Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/16 [chat] (1.10.2016 23:20:02)
|
Veče [sm=nosecka.gif] Mi danas bili u zoološkom[sm=bravo.gif] baš nam je bilo lepo,vreme nas je poslužilo,a H je najviše uživala,milina je bilo gledati [sm=smiley1.gif] Doroty, da uzmeš tu mašinu od svekrve bi ti bilo najbolje,te mašine od pre 20-30 godina su zakon! Ja sam pre 7,5 godina kupila singer mašinu,onu plastičnu što ih ima po rodi i sličnim megamarketima, ništa nije valjala. Na njoj sam mogla da šijem samo neke materijale, i to samo ravnim bodom. Na cikcak je preskakala,vuklo konac, nisam mogla teksas,žersej ili bilo šta elastično, nisam mogla šiti tanke,poput organce za zavese,čak je i neke vrste tanjeg satena,a nakon 4 meseca korišćenja je počela da mi gužva konac. Nema šta nisam uradila,probala,zamenila,na kraju sam tu mašinu spakovala u kutiju i negde je na tavanu već 5 godina a ja sam donela tu Bagatovu od mame,sa sve ormarom, u trpezariji je u ćošku i ova šije sve! Ako budeš kupovala,ili nađi staru Bagatovu pa je servisiraš da bude cakum pakum, a u servisu su meni preporučili elna ili brother mašine,isključivo metalne(serviser starog kova) Sutra vodim L na izložbu pasa,kad se vratimo, ručamo lansiraću ih kod babe a ja ću da šijem!! Jao,Ana,znam kako ti je,ja sam takva bila u trudnoći sa H,užas,kao da si bolesna[sm=smiley13.gif]tad sam u 20 nedelji bila 2 kg lakša nego u 5oj,Sad srećom nisam povraćala ali mi je bilo muka, ovaj put sam samo 1,5kg smršala. Ali proći će,još nekoliko nedelja,drži se!
|
|
|
|