Mariya
|
Veče Raspala sam se danas,ceo dan na nogama. Ujutro smo L i ja otišli na pijacu,kupili povrće koje nam je falilo, pa u rodu,apoteku i kući. Onda kući spremaj,čisti,dolazi mm kaže spremaj se,idemo na oktoberfest! I odemo mi u NS, na ulazu u halu ispisano da nema mesta za stajanje,samo za sedenje, 1000 din. Samo smo se pogledali i rekli,e za 2000 dinara Bogami nećemo ulaziti na sat-dva. I krenusmo u grad da ručamo, kad ono,u restoranima ili gužva da nema slobodnog stola,ili je svadba. Pošto nismo hteli u piceriju, na kraju smo otišli u Big i jeli tamo vratili se kući i ja počela da pravim turšiju, peri,seckaj,ređaj, u međuvremenu nahrani i okupaj decu i tako spadoh s nogu. Sad ležim malo,pa ću da nastavim sa turšijom. Izgleda sjajno,nadam se da će ispasti dobra! Degu,i ja loše spavam,budim se svakih sat-dva, pa nekad uspem da zaspim ponovo, nekad ne... A na porođaj isto planiram što kasnije da odem,20minuta mi je porodilište pa ću tako da tempiram ma drugi sam otišla sa bolovima na 6 minuta, 4 prsta otvorena, stigla kod dr u pola 9,u 11.45 se porodila,i hvala Bogu, bez ležanja. Valjda će treće biti još brže. Inače,do pre 3 godine je i u Topoli lopta bila pojam, ali otkako je ovaj hipi dr tamo on je sve to reorganizovao,lopta,stolica za porađanje,prisustvo muža na porođaju, pa ne znam da li su napravili predporođajnu sobu gde možeš da budeš sa mužem,članom porodice ili koga već hoćeš tamo,da čitaš,slušaš muziku dok se otvaraš,a pokušava da sredi i da imamo epidural na porođaju
< Poruku je uredio Mariya -- 29.10.2016 23:38:41 >
|