Mariya
|
Veče trudničice! Ja sam od nedelje stalno u nekom pokretu,L ide prepodne u vrtić pa ustajem rano,u ponedeljak proslavili 10godišnjicu klase,u utorak bio sportski dan u vrtiću,danas sam ih nosila na ekskurziju na salaš,pa imaju sport za klince do 7 godina popodne, uz H i sve ostale obaveze,plus nespavanje,ne samo da sam preumorna nego me sad i hvata prehlada L se oko 8 počela žaliti da je boli grlo i zapušio joj se nos,a mene je između 21.45 i 22,05 počelo da boli grlo,pa da me svrbi nos,pa počeo i da curi a bol u grlu se samo pojačavao, bukvalno iz minuta u minut sam se osećala sve lošije. Mm najzad ozdravio,H isto,sad se nas 2 razbolele. To znači da će njih dvoje opet dobiti od nas U vrtiću ih od 32 ima 16, drugarica mi pisala da je njena ćerka isto bolesna od popodneva, sad i L,videću kakva će biti noć,da li ću je poslati u vrtić. Mish, čestitam! A ja se još pitala gde si! Piši šta se desilo,da li ti je sam krenuo porođaj? Napiši kako se drugar zove,kad si se porodila,da ti otvorimo temu! Ana,ja stalno imam te kao menstrualne bolove. Materica se širi,raste,sve se pomera i razmešta u meni,boli me pogotovo kad se preforsiram ali navikla sam i ne brinem se nešto preterano zbog toga. Degu,što ne smeš kapi? One deluju lokalno, ne stižu do bebe,ako zbog toga ne smeš.. Ja ne znam smem li fervex ili nešto slično.
< Poruku je uredio Mariya -- 5.10.2016 23:58:50 >
|