpuno drugačija biljka i nije macina trava, ni očajnica, nego macina metvica.
< Poruku je uredio degu -- 21.7.2011 1:39:14 >
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 1:42:10
|
|
|
|
World
|
Malo sam na odmoru, pa se trudim da ne visim na kompu kad nemam potrebe.. Ali sta cu, navukle ste me, pa moram otvoriti bar malcice da vidim sta se desava .... i to kad mm ode na spavanje.... E ne znam ti ja vise nista, definitivno cu otici sutra do cika-travara i snimiti sve sto mi kaze, pa cu vam prekucati....
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 1:47:12
|
|
|
|
degu
|
Ma ima i na netu da se skine svašta,čini mi se da je super biljčica kao i virak. Obična očajnica mi se ne sviđa što ima abortivno delovanje, pa nikako se ne sme posle ovulacije. Ali svakako nam znače i informacije od čika travara, zato upijaj sve što kaže. Uživaj draga u odmoru i vratite se sa
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 1:56:06
|
|
|
|
World
|
Hocu, hocu, bas ti hvala, ja idem na veliko, vracam se iskljucivo sa , ako jos kome treba, po narudzbi...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 10:46:11
|
|
|
|
iva80
|
IZVORNA PORUKA: ivasd Ivo kako ti napredujes sa macom koji ti je dc .... Ćao imenjakinjo i sve ostale!!! Ja od danas prestajem sa macinom travom i krećem sa virkom. Bili smo i dalje smo vredni svaki dan, mada sam se ja nešto istripovala oko moje O tj više su me istripovali oni ovulatorni testovi... Nema veze...jajnike osećam, a i Maybe Baby je pokazao paprati, mada više prestaću svemu da verujem i samo da mućkam Veliki pozdrav za sve 'koleginice'!!!
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 21.7.2011 10:51:04
|
|
|
|
degu
|
Hocu, hocu, bas ti hvala, ja idem na veliko, vracam se iskljucivo sa , ako jos kome treba, po narudzbi... Ja odmah hoću da rezervišem, mislim možeš za drugaricu preko veze nešto da središ mada više prestaću svemu da verujem i samo da mućkam ivo mislim da ti je ovo najbolje rešenje
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 11:02:46
|
|
|
|
tatjan@
|
Imam pitanje devojke :) Imam kuci virak i ocajnicu, pila sam ih pre jedno godinu dana i prestala, a sad sam zaboravila kako se sta pije.. Hoce mi neko strucan napisati kratko uputstvo sta i kako? I sta za sta sluzi? Hocu jos da pijem vitamin b6 za produzavanje lutealne faze.. i sad mi trebaju cajevi za regulaciju ciklusa i stimulaciju O
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 11:29:33
|
|
|
|
degu
|
Nisam baš stručna, ali da ti odgovorim dok se ne javi neko stručniji Macinu travu piješ od prestanka krvarenja do ovulacije i to: 2 kasikice preliti sa 2,5 dcl vruce vode i procediti nakon 3 minuta. Piti tri do pet soljica u toku dana. A virak možeš da piješ ceo ciklus, posle 3-4 ciklusa, napravi jedan ciklus pauzu, za svaki slučaj. Mislim da virak ide 2 kafene kašikice na 400 ml vode, procediš za 10-15 min.
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 12:20:20
|
|
|
|
tatjan@
|
A jel to moze da se pomesa u nekom odnosu? Virak i ocajnica? Nesto mi to puno kuvanja caja, ja mislim da sam ja to mesala i pila mislim dvaput dnevno, ujutru i uvece.. I odmah sledeci ciklus mi se popravio :) I mislim da sam ocajnicu pila ceo ciklus jer sam je pravila u blazoj varijanti i pila samo dvaput dnevno. Moji ciklusi i nisu tako losi, mislim nemam neki ozbiljan problem, samo mi je malo losiji odnos estrogena i progesterona :) Ili mozda nema efekta kad se tako pije?
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 12:22:20
|
|
|
|
degu
|
Mislim da sam negde pročitala da ne smeju da se mešaju. A ne znam ni kako bi, jer macinu travu treba da procediš za 3 min, a virak za 10-tak. Pokušaj u prvom delu da piješ macu, a u drugom virak, jedino mi to pada na pamet.
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 12:22:30
|
|
|
|
tatjan@
|
O gospode Boze, upravo sam popila gutljaj ocajnice..
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 12:23:37
|
|
|
|
degu
|
Kažu posle prvog gutljaja bude lakše
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 12:32:04
|
|
|
|
tatjan@
|
E to je skroz dobra ideja Hvala ti, puno si mi pomogla Jel to ista fora kao i sa rakijom? Od prve se streses, pa svaka posle sve lepsa i lepsa
< Poruku je uredio tatjan@ -- 27.7.2011 12:33:35 >
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 12:32:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ O gospode Boze, upravo sam popila gutljaj ocajnice..
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 18:28:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene jedino zeza cediljka jer je krupna pa mi u šolju udje ono sitno trunje. A ovako mi je opušteno lepo gorak. To kako vreme prolazi sve ti više nedostaje! Ko vutra! , mislim šalim se malo, ali stvarno je tako!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 27.7.2011 23:17:34
|
|
|
|
degu
|
Pčelice, svakodnevno me iznenađuješ
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 29.7.2011 10:53:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa moram malo da se šalim na svoj račun. A možda sa i 50% prolupala, a možda sam i dvojna ličnost pa kad koja preovlada tako se ponašam!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 29.7.2011 13:20:36
|
|
|
|
degu
|
Sviđa mi se ta tvoja druga, prolupana ličnost
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 30.7.2011 13:59:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa znaš da glupost nema kraja!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 31.7.2011 10:23:49
|
|
|
|
vanchi
|
cao cure, pijem ocajnicu vec 3 dana (ukus mi je sasvim ok, ali miris je uzasan).. i u toku 3 dana sam primetila probadanje u donjem delu trbuha, blizi se ovulacija do kraja nedelje....menstruacija mi je prosla, ali od kako pijem caj promjetim malo smedjeg na gacicama i kad se brisem posle wc-a... da li to moze biti od caja ili jednostavno maternica se cisti jos uvek......hvala
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 1.8.2011 17:28:05
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: vanchi cao cure, pijem ocajnicu vec 3 dana (ukus mi je sasvim ok, ali miris je uzasan).. i u toku 3 dana sam primetila probadanje u donjem delu trbuha, blizi se ovulacija do kraja nedelje....menstruacija mi je prosla, ali od kako pijem caj promjetim malo smedjeg na gacicama i kad se brisem posle wc-a... da li to moze biti od caja ili jednostavno maternica se cisti jos uvek......hvala vanchi uglavnom sve koje smo pile caj smo imale to isto.Nema brige nastavi do ovulacije i posle u akciju.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 1.8.2011 17:32:31
|
|
|
|
Kookai
|
i ja isto mislim !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?