Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 10:43:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Jeste Ivo pufnasta. Evo par članaka o Macinoj travi-Očajnici: Herbateka i Narodni lijek i još gomila sličnih članaka.
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 18.7.2011 10:49:09 >
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 11:13:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i članka o drugoj macinoj travi: Biljoteka
< Poruku je uredio Pcelica Lena -- 18.7.2011 11:27:23 >
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:08:17
|
|
|
|
Suncepravde
|
Ko od vas pije tu macinu travu koja nije gorka? i gde se ona moze nabaviti? Potpuno sam sada zbunjena ovim clancima, u Herbateki pise da je prava ona gorka a na ovom drugom ona koja nije.....i sad budi pametan...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:09:28
|
|
|
|
ivasd
|
Sve sam ja to to iscitala i sinoc kasno u noc dosla sam na ideju posto je ovo sve sameljano i neznam kakva je stabljika ,imam dve macine trave u tegli i lepo cu da taj caj posadim u dve saksije mozda ce da nikne bas cu da probam
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:14:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pijem ovu gorku kao što je pila i mama78, nju piju i Iva sd i Iva80 čini mi se. Ja ću nju piti do kraja, a ovu drugu ne znam gde da nadješ, jer u biljnim prodavnicama i apotekama imaš samo Očajnicu. I nju svi preporučuju. Tako da ja verujem da obe biljke imaju svoje lekovito svojstvo baš za neplodnost kod žena. I da obe sredjuju cikluse.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:17:46
|
|
|
|
Suncepravde
|
Pa i ja imam ovu gorku, pila sam je do sad i sada malo pravim pauzu ali cu krenuti opet sa njom. Takodje pre nego sto sam pocela da pijem citala sam komentare na ovom forumu i skoro svaka devojka koja je pila je imala posle nekog vremena. I svi su rekli da je gorka...tako sam i ja pocela
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:20:08
|
|
|
|
ivasd
|
mislim da tu slatka koliko sam mogla da vidim piju devojke iz bosne i da je tamo ima ali po meni to je ona maca za opustanje valerijana ja pijem tu gorku,pufnastu sve nesto kao belo kroz nju ali vidis na ovoj biljoteci kaze da je to lazna koja je prava ko bi znao
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:20:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda Sunce uživaj u čajicu i čekamo
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:23:32
|
|
|
|
ivasd
|
Tako je pijem dok ne vidim pa makr bila i lazna uz to pijem i zdravac i virak nesto mora da donese
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:42:57
|
|
|
|
iva80
|
Što reče Lena, s obzirom da je Mama78 pila upravo tu pufnastu i gorku i zatrudnela tog 1.meseca kada je i pila ... šta reći više...to je ta Uživajmo u čaju i što pre da okačimo da smo ugledale ili POZDRAV!
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 12:46:05
|
|
|
|
ivasd
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 13:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš tako pijmo i budimo trudne!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 18.7.2011 13:11:12
|
|
|
|
ivasd
|
Aako ovaj mesec dodje a nadam se da nece ima da trazim tu slatku macu iz bosne da kupim vidis ona se pije ceo mesec a ova do ovulacije ...
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 19.7.2011 11:19:40
|
|
|
|
Mama 78
|
Pcelka kolko do testa?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 19.7.2011 15:20:42
|
|
|
|
iva80
|
IZVORNA PORUKA: Mama 78 Pcelka kolko do testa? Isto pitanje Mama78, kako je? Imaš li mukicu ili još uvek nisi svesna
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 19.7.2011 21:58:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Bar još 7 dana. A što se ti Očajnice imate gore u tekstu da se pije ceo mesec, medjutim ja u to prosto nisam sigurna, pa ako mi bude opet trebala ja je ipak neću piti posle O!! Ali mi neće trebati, jer sam ja već trudna!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 11:17:41
|
|
|
|
Mama 78
|
IZVORNA PORUKA: iva80 IZVORNA PORUKA: Mama 78 Pcelka kolko do testa? Isto pitanje Mama78, kako je? Imaš li mukicu ili još uvek nisi svesna Iva imala sam mucnine sad mi sve to prolazi!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 11:18:15
|
|
|
|
Mama 78
|
Pcelka bice sada
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 19:30:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Nadam se, mada mi nešto počinje of raspolozenje. Možda da pojačam dozu piva?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 19:41:00
|
|
|
|
Ana*
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Bar još 7 dana. A što se ti Očajnice imate gore u tekstu da se pije ceo mesec, medjutim ja u to prosto nisam sigurna, pa ako mi bude opet trebala ja je ipak neću piti posle O!! Ali mi neće trebati, jer sam ja već trudna! koliko ja znam pije se do ovulacije ili do momenta kad postoji sansa za trudnoci - vodite racuna moze da bude opasna ako je zena zatrudnela a nastavi da je pije. Ja sam je pila u kombinaciji sa virkom - kad ne smem ocajnicu onda virak i tako oko 2 meseca i naravno ostala sam trudna. I jos nesto - kad vam pocnu onda mucnine NIKAKO ne uzimajte ingver caj, moze da izazove pobacaj a procitala sam negde na forumu savet neke zene kako ga je pila u trudnoci pa kad sam ga ja ovde kupovala apotekar me uveravao u suprotno al ja tvrdoglava verujem bas svemu sto ovde procitam pa sam bila na odrzavanju trudnoce zbog krvarenja. Zelim vam puno srece devojke i da sto pre ugledate vase dve crtice
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 19:57:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Ana. I ja sam čula i čitala da se pije do O, ali u gornjem tekstu piše da može da se pije ceo mesec, ali da ja to ne želim da isprobavam, što i ne preporučujem, jer to nije do kraja istraženo.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 20:09:20
|
|
|
|
nina26
|
Ja sam danas dobila od World, macinu travu, ali ona koja je blazeg ukusa Sad cekam da dodje pa da pocnem. A gde ste to procitali da se ova blazeg ukusa pije celog meseca. Za World
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 20:23:58
|
|
|
|
ivasd
|
Na nekom forumu ili nemam pojma ni ja gde zene su je pile 40 dana ali onu koja nije gorka a to je sigurno ona Valerijana ja pijem ovu pufnastu sad mi vise nije gorka navikla sam se po 3 solje dnevno
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 20:28:59
|
|
|
|
degu
|
Nina to je skroz druga biljka i naziva se macina metvica na srpskom ili NEPETA CATARIA na latinskom, malo potraži na netu, isto je za lečenje steriliteta i regulisanje ciklusa. za drugaricu Svet
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 20.7.2011 20:31:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina na početku strane imaš moja dva posta i u njima linkove. E, ali trebaš da imaš na umu da ako je očajnica kupljena u zdravoj hrani kao rinfuz ona ima blaži ukus nego pakovana u apotekama. I ja ti za svaki slučaj ne preporučujem da piješ posle O, koja god da je macina trava.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?